Keresse meg a kés

Keresse meg a kés

Most kerül kb kések figyelmeztetnek a veszélyekre és kockázatokra - ez a természete ilyen kést lehet vágni, sebet, megöli!

Keresse meg a kést szerint elfogadja. nem csak a baj, hanem a sok bajt. A legjobb megoldás az lenne azt állítani, hogy ez nem történt meg, és figyelmen kívül hagyja! Végtére is, aki megtalálta, és felemelte a kést lesben botrányok „bontási” elárulásának szeretteit, és még harcolni. Jelek mondják, hogy talán még a gyilkosságot.Vannak árnyalatok ilyen veszélyes felfedezés: ha a penge eltörik - a reményt a legjobb nem fog valóra válni; élezett kés - a szorongás és a súlyos stressz, és rozsdás előrevetíti egy közeli szétválasztás.

Mi egy leeső kést.

A kés a földre esett - a jele. hogy a férfi vendégek jönnek hamarosan. Azonban, a legvalószínűbb, akkor nem várja meg, sőt, nem megetetni szimpátia. Ahhoz, hogy megszabaduljon magát az a látogató, a jelek azt tanácsolják, hogy érintse meg a lapos penge a kés esett a földre, és azt mondta: „Maradj otthon.”

Nagyon rossz jel, ha egy kés alá, és beragadt a padlóra. Ebben az esetben valaki a háztartásban szembenézni a halállal. Azonban ez a jel csak akkor igaz, ha a kés esett vágás közben kenyeret.

Törött kést. Bejelentkezés.

Szünet egy késsel vagy törött látni őt egy álom - sajnos. Sors figyelmeztet arra, hogy felhívja a valami szörnyű, tayaschee veszélyt. Hogy megvédje jelek tanácsot:

• törött kés dobás, és egy varázsigét: „A kés pedig eltörik, én és a családom a bánat és a baj nem vonatkozik”;

• fontos dolgokat terveznek ezen a napon, akkor jobb, ha elhalasztja.

Más jelek az késeket.

Két kés mellett a kenyér az asztalon, vagy a két kés a szeletelt kenyér vacsora - egy veszekedés és botrányok.

Keresse meg a kés


Vas kés - megfelelő védelmet a gonosz szellemeket. Ez véd a szemmel verés és állagromlás és a terhes házastársak (szemmel verés izrezhetsya éles penge). Kés védi a babák a gonosztól. Ezért a régi időkben a bölcsőben, amíg a gyermek keresztség. természetesen kést, és a várandós anya a várakozási születési fogalmazott a párnája alatt, a baba született egészséges és erős.

A hit sok ember egy késsel nem lehet ott - lesz dühös. Ugyanaz, mint az emberek, akiknek a kést a saját tábor, a hajléktalanok életét is egy plug - katonák és vadászok, csavargók és tolvajok.

Azon az estén a kés ne hagyja az asztalon - a ház belebotlottam rá, és vágott válhat dühös és megöl egy óvatlan tulajdonos.

Adja meg a kés nem lehet, de az előjel lehet „csalni” azáltal adó kis érme. Így kiderül, hogy vettem egy kést, de nem kap ajándékot.

Hogyan kap egy teljes választ:

Szavazatok száma: 0 Átlag: 0

Keresse meg a kés
Bejelentkezés laza jegygyűrűt.

Mit mond a közmondás egyik legismertebb vesz - elveszíteni egy jegygyűrű? Általános szabály, hogy a jeleket.

Keresse meg a kés
Bejelentkezés egy pattanás az orron.

Pattanások az arcon, mint általában, mindig ideges minket. Félünk, hogy még egy kis pattanás tönkreteheti az egész megjelenése.

Keresse meg a kés
Katicabogár. Jelek.

Katicabogár - mi lehetne szebb, mint ez a fényes rovar? Neki mindig és minden nemzet volt egy különleges kapcsolat.

Keresse meg a kés
Bejelentkezés megálló órák.

Amióta az emberiség feltalálta az órát, sok év telt el. Ez a misztikus fogalom az idő most már „leszűkül”, és függ az ember.

Keresse meg a kés
Omen megtörni a tükröt.

A tükör mindig cseppentve terror egy misztikus, babonás emberek és az adott okot, hogy számos, gyakran egymásnak ellentmondó, legendák.

Keresse meg a kés
Mi viszket a bal lábát.

Mindenki tudja, hogy mit karcos a bal kezében. És ez az, ami viszket a bal lábát, vagy jobb sarok, a kurzus egy pár.