Kaukázusi menyasszony és esküvői videó

Kaukázusi menyasszony és esküvői videó
  • Tisztelgés hagyományokat. Hogyan ünneplik az esküvő az Észak-Kaukázusban.
  • Nem Korábbi, csak Bentley. unokaöccse esküvőjére.
  • Szégyen mind a házakat. Mint esküvői „felrobbant” a Kaukázusban.
  • Miért Dagestani esküvők olyan drága? - Ali Asgarov
Kaukázusi menyasszony és esküvői videó

Tisztelgés hagyományokat. Hogyan ünneplik az esküvő az Észak-Kaukázusban.

Kaukázusi menyasszony és esküvői videóMeg kell mozgatni a tartalom része lehet ezt a cikket kényszerházasság, így itt csak a kulturális referenciák és leírások a nemzeti szokások és hagyományok Kérjük javítsa a cikk szabályaival összhangban írás cikkek. Bride emberrablás vagy házasság capture - a gyakorlatban a menyasszony elrablása és a kényszerházasság, a közös a Kaukázusban, Kirgizisztán, Kazahsztán, Etiópia, Hellas (Az ókori Görögország - lásd a mítosz elrablása Európa) és más országok, ahol az ilyen szokások megmaradnak. Mint menyasszony emberrablás között gyakori a türk népek. A legtöbb országban a világ úgy vélik, a bűnözés, és nem a jogi fajta házasság. Az előny elrablását a menyasszony a vőlegény, hogy ebben az esetben, hogy nem kell fizetni a hozományt a menyasszony szülei. Jellemzően a vőlegény és barátai, vagy barátai a vőlegény nélkül menyasszony maga elrabolták, és hozott a vőlegény házához. Ott van a vőlegény rokonai próbálják megnyugtatni az elrabolt lány, és meggyőzte őt, hogy feleségül veszi emberrabló.Nem Korábbi, csak Bentley. unokaöccse esküvőjére.

Kaukázusi menyasszony és esküvői videó

Történetek a boldog házasság a mai értelemben nem létezett a Kaukázusban, és ez nem egészen mostanáig. Annak ellenére, hogy a bevezetését modellek „beleszerettünk, megnősült, élt boldogan” modern média, változtatni a hagyományos módon nem is olyan könnyű. Évszázadokon a sorsa a lányok részt idősebb rokonok. Ezek elfogadása vagy elutasítása a választás a menyasszony, és néha nem is szabad csinálni, keresi a megfelelő párt. A fő követelmény - a vőlegény családja tiszteletben kell tartani a faluban, nem volt foltok a hírnevét. Gyakran tekintik a megfelelő mérkőzés személy ugyanazon jövedelem, és lehetőleg magasabb. Tale - egy hazugság csecsen irodalom ad számos példát, hogy a lány házasságszerző vének tiszteletben az öreg községben.

Kaukázusi menyasszony és esküvői videó

Szégyen mind a házakat. Mint esküvői „felrobbant” a Kaukázusban.

Miért Dagestani esküvők olyan drága? - Ali Asgarov

Kaukázusi menyasszony és esküvői videó

Eleinte szeretnék gratulálni minden ortodox blog olvasónknak kellemes karácsonyi ünnepeket. Számomra ez a fesztivál lett közelebb után elmentem Bethlehem a Születés Templomában. Barátok, kívánok mindannyiunknak jó egészséget, a tolerancia. Először is szeretnék megérinteni egy csúnya trend az esküvői iparban, amely fejleszti az elmúlt években az ország hegyek - Dagesztánban. Ez a tendencia annak a ténynek köszönhető, hogy van egy világos elválasztása a Dagesztán társadalomban. Néhány játszanak esküvő vallási törvények, mások - a világi törvényeket. De azok, mások pedig inkább elfelejteni az emberek. Azok, akik játszanak a vallási kánon szinte teljesen távol a hagyományos esküvői szertartás. Éppen ellenkezőleg, azok, akik játszanak az esküvő a világi törvények, így hozzászokik az innováció, amely szintén felejtsd el a sok szép hagyományokat.

Kaukázusi menyasszony és esküvői videó