Kérdések az esküvő a vőlegény, eredeti ötletek versenyek

Kérdések az esküvő a vőlegény kell érdekes és vicces. Akkor szól minden - és a hősök az alkalmat, és a vendégek.

Feleségül, a pár azt tervezi, hogy gondoskodjon a menyegzőre, és osszák meg az öröm a meghívást. És az ünnepségen ülnek a vendégektől teljesen elkülönítve a véleményüket. És akkor elkezdi ellenőrzi fiatal család. És ez a teszt jó volt, és természetesen meg kell felelniük a versenyek, amely megmutatja, hogy mennyi szeretetet és jól ismerik egymást ifjú. Kérdések a vőlegény esküvői készítünk legalább két esetben: • A menyasszony ára;
 • kvíz során az esküvő.
Kérdések az esküvő a vőlegény, eredeti ötletek versenyek

A kérdések lehet, mint egy menyasszony, és a vendégek. A vőlegény jól elő kell készíteni előre, hogy ne veszítse el az arcát. Különösen, ha az esemény vezet egy tapasztalt TOASTMASTER, kész szórakoztató látogatók összetévesztik zavartan ifjú.

A teszt a vőlegény

Kérdések az esküvő a vőlegény, eredeti ötletek versenyek

Ha az esküvő tervezett hívatlan Toastmasters, akkor valaki a barátai, hogy ezt a szerepet. Hogy előkészítse a kérdést meg kell tudni valamit és a vőlegény. Amennyire ő is részt vesz az élet a menyasszony, hogy az oktatási intézmény tudja, hogy ő végzett, hogy valamely megjelölés jól környékén. Komplex és trükkös kérdésekre legjobb a végén a kvíz, és kezdje egyszerű.

 1. Milyen színű haj a menyasszony?
 2. Mi a kedvenc filmed?
 3. Van egy anyajegy a jobb oldalon?
 4. Mi viselt az első randin?
 5. Mi volt rajta, amikor először találkoztunk?
 6. Mi hajszín volt, amikor először találkoztunk?

Ilyen hasonló kérdéseket megzavarhatja a vőlegény. Sőt, mi korunkban, a lányok gyakran változnak a megjelenésüket, és ez nem mindig lehetséges, hogy kövesse.

Talányok a vendégek számára

Kérdések az esküvő a vőlegény, eredeti ötletek versenyek

A vendégek is részt vesznek egy hasonló kérdőívet. De egy kicsit más szósszal. A színpadon felkérik, hogy az előre meghatározott vendégek, akik lapokat számozott válaszokat. Vezető felolvassa a kérdéseket és a résztvevők a játékban - a válaszokat.Ceremóniamesterként: „Úgy tűnt, az új férj, amikor sétáltak együtt egy adott évben,” Ez a kérdés egy régi barát vagy testvér, akivel töltötte gyermekkorát. Év egybe kell esnie a csecsemőkorban mindkettő. Készül választ, amely így szól résztvevő: „A kopasz, csupasz seggét.”

Ceremoniamester: „Mit csinál a menyasszony oly sok évvel ezelőtt?” A válasz, amelyet el kell olvasni gyerekkori barátja: „Ültünk együtt a bankot.”

Mert ezt a kvízt akkor elő kell készíteni is, beszéljen barátaival és a hősök alkalmából. Tudjon néhány titkukat ártalmatlan. Minél több szórakoztató legyen a helyzet, annál inkább buzgón fogják kérni, hogy nevetni. Érdemes megjegyezni, hogy az összes vendég eltérőek, és sok közülük. A humorérzék vannak egyenlőtlen, valaki nem tudja megmosolyogták emancipáció, és valaki szívesen válaszolunk. Tapasztalt TOASTMASTER már jól ismerik a bonyolult ezeket.

célkeresztben

Vetélkedők, keverve játékok, néhány a legnépszerűbb szórakoztató a banketten. Amikor csak lehet, és beszélni, és játszani. Közös interjú is vicces és szórakoztató. Meg lehet kialakítani alapján bármely versenyeken. Együtt házaspárok nevű barátom és barátom. Újak az úgynevezett dátumokat kapcsolódó közös életüket és családjuk számára. Ha rossz választ a fiatal, hogy a barátom volt, hogy megcsókolja valaki a női fele a meghívottak. Ha a rossz válaszok fiatal, ez már minden násznagy csókot valaki a férfi képviselők. Ha mindkét válasz helyes, akkor csók fiatal pár egy barátságos kiáltást barátok és rokonok, „csók!”.

találékony

Kérdések az esküvő a vőlegény, eredeti ötletek versenyek

Ez a játék célja, hogy a vőlegény bizonyult nemcsak azért, mert a szeretet, hanem az, hogy ő harmonikus pár számára felét. Ha egy projektor, akkor tudja használni. Ha nem, akkor meg kell képeket nyomtatni 10-15 ember. Minden fotó jár a kép a menyasszony és a férj egy pár mondat bizonyítja, hogy ez az ember nem alkalmas arra, hogy a korlátozást. Objektumok a verseny a legjobb, hogy botrányos ismert személyiségek, hogy vicces lesz, és a játék is könnyebb lesz, hogy dolgozzon ki egy okot. Az utóbbi közösen kellene fotó ifjú. És itt már kell bizonyítani, hogy miért ő az ideális partner egy lány.

A jelnyelv

A következő verseny vonzza a látogatókat újra. A vendégek két csapat a menyasszony és a vőlegény. A házastárs dugós rész, a feleség nő. A fiatalok kap minden a feladatát - a gesztus, hogy meghívja a lányt. Ennek oka az említett felhívásban minden résztvevő suttogva a fülébe: a sítúra, a keringő, a cirkusz, balett film főszereplője Charlie Chaplin és mások. Női kell kitalálni, hol vannak várnak.

Guess Who?

Kérdések az esküvő a vőlegény, eredeti ötletek versenyek

Miután gördülő verseny, pirítós és snack mehetsz vissza a verzió a játék „kérdésre a választ.” A kérdés ebben az esetben kapnak a vendégek, de hiszem, hogy valaki egy nászutas pár kérdésre. Az, aki a legtöbb helyes választ adni képes nyerni egy díjat - egy puszit a koszorúslányok, ha ez az ember, vagy egy barát a vőlegény, ha egy nő a győztes. Példa.

 1. Kinek van a 45. láb mérete?
 2. Aki titokban mászik a hűtőszekrényben éjszaka?
 3. Ő szereti a focit?

Mindezek versenyek lehet használni a menyasszony árát.