Kereskedelmi bérbevétel (ház)

kereskedelmi bérleti jellemzők

Kereskedelmi bérbevétel (ház)

Kereskedelmi tisztességes lakhatás lehet használni szinte minden típusú ház. állami, önkormányzati, külön-külön. A kapcsolat a tulajdonosi jogot, hogy az univerzum a telephelyén más polgárok bérlet feltételei szerint kölcsönös megállapodás, a kereskedelmi bérleti a házas gyakrabban fordul elő. Fellépni a bérbeadó (tulajdonos) május szervezet.Leszállításakor a helyiségek bérbeadása kereskedelmi, a tulajdonos elveszíti a jogot, hogy a nyújtott ellátások azok javítása, karbantartása és fenntartása. kereskedelmi bérleti szerződés előírja részesülők száma a jogot, hogy a helyszínen. Ilyen lehet például a nem csak a háztartásban élő személyek a munkáltató, hanem a többi polgár, nem része a családját.

Legkorábbi személyek nem tartoznak a szerződés feltételeinek lehet csak a hozzájárulásával a földesúr. munkáltató telephelyén, mind az ott élők. A bevezetés a kiskorúak, így az ilyen beleegyezés nem trebuetsya.Obektom semmilyen bérleti szerződés csak egy elszigetelt szobában: ház, lakás vagy annak egy része, amely alkalmas az állandó lakóhely.

Kereskedelmi bérleti biztosít egyetlen feltétele annak lakható. nincs követelmények az életminőség. Ha megváltoztatja a bérbeadó a bérlő továbbra is a lakhatáshoz való jogot használatát, módosítás nélkül vagy megszűnése a korábbi szerződés.A szerződés a kereskedelmi bérleti írásban, és nem igényel közokiratba. Nem a feltétel megfosztják a feleket a megfelelő kapcsolatok a szerződés feltételeinek.

A szerződés a kereskedelmi alkalmazottak felvétele egy előre meghatározott ideig. de nem több, mint 5 éve. Az e határidő lejártakor, a munkáltató telephelyén az az előnye, mint más polgárok regisztrációs új szerződés.

Van egy koncepció rövid távú szerződés - a bérleti időszakra kevesebb mint egy év. Ebben az esetben a szabályok által meghatározott kapcsolat a bérlő és a bérbeadó nem primenyayutsya.Po a szerződés lejártakor. helyiségek tulajdonosa köteles értesíteni a munkaadót a döntést, hogy meghosszabbítja-e megtagadása, hogy meghosszabbítja a szerződést. Ha nem így tesz az alapon, hogy megújítja a bérleti ugyanolyan feltételek és a megbeszélt időben.

Feladatai a bérlő és a bérbeadó

A szerződés a kereskedelmi bérleti kétoldalú, ró mindkét oldalán a konkrét feladatokat és prava.Obyazannosti munkáltató:

  • biztonságosságának figyelemmel kísérésére a lakásban;
  • időben fizetni egy lakás;
  • fizetni közüzemi számlák (hatásos a szerződés megkötése a tulajdonos a helyszínen);
  • elvégezd helyiségek másként nem rendelkezik, a szerződés feltételeinek;
  • hagyják el a helyiséget végén a szerződés időtartama;
  • figyelemmel kíséri a biztonsági helyiségek és felelőssé az okozott károkért.
  • biztosítja a szükséges közüzemi szolgáltatások;
  • hogy nagyobb javítások szállás;
  • megfelelnek a feltételek az aláírt megállapodást.

Megszűnése kereskedelmi bérleti szerződés

Egy állampolgár jogosult felmondani a szerződést a feltétele a bérbeadó írásos értesítés előtt három hónappal a kiadás a helyszínen. A szerződés megszűnik a bérbeadó a bíróság előtt, amennyiben nincs fizetési szállást, megsemmisülése vagy károsodása a szobában, felismerve alkalmatlanná használat, ház más célra.

jogi szolgáltatások

A belépő egy kereskedelmi bérleti szerződés, az lenne a legjobb, hogy az első, hogy jogi tanácsot ügyvédtől lakáscélú jogokat. Segíts egy magasan képzett szakember segít szerződést köt kedvezőbb feltételek az Ön számára. megfigyeljük a jogait.