Kemence olvasztó alumínium kezüket

Kemence olvasztó alumínium kezüket
Kemencék, az iparban használt nagyon drága. Az ár több tízezer dollárt. Ezen felül, ezek az egységek, hogy egy csomó helyet nem megengedett. Az alumínium fémnél a Földön, így az ipar ezen a területen messze hatolt előre. Sok fajta olvasztó kemencék. Például, a ferde hengeres kemencék, reverbatsionnym tégelykemence karusszel és mások.De mi van, ha meg kell tenni minden olyan tételt az otthoni, és a lehetőséget, hogy fölemelje az egyik vagy másik ok miatt nem? Kitűnő mini kemence nagyon könnyen elkészíthető, és saját kezével. És ez többnyire nem kell keresni valami különleges anyagok, alkatrészek és berendezések. Legtöbbjük nem lesz szinte minden otthonban, a garázsban vagy a ház.

Kemence olvasztó alumínium kezüket
Lényegében az elvet minden rögtönzött kemence egyszerű és azonos típusú. A különbségek általában csak néhány azok szerkezeti jellemzői. Mérőlombikba hőálló edénybe üzemű szén (a legsikeresebb megvalósítási üzemanyag olvadáspontú alumínium) be, vagy amely fölött van elhelyezve a tégelyt fém is. Mivel a tégely lehet, például, lenyírt burkolat tűzoltó. vagy akár közönséges acélból biztosított. A hőmérséklet emeléséhez szükséges minőségű szenek fúj levegő minden oldalról (melegítjük alumínium a tartályban egyenletesen). Jellemzően, az oxigén tápláljuk egy csövön keresztül lefelé „jól”. Sóvárgást is létrehozhat egy közönséges porszívó, a motor a régi rajz, a hűvösebb, vagy akár egy hajszárító. Elvileg ez szükséges feltételeket teremt egyfajta mini öntödei kezét.

Ahogy az alak öntésére részek azonban általában gipsz. Ha szükség van, hogy a leadott egy közönséges hengeres bugát alumínium, és a megfelelő darab díszítve acélcső. Nézzük a legérdekesebb és egyszerű design minikemencék.

Mini sütő a felni

Kemence olvasztó alumínium kezüket
Ahhoz, hogy ez a modell nagyon egyszerű. Kerék meghajtó kívánt átmérőjű, öntsük a földbe úgy, hogy a felülete egybeesik a horizont, amely nem a fenti a föld felszínét. A középső lemez a kemence belsejében abból származó kell lennie egy nyílás, amelyen keresztül áthalad a hajlított cső. közeledett a Foundry. Eszerint, a mini kemencében van ellátva az oxigén alulról. Mivel a kompresszor használata kényelmes, egy kis hűvösebb. fektetni a cső külső. Azonban egy ilyen kínálat légfúvó lesz nagyon gyenge minőségű, és egyirányú. Ehhez a kazán belsejében kivezető cső építeni valamit, mint főzőlapon. Kényelmes használat autóipari tárcsafék erre. át a hegesztett cső. Ezt követően, a kapott mini kohó lehet tölteni szénatomot és levegő szolgáltatására, hogy emeljék fel a hőmérsékletet. Az alumínium fémhulladék egy tégelybe helyezzük között parázs.A kemence egy fém tartályt

Kemence olvasztó alumínium kezüket
Nem feltétlenül a kemence gurítandók a földre. Ez könnyű, hogy a saját kezében van, és a hordozható tűzhely. Erre a célra, bármilyen alkalmas, hengeres edény hőálló fém. például egy tank egy régi mosógép és szárító. Belül a tartály átmérője miatt csökken a tégla, és az agyag. Így, a vastagsága a sütők lesznek 10-15 centiméter. Ne felejtsük el, hogy felmászik az alján a ház cső felfújni. A levegő lehet juttatni azt bármely megfelelő módon. A tégelyt az alumínium alapanyag lógott a kemence belsejében. Mint látható, az alapvető különbség a korábbi változat nem. Ez csak olyan egyszerű, hogy a saját kezébe, a különbség csak a szükséges eszközök és alkatrészek.

Mini öntödei a palack

Ez talán a legszokatlanabb és nagyon eltér a korábbi változata a termelés a saját kezük kemence olvasztására alumínium. Miért szokatlan? Nem kell minden üzemanyag. Ebben a kiviteli alakban, kemence fűtési fordul elő melegítésével a huzal, amelynek nagy ellenállást - nikróm. On olajkenésű felületén egy nagy üveg palackok seb kötszer, amely után visszük a réteg a keveréke, agyag és vízüveg. Ezt követően, az agyag, hogy száraz (körülbelül egy hét). Ezután a kapott agyag tartályt tekercseit dupla Nikrómhuzal, és a tetején ismét egy réteg agyag. Egy héttel szárítsuk meg, majd egy üveg-kivonat, és önmelegedő, hőálló tartályba olvasztásra. Csak akkor tudjuk letölteni az alumínium alapanyag és csatlakoztassa mindkét végén a vezetéket 220 watt.

Érdemes megemlíteni, hogy az összes fenti módszerek meglehetősen veszélyes életet és egészséget, és fel kell használni, nagy óvatossággal.

Tény, hogy vannak olyan módon, hogy az alumínium-kohászat sokkal többet, de többségük csökkent egy és ugyanazon elv lépéseket. Ezért nincs szükség a termelés egyik összetevője, hogy foglalkozzon a szakértők, mert sokat lehet tenni a saját kezébe.

Kemence olvasztó alumínium kezüket
Indukciós kemence olvasztási fém
Kemence olvasztó alumínium kezüket
Műszaki leírás Az alumínium radiátorok
Kemence olvasztó alumínium kezüket
Mik a méretei alumínium radiátorok
Kemence olvasztó alumínium kezüket
Kemencében