Kereskedelmi lakásbérleti jog, regisztráció, a privatizáció, a kilakoltatások

Kereskedelmi lakásbérleti jog, regisztráció, a privatizáció, a kilakoltatások
A kereskedelmi ingatlanok bérleti - egyfajta átadása a rendelkezési jog a lakás, vagy egy szoba tartozó települési vagy szövetségi szervezetek.

Ez végzi elkészítése szerződés ingatlanügyletek. amelyben az egyik fél (az önkormányzat), át a másik felet (természetes személy) a jogot, hogy az ilyen kifejezések a fizetendő közvetlen célja.Igazgatási hatóságok a jogot, hogy egy bizonyos százalékát a lakások lefoglalt a tulajdonosok okokból megsértését. Ez a szám lehet ugyanaz a tulajdonság:

Alapok kapott adatokat teret a polgárok, meg kell tenni a városban, vagy a helyi (regionális, megyei) költségvetés és elkülönített prioritás az elszámolási célra.

Beköltözik egy lakás vagy egy helyiség ezen az alapon lehet egy pár család tagjai, akik a lista egyetértésben határozza meg a helyzetét a kapcsolatot, és a rokonsági fokot, ha van ilyen. Ebben az esetben a felelősség megoszlik a felek egyetemlegesen.

A témában az ügylet hasonló, de nem azonos a bérleti, amelyben az alany kapcsolatok korlátozódnak szigorú korlátokat, mivel a földesúr csak akkor engedélyezhető egy hivatalos a helyi hatóságok, valamint a bérlő végezhet csak az egyén. Vannak más jelentős különbségek és hasonlóságok.

Kiadó kapcsolatok ilyen korlátozások nem biztosított, a bérbeadó hagyjuk rendelni vagyon üzemeltetése tekintetében. Ezen túlmenően, a bérlő lehet a fizikai és jogi személyek a vállalkozások, szervezetek és cégek.

Lásd még: Szerződés az élethosszig tartó tartózkodási

Összehasonlítva vele, a földesúr, amely egy állami vagy önkormányzati hatóság a jogot, hogy át a lakás csak a magánszemélyek. De a lehetőségek lakott ezen az alapon, a polgárok nem teszik lehetővé a részvételt nem csak a tárgy hozzájuk tartozó ingatlanügyletek, hanem a privatizáció ingatlan.


Ez lesz jogi következménye a különbségek alapvető okok. Ez ró terhet szabályozása kapcsolatok nem a ház és a Ptk.

Kereskedelmi bérleti Várakozási

Ami a többi jelölt számos érdekelt fél számára, akik nem a várólistán ház várólistán elsőbbséget, hanem a feltétellel, hogy jöjjön ki a várólista, és elveszíti a jogot, hogy megvásárolja a szobában rászorulóknak.

Az ilyen körülmények között nem szabályozza, de jogos. Ők adunk a legtöbb régióban Magyarország és engedélyezte a helyi jogszabályokat.

Nem megengedett a kényszer arra vár, hogy választás mellett a kijelölt feltételeknek. Meghatalmazott tisztviselői nem helyettesítheti az egyik típusú civil kapcsolatok másokkal, hiszen a feltételek és típusú ellátások kapott ebben az esetben nem egyenértékű.

Visszaváltási és privatizáció

Kereskedelmi lakásbérleti jog, regisztráció, a privatizáció, a kilakoltatások
Ez a fajta a tulajdoni viszonyok nem teszik lehetővé a privatizációs házban. Ez jelentős hatással van a várakozó helyzetben, aki inkább képes privatizálni a tulajdonság szerint a megállapított törvényi szabályozások.

Mégsem privatizációs alapja az operatív alapon, ami tükrözi a jogi szempontból a privatizáció a lakhatás szabályozás, amely alapján a törvény Privatizációs (lásd. Lehetséges, hogy privatizálni szolgáltatás ház).

Mivel ez a precedens szabályozza a polgári törvénykönyv, a tranzakció az alapon, hasonló a bérleti viszony, ez nem jelenti azt átadása az ingatlan.Polgári jog előírja az elfogadhatóság megváltás. De az ilyen engedélyezni kell a tulajdonos az ingatlan, ami az állam vagy önkormányzat. Jelenleg nincs olyan jogszabály, amely elbírja a felbontás kérésére kizárás vagy tilalmat rajta.

Belátása szerint a jogalkotó, a fővárosban, amely a tér, foglalkozott a probléma a visszafizetés. Alapján a közigazgatási aktusok és rendelkezések megengedett felbontását megváltás vagy elutasítja azt. Ezek a feltételek szükségesek, hogy egy külön tétel (lásd. Plusz a jogi eljárás „lakás bérleti-vásárlási”).

Is olvasható: Hogyan bérelni egy lakást kiadó

Regisztráció a kereskedelmi ingatlan felvétele

A jogszabályi előírások, a Migrációs Szolgálat Oroszország, minden lakó, valamint - külföldi köteles regisztrálni a lakóhelye. Mivel szállás tartozik a hatóság a követelmények, hogy szabályozzák, akkor végrehajtja az első.

Ennek megfelelően a tartózkodási engedély időtartama alatt a szerződés.

Meghosszabbítása megvalósítható:

 • amikor az a megállapodás meghosszabbításának határozott időre;
 • automatikusan hiányában - a felmondási.

Engedélyezése tartózkodás szükséges, hogy az tükrözze a bevezető része a dokumentumnak. Azt is lehetővé tette a közvetlen bizonyítékok hiányában annak tilalmát, kivéve, ha a szerződés figyelmen kívül hagyja azt a kérdést feltevő Lakozom a regisztráció.

Kereskedelmi lakásbérleti szerződés

Kereskedelmi lakásbérleti jog, regisztráció, a privatizáció, a kilakoltatások
Abban az esetben, cserélhető házrész a kétoldalú megállapodás bizonyos személyek:

Ezt követi a jellemzők a helyiségek, amelyek egy átmeneti bérleti tulajdonosok. Ezek információkat tartalmaznak lényeges kataszteri számviteli adatok és egy igazolást a BTI. Eltérések és különbségek ezek a források nem engedélyezett.

Itt, a bevezető részben fel kell tüntetni a tulajdoni jellege alapján, amelyek a helyszínen átadásra átmenetileg élő ember. És ugyanaz - állítsa be az alapvető szerződéses feltételek, mint például:

 • helye és ideje végrehajtása;
 • engedélyt regisztrálni;
 • elfogadhatóságát a helyszíneken;
 • jobb megváltás.

Majd a helyzetben, konfekcionált bekezdések és albekezdések részletező szankcionált jogviszonyok ügyfelek. Köztük:

 • megszolgált feltételek, hogy meghatározza az idő, hely és szervezeti követelmények a feleknek.
 • Jogok és kötelezettségek az ügyfelek.
 • A szerződés feltételei.
 • Olyan rögzített összegű díjat és feltételei, tisztviselők, lakásokat.
 • Nem felelős a rendelkezések végrehajtásának és a szerződés kikötéseit, elfogadhatóságát bevezetése bírságok és szankciók késedelmes fizetés.
 • Az a lehetőség, a szerződés megszűnése közös megegyezéssel a felek vagy a bíróság.
 • Az, hogy a tevékenységek a vállalkozók vis maior esetén, vagy abban az esetben vis maior esetén.

Végül, hogy a részleteket és aláírása (pecsét) a felek és írásbeli szerződést regisztrált a Rosreestra.

Átadása a jogot, hogy a biztonságos átviteli vételi aktus feltételeket, amelyek esetén szeretné kijavítani egy külön elem a megfelelő pozícióba.

Felhasználási feltételek megszűnése kereskedelmi bérleti szerződés kilakoltatás

A feltételek a felek által a szerződés felmondása és kilakoltatási polgárok és családtagjaik egy bérelt lakásban, nem ugyanaz.

Lásd még: Az indokolatlan használata a lakásban

A címzettek a helyiségek ebben az esetben elsőbbséget. Az ő oldalukon hagyjuk kilép a lakóhely saját belátása szerint, előzetes lakástulajdonosok megelőzés, az alapkezelő társaság a megelőző 3 hónapon belül a szerződés megszűnését.

A tulajdonos az ingatlan, ami egy település nem rendelkezik ilyen jogosultsággal. Abban az esetben, a szabályok megszegéséért tartózkodási elfoglalt, vagy egyéb okok miatt, a kilakoltatás csak akkor engedélyezett, bírósági végzés.


Három hónap után, ha a személy nem költözött ki, lehet bejelentés igényt azzal a kéréssel, hogy felmondja a szerződést, és a kilakoltatás.

Bérlők nem lehet kilakoltatták bírósági végzés nélkül. Ez alól kivételt képeznek az esetekben, amikor a polgárok ki, és kiköltözik után állításait önként kötött megállapodás, hogy felmondja a szerződést közös megegyezéssel. polgári kezdeményezés által szabályozott kidolgozása megállapodást felmondani a jogot, hogy a helyszínen jelentette, hogy lesz.

Megszűnése kíséri eltávolítás regisztrációs számvitel. Ha a kilakoltatási végeztük a bíróság, a nyilatkozatot a bíróság engedélyezi. Feltéve, hogy tartózkodjon a fiatal gyerekek vagy tinédzserek a családban a munkáltatók - szükség lesz a részvétel a gyámhivatal.

Törvények kereskedelmi ingatlan felvétele

Ez a fajta tulajdonosi és átadása a használati jog az irányadó 671. cikk (követelés 1) a Ptk. Ahhoz, hogy ez a törvény szabályokat kell alkalmazni:

 1. kötelező megfogalmazása írásban (674. cikk a Ptk.);
 2. bérbeadó felelőssége (676. cikk a Ptk.);
 3. elfogadhatóságát több résztvevő az arcát a munkáltató (a 308. cikk a Ptk.);
 4. megengedhetősége belépő (n 4 st.677 GK.);
 5. egyenlőség élő személyek egy bérelt lakásban (2.o. st.677 Ptk);
 6. regisztrációs gyerek (2.o. st.679 GK);
 7. nyújtása ház alkalmas foglalkozás (. 1. 673. cikk a Polgári Törvénykönyv) (lásd a nappali és korlátait annak használatát.)
 8. a szerződés futamideje (1. rész 683. cikk a Ptk.);
 9. javítási munkák (681. cikk a Ptk.);
 10. az összeget a fizetési (1, 681. cikk CC.);
 11. kiáramlás munkáltató hozzárendelés (v n 1 686 CC ..), halál (2 cikk 686 CC.);
 12. elővásárlási jog a nyilvántartásba vétel az új kifejezés (684 CC).

A rendelkezések a lakásügyi törvénykönyv alkalmazni a szabályozás a felek közötti kapcsolat - jogilag hibás, mint az alap jogi alapja engedniük az a tulajdon típusa kapcsolatok kizárólag polgári jog.