Képzési ökölvívó az otthoni videó környezet

Képzési ökölvívó az otthoni videó környezet

Ez nem történhet meg, hogy nincs lehetőség, hogy látogassa meg a szobában, de van egy nagy vágy és akaraterő boksz. Ez a kocsi nem valószínű, hogy valaki fogja helyettesíteni, de a boksz kezdőknek az otthoni is jól segíteni. A teljes foglalkoztatottság meg kell vásárolni, amire szükség van: a boxzsák, kesztyű, súlyzó, súlyzó. Ezután folytassa a fejlesztés a fő szabályokat.Boksz órák a kezdő sportoló kell kezdeni a bemelegítés. Ez segít megelőzni a sérüléseket és előkészíti az izmokat a stressz. Nagyon jó, ha lehet futtatni a ház közelében. Télen ezt megteheti anélkül, hogy a testmozgás.

Push-up az öklüket. Novice boxer jobb, ha err és podstelit karját pad. Miután néhány edzést ököllel keményebbek és csinálni nélküle. Ez a fajta fekvőtámaszt segít erősíteni a tricepsz és az ízületek a kéz egy hatalmas csapás. A nagyobb hatékonyság érdekében 3-5 db 20-szor időközönként öt percig. Arra kell törekednünk, hogy ez a szám a készletek végre különösebb nehézség nélkül.

Ugráló kötél. Sok bokszoló elhanyagolt ugráló kötél, és jó okkal. Végrehajtása során a gyakorlatban minden gyakorlat előtt 20 perccel, a sportoló lesz sokkal gyorsabb és dinamikusabb ellenség. A boksz fontos erős lábak és vádli izmait. Ugrás lehet és kell is más: alacsony, magas, egy és két lábon mozogni a szobában hátra, előre, egy kört.

Guggolás. Végezze öt szett 50 alkalommal. Azt is guggol egy súlyzó, ha rendelkezésre áll. Ehhez tedd csak alul a nyak, annak érdekében, hogy elkerülje a sérüléseket és a nagyobb súly rúd. Tartsa egyenesen a hátát, tedd a sarok vállak alatt, enyhén bővülő a lábát. A lényeg az, hogy előre nézni, különben lesütött szemmel, csepp és a nyak.

Shadowboxing. Meg kell tanulni, gyakorolni üti és védelmi egy nem létező ellenfél, mint mondják -, hogy megverte a levegőben. Szükség van arra, keze nem fárad ebben a csatában, ha hiba történik. Akkor működik, mint egyetlen ütések, és a soros, az improvizáció készségek a támadás során.

 • Jeb. Nem a legsúlyosabban, de nagyon fontos. Kezét, amikor ütött teljesen kiegyenesedett, és tartott az ököl vízszintesen, tenyér lefelé.
 • Kereszt. A telitalálat, amellyel bokszoló küldött az ellenfél a kiütéssel. Testtömeg kell mozgatni a bal lábát, fordult a test és feltűnő. Hogy megvédje az ellenséges arc bezárul jobb váll, bal öklét a borító alsó része az arc és a bal könyökét szorítva a szervezetben.
 • Hook. Erőteljes knockout prés, ami mentén felvitt íves pályagörbe mentén hasonlít egy horog. Tapasztalt bokszolók alkalmazza azt villámgyorsan, amely hozza az ellenfél mérlegen.

Az első lecke a thai boksz vizsgálták megelőző csapások. Ezt alkalmazzák idején az ellenség támadását, közvetlen csapás a lejtőn. Újoncok ilyen manipulációk nem azonnal sikerül, először meg kell, hogy minden intézkedés automatizmus.

Hogy minden erőfeszítés nem volt hiábavaló szükséges vigyázni védelmet. Még a legerősebb bokszoló, nem tudja megvédeni magát, nagyon hamar kap egy kiütéssel. Ezért a jól ismert védő blokkokat hozhat győzelmet thai boksz. 1. Tartsd nyitva a szemed, ha az ellenség sztrájkok. Bár ez elég nehéz egy kezdő, de ez a legfontosabb pillanat a csatában.
 2. Neck döntse kissé előre, annak érdekében, hogy megvédje a szem homlokát csontokat. A lejtőn segít mozgásának ellenőrzésére az ellenfélnek.
 3. Maradjon nyugodt és higgadtságot. Szakemberek harc közben használja a „maszk a harag” - vigyorogva. Ez ad egy pszichológiai előny az ellenség.
 4. Ne kelljen túl sok mozgás (ökölvívás tánc tart sok energia), és nem adja fel. Visszavonulni szintén nem a legjobb megközelítés leküzdésére. Kerüljük ezt a szokást elvégzésével csaták a sarokban, ahol nincs helye hátrálni.
 5. Hogy visszatérjen az eredeti, telepített helyzetben ütközés után. És ugyanolyan gyorsan lépni a támadás után a védőeszközöket.
 6. Beat az ellenfél sztrájk, így a blokkok különböző kéz védelme a fejét. És persze, ne fordíts hátat az ellenségnek, egyébként könnyen áttöri a gerinc és a nyak.

Képzési ökölvívó az otthoni videó környezet

Tetszik boksz? Mit akar lenni, mint a csillagok a gyűrűt? Gondolod, hogy ez nem valósítható meg, a haza - anélkül, egy edző, edző partnerek a gyűrű kötelek és a teljes készlet berendezések, mint egy ökölvívó edzőterem?

De meg tudod csinálni, hogy a vonat egy bokszoló otthon, és jó eredményeket -, hogy egy ragyogó fizikai állapotban, mint egy harcos, és úgy érzi, legyőzhetetlen. Mit kell csinálni, és hogyan kell a vonat?

Elérése győzelem a gyűrű nélkül az edzőteremben - a partnerekkel vezetése alatt edzője - az igazság nem fog sikerülni. Akarjuk, hogy a bajnok -, hogy ez jó, hogy csatlakozzon a szakaszt.

Ha szeretné megtudni, önvédelem, hogy elsajátítsák a készségeket az utcai harcok, akkor ajánlott találni szakképzett oktató és órákat otthon vagy a megállapodott díjat. És a boksz, ebben az esetben - nem a legjobb választás.

Független otthoni edzést tökéletesíti technológia megüti ökölvívó mozgások a csatában, az erők fejlesztése és ütközési sebességet, és így tovább szolgálni más célokra:

 • Jelentős javulás az egészségügy területén;
 • Az akvizíció sebesség és a mozgékonyság a mozgás;
 • Megtalálása ütközés erejének;
 • Erősítése az izmok és szalagok;
 • Találjanak gyönyörű sport a szám nem olyan, mint egy testépítő, de a boxer - sokan inkább a második lehetőség;
 • Külső hasonlóságot a harcos, javítja a képet, és ijesztő kutyákkal;
 • Megkeményedése az elme és a megszerzése harci vonások.

Ha edzés van szükség, csak erre a célra, tevékenységek otthon vannak hátrányai, mint a tornaterem, és az előnyök nyilvánvalóak:

 • Típusú gyakorlatok és terhelés egyedileg határozzuk meg, akkor magát az edző, és amit a legjobban illik hozzád;
 • Ön választja ki a kezdete és vége a szakma;
 • Nem fúj a fejét, és más helyeken, amely kiküszöböli károsodást a szervezetben, és kap a kivonat egy szívességet.

De ha boksz igényel nagy terjedelmű és / vagy drága berendezéseket, hogy tudnak-e tenni egy kis szobában?

feltétlenül szükség van, hogy dolgozzanak ki az erő hatás:

 • Boxkesztyű - dörömböl nagy körte csupasz ököllel tele;
 • Pólyák, kesztyű viselése a boksz és megszabadulni a felhúzás kefék hagyományos kötszerek, ami nagyon kellemetlen;
 • Nehéz körte (zsák);
 • Kézisúlyzók 1 kg -, hogy hatékonyabban nélkül driving range (tartomány) A körte;
 • Súlyzók nehezebb - a legjobb héj erősítő edzés otthon köszönhetően a kis méret és alacsony költségű;
 • Pad csinál valami erőt gyakorol.

Nyújtott képzést magát anélkül, hogy a többi berendezés is biztonságosan elhagyható, így a sisak, szopóka, láb, dinamikus körte és más szakemberek.

Nos, ha a házban van egy vízszintes sáv, még jobb - egy sor bordásfal pad + + + vízszintes sáv párhuzamos sávok, de lehetséges, hogy a vonat nélküle.

Ruházat és cipő alkalmas hétköznapi sportok - minden sportágban otthon.

Meg kell kezdeni a lassú séta a szoba egyidejű fej mozgását, hogy felmelegedjen a nyak izmait.

 1. Kissé felgyorsítja a séta, és végezze el a különböző mozdulatok kezével mögöttük - fordult a test
 2. 3 perc tűnik „kacsa séta” ugyanabban az időben nyúlik a kéz és a csukló;
 3. Fuss séta helyett, emelő térde magas.

Ha megfelelően felmelegedett - ne nyújtó gyakorlatok az izmokat. Ügyeljen arra, hogy fut, és nyújtják a gerincet, mert a képzési program tartalmaz gyakorlatokat a hátsó.

Boksz után azonnal indul a bemelegítés. Első foglalkozás tenni anélkül, 1kg súlyzó, vegye kezébe a 2-3 hónap.

Hogyan kell mozogni a gyűrű