Képző hab az otthoni - gyártás kisvállalkozások -ha () - endif - katalógus

Képző hab az otthoni - gyártás kisvállalkozások -ha () - endif - katalógus

A habot a gyártásához használt csomagolás esetében, szigetelt a falak, végül, hogy készül az eldobható edények. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a hab volt szükség. A gyártási folyamat zajlik a használatát gőz és nyomás, ezért nem szükséges bővíteni a termelést egy városi lakás. Szükséges, hogy a helyiség jól szellőző, mint a gyártás és a szárítás bocsát formaldehidet. Tehát jobb, ha kezdi meg a termelést a garázsban vagy a másik szobában. Ha van saját háza, hogy létrehozzák a termelés hab a hazai gond nélkül.Gyártásához szükséges berendezések hab lehet megvásárolni. Ez költsége mintegy százezer. Ha nem hajlandó befektetni, hogy a pénzt, akkor lehet, hogy magad. Ez nem olyan bonyolult. De szeretném megjegyezni, hogy ha szeretné, hogy a hab a jó minőségű, és a berendezés megfelelőnek kell lennie.

Alapanyagául szolgáló gyártásához polisztirol gyöngyök, amelyek besorolásuk szerint műanyag. Ezek habzani hatására termelődő gőz közönséges vízből. Érdemes megjegyezni, hogy a nagyon alapanyag előállítására ötvenszer kisebb térfogatú, mint a kész termék. Tehát, ha nincs a közelben a gyártó, a termelés a hab az otthoni lehet a vállalkozás.

A folyamat a hab gyártási folyamat nem bonyolult és költséghatékony. De még mindig van egy minimális tudást.

Az első dolog, hogy habosított polisztirol gyöngyök, vagy ahogy ők nevezik az emberekben - gyöngyök. A garat van elhelyezve alapanyag és jön nyomás alatt gőzzel. Ez alatt a gőzölgő szemcseméret megnő 25-50 alkalommal.

A második dolog - az, hogy a száraz granulátumot. Forró levegő lehet használni, hogy gyorsítsák fel a folyamatot. Miután egy pár kitett granulátum mérete növekszik kialakított teret ki kell tölteni levegővel, hogy a szemcsék ne csak száraz, hanem pihenni az ágyban. Jellemzően ez a folyamat 4-12 óráig.

A harmadik szakasz. Úgy hívják öntvény. A alakzáró habgyöngyök, és újra hatása alatt a gőz, egymáshoz ragadnak. A kapott blokkok, ezért szükséges, hogy időt, hogy feküdjön le, és csak ezután kapott blokkokat lehet vágni. Meg kell jegyezni, hogy a gyártási folyamat nem lehet teljesen automatizált. A lényeg itt - az emberi tényező. A legfontosabb - a fej és a kezek. És persze, a vágy.

Hogyan készítsünk egy hab otthon, a folyamat leírása és egy rövid útmutató

A használt hab a környező mindennapi életben elsősorban a gyártás csomagolóeszköz, kihabosítású a házak falán, így ez megkönnyíti és szilárd eldobható edények. Ma, a 21. században, a habanyag nagy szükség van szinte minden tevékenységi területen.

A gyártási folyamat ezen anyag használatát igényli gőz és magas nyomású, ezért nem szükséges, hogy gondoskodjon a termelés hab a városi lakás. Meg kell helyet a gyártási jól szellőző, nagyon veszélyes a szervezet számára formaldehid anyag kibocsátódik a gyártási eljárás során és az azt követő szárítással. Eszerint a gyártási folyamat jobban szervezett egy speciálisan felszerelt szoba, vagy legalábbis egy jól szellőző garázsban. Ha szerencsénk van ahhoz, hogy saját magán otthon, majd intézkedik a habképződés, mint egy mini-bolt otthon nem lesz nagy probléma.

Leírása a hab gyártási folyamatElőször meg kell, hogy a polisztirol granulátum, népszerűen nevezik gyöngyöket. A kémiai reaktor közvetlenül elhelyezve habosított anyagok és nagy nyomás alatt belép a fűtött gőz. Ennek eredményeként a gőz kezelés, a tömeg és a méret a granulátumok nőtt mintegy negyven alkalommal.

A második lépésben meg kell kiszáradni, és tele van habgyöngyökké levegőt. Ahhoz, hogy gyorsítsák fel a szárítási folyamat, akkor a meleg levegőt. Miután a mennyiségének növekedése a polisztirol granulátumok hatása alatt a gőz, generált a kialakulását ezek a terek keverékét töltjük a levegő, ez a fontos termelési folyamat rendszerint legfeljebb hat órán át egy időben.

Végül az utolsó lépés a mintázás. Egy előre elkészített formában visszatöltött habosított granulátum és újra, mint az előző lépésben, a segítségével egy pár, ezek ragasztott egyetlen egységnek.

Előre megtervezett hab, meg kell adni egy bizonyos ideig, iszap, majd vágható lapok révén wolfram feszes húrok az akkumulátorra csatlakoztatva. Hangsúlyozni kell, hogy a gyártási folyamat nem lehet teljesen automatizált.

És meg kell figyelni: a szükséges technikai eszközök, hogy elkezdődjön a gyártási folyamat lap hab, amely kémiai reaktorok kell megvásárolni előre. Az ára körülbelül összege százezer vagy kevesebb magyar rubel.

Ha nincs pénz, akkor lehet önállóan, a saját, letölti a pre-internet szerelési rajzokat. De meg kell jegyezni, hogy ha egy hab kiváló minőségű, majd hozza létre a berendezés is kell lennie magasságban.

Gyártásához szükséges berendezések és darabolás hab a lakásban.

Hírneve expandált polisztirol szerzett csak a közepén a huszadik században. Azt tervezte, egy csoport német tudósok a lehető legrövidebb időn belül, amelynek munkássága számos területén az emberi tevékenység. Tulajdonságokat, mint a nagy ellenállás a csapadék és állandó hőmérséklet-változások, a nem-gyúlékonyság és hosszú távú működését elvesztése nélkül hasznos tulajdonságokat a nedvesség abszorpcióját ellenállás és környezetbarát nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ha szükséges, a termelés a hab az otthoni alternatívája lehet pénzt keresni. Ezt az üzleti érdekeltek lehetnek a relatív olcsóság a költségek a kapott termék. De ahhoz, hogy végre ezeket a terveket kell vásárolni berendezések gyártására hab. Ugyancsak a siker kulcsa lenne szigorú betartása gyártási technológiát, fő lépéseit, amelyek miatt a következő műveleteket:

  • azonnal, bővítése a gyöngyöket a forró gőz,
  • További szárítás és binning a kapott félkész terméket,
  • Molding eljárás abban áll szinterezés a granulátum és a végső érlelési ez a tömeg előregyártott blokkok.
  • Az utolsó lépés a vágás a blokkok tábla.

Az összes fenti lépések feltételezik az irányítást a személy. És nem számít, hogy a hab gyártása zajlik a lakásban. vagy tétel gyártottak ipari méretekben. Itt csak vágás hab az otthoni bonyolult lehet az a tény, hogy nehéz anélkül, hogy a készségek és a szükséges felszerelés, hogy csökkentsék a lemez élének megsértése nélkül. Speciális szerszámok alkalmazása nélkül, nehéz elérni egyenletessége vágott és minimális kopnak a laphoz. Azonban, kapok a kezét a használatát Nikrómhuzal és kiválasztja a megfelelő pályát. biztos lehet benne, hogy a vágás a hab az otthoni nagyon is valóságos.

Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt:

És vannak érdekes társaságok hozhat egy darabot, és ők is otformuyut alatt csuklyáját? Amennyiben ilyen általános tehetünk?

Naprimer- hímek fel a tetején egy taxi

És Most van a kisüzemi termelés, hol a casting A képlet nem nyereséges, és piacképes vida- hotstsa.

Képző hab az otthoni - gyártás kisvállalkozások -ha () - endif - katalógus

Naprimer- gyártása szépség berendezések.

Körülbelül ugyanazt otformuyut- maradhat anélkül, nadrág, ahogy formázással telik el néhány percet, hogy egy pár másodpercig.

A felkészülés nemu- sokkal több. meg kell halni, hogy válasszon módokat.

És nincs szőr nem fog megmenteni, mint helyesen megjegyezte Trusishka: hevítve az anyagi jelenne meg még az ízületek közötti fűtőelemek

Thermal területén egységesnek kell lenniük.

Úgy tűnik, ez a mechanizmus használnak élelmiszerek csomagolására, kolbász, sajt. - egyáltalán nem így van: kész a oldallal lefelé a ERR- zsugorfólia.

Nincs követelmény egységes fűtés és a film nem lesz zavaros a túlmelegedéstől.

LGM a domanshih körülmények között, hogy tanácsot kérjen.

Tag 206 üzenetét

Ki akarom próbálni, hogy a leadott dob ​​cintányér, hogy az egyik hobbija, hogy segítsen másoknak.

A változó sikerrel elsajátította a finom öntés színesfém az alapoktól kezdve, szeretnék egy nagy léptékű.

Most én egy gázsütő 2-3 liter.

Formanyomtatvány Szerintem mindannyian. A vastagsága 4-0,8 mm, az átmérője 250-600mm. Anyaga csengő fém B20.

Casting földjén LGM.

Képzeljük el az alábbi konstrukciót, hab modell juttatás megmunkáláshoz, sprue a központban lemezek, az átmérője a riser 4-6.

- Ez tényleg egy házi gáztűzhely?

- Kritikus hiánya zsugorodás és porozitása - hogyan lehet elkerülni

- Ne fészer 1 mm a külső része?

Várakozás konstruktív cipő =)

Forrás: www.tkastrey.ru, farmer1.ru, www.japanmodern.ru, forum.aircam.ru, www.chipmaker.ru