Kaukázusi pirítós esküvői

Kaukázusi pirítós esküvői

Kaukázusi pirítós, hogy az esküvő - a legfontosabb, hogy létrehoz egy családi ünnep a siker, garantálja a jó hangulat az asztalnál. Nem kell, hogy egy személy, kaukázusi nemzetiség, hogy jó jellemző kaukázusiak pirítóssal. Egyszerűen válassza ki a kívánt opciót pirítós honlapunkon. Van egy kaukázusi esküvői köszöntő, pirítós, kaukázusiak, akik azt mondják egy évforduló vagy ünnepelni a születésnapját, egy gyermek születése, és így tovább. Mindannyiunknak van egy közös pirítós - ez ode élet minden megnyilvánulása kellemes.Hidd el, kaukázusi pirítós kegyelem minden ünnep, mert ez egy hihetetlenül érdekes és önmagában is művészi értéket. Ez a hangsúly a népi bölcsesség és hagyományok az ékesszólás és a karizma. Ha képes reprodukálni az emberi hangsúly kaukázusi állampolgárság - a pirítóst nem az ár!

Kapcsolódó elemek

Add anyag

Az anyagot küldött a moderálási
A közeljövőben fog megjelenni az oldalon
köszönöm

Az esküvő az anya egy fiatal, gyönyörű menyasszony adott jövőbeli fia két kapcsolatok.

Gallant okos fiú azonnal megváltozott fektetni a kapcsolat maga az egyik anya-adományozott. De a gonosz nő, amikor meglátta, vő vádlott a tény, hogy a második tie nem tetszik neki, és ő nem akarja, hogy viselje.

Tehát igyunk arra, hogy az anya-in-law a mi mai vőlegény nem késik a nyakán hurok, különösen a dupla!

Sok férfi álma, amelynek hárem.

Úgy vélik, hogy a nők több körülöttük, a sokkal változatosabb és érdekesebb, mint a családi élet, a több szeretet és ragaszkodás, amit kapnak.
Így hát szeretnék, hogy fiatal még soha nem akarta, hogy a hárem, mert a felesége, az egyik képes lenne helyettesíteni! A menyasszony! Csók!

Van egy kaukázusi férfi azt mondja:

„A mi bordák, nem várja meg a jó.” Isten a nőt teremtette Ádám bordája, de ha. Ő nevezi őt, hogy legyen a szeretője a férfiak. Ő tette volna ki a fejemből; ha a rabszolgája, akkor tenni a lábát; de mivel ő nevezi, hogy legyen a barátnője, és a férfi egyenlő, akkor létre a borda. Tehát igyunk arra, hogy ezen a szélén, mind ez a másik jött jó! A menyasszony!Képzeljünk el egy hatalmas, végtelen tenger úszik egy csónakban személy.

Előfordul, hogy a nap süt, a tenger nyugodt - emberek pihenhetnek, de a tenger aggódik tálba, meredek, veszélyes hullámok futnak, tengeri szörnyek úsznak a közelben, és egy férfi, így alig várja, hogy menedéket, ahol a fény és a hő-re a gondok és a család részvételével. Tehát igyunk az újonnan alakult családi és kívánunk nekik egy hosszú és sikeres úszás át a hullámok a tenger az élet! Csók!

A régi időkben a gyönyörű ország, India élt Sultan,

aki három felesége volt. A szultán is volt egy asztrológus, aki megjósolta sorsát. Aztán egy nap a szultán kéri az ő asztrológus, és azt mondja:
- Akkor élt hosszú ideig velem, de soha semmi rosszat jósolt nekem. És így akartam fizesse meg. Válassza ki a feleségem.
És itt jön az első csillagász felesége és megkérdezi:
- Mondd, nő, hogy mennyi lesz, hogy kétszer kettő?
-Három - mondja.
Mi gazdaságos felesége - gondolta asztrológus.
A második azt mondta: Four.
Milyen okos feleség - gondolta asztrológus.
A harmadik felelte - Öt.
Ez nagylelkű feleség - gondolta asztrológus.
Mit gondol, milyen feleség úgy döntött? Ő választotta ki a legszebb!
Tehát igyunk barátok, a mi szép hölgyek ül az asztalnál.

Amikor az ember megy a felesége,

továbbra is az egyik. Amikor az egyik megy, majd balra munkát.
Szeretnénk mi megoldásunk, hogy ő volt az első és a második és a harmadik! A sikeres karrier az életében, jó munkát, így a család élt a teljes, boldog és együtt!

A béke a családban

Egy uralkodó megkérdezte:
- Hogyan tartja a békét és a nyugalmat az állam?
És ő így válaszolt:
- Ha én vagyok a düh, a népem nyugodt. Amikor haragos, nyugodt vagyok. Más szóval, ha én mérges, akkor vigasztalni, és amikor mérges, én nyugodt őket.
Család - egy állami miniatűr. Saját pirítóst, hogy az a tény, hogy ily módon a béke megőrzése és a nyugalom a családunkban.

Az egyik lánya volt a zsályát.

Mert eljött átcsábítani a két gazdag és szegény. A bölcs azt mondta, hogy a gazdagok:
„Nem fogok adni a lányát” - és odaadta egy szegény ember. Amikor megkérdezték, miért tette, azt válaszolta:
„A gazdag ember hülye, és biztos vagyok benne, elszegényedik. A szegény ember intelligens, és azt látják, hogy ő el fogja érni a boldogság és a jólét.”
Ha ma velünk volt a bölcs, ő is felveszi egy kupa bort adott, amikor kiválasztják a vőlegény értékes agyát helyett egy erszényt.

Élt a világon volt a szultán

és volt gapem amelyet ezután található 100 kilometpah tőle. És ő volt az, koto.pogo Sultan szolga minden nap küldött a lány. Servant umep 30 év, és a szultán 90. Szóval inni kell, hogy nem jelennek meg, miután a nők azok számunkra.
Mert nem megölni a nők és férfiak fut utánuk.

Visoko élt a hegyek Kakheti orlitsey sas és eaglets malenkimi.

Egy nap, amikor visszatér a vadászat sas reshil ispytat a sas, proverit milyen bátor ő védi gnezdo, eaglets idegenektől. Ő nadel a sebya tigris bőrt és elkezdte medlenno választotta gnezdu. Eagle, látva egy tigris vadászott a gnezdu bátran rohant rá. Wah, ő pontozott őt, verte a szárnyait, és karmos! És ne így még jönnek az érzékek visszaáll az alján a legmélyebb uschelya.
Tehát igyunk arra, hogy bármilyen formában a férje nem jött haza, a felesége mindig ismeri fel!

Add anyag