Keresztszemes kezdőknek - Tippek keresztszemes

Keresztszemes kezdőknek

Tippek keresztszemes: meg kell tudni, honnan hímzés

Keresztszemes - a foglalkoztatás nehéz, de igénylő needlewomen türelmet, kitartást és gondozás, valamint a tudás apró trükköt. Ez az, amit próbálok elmondani ezt a cikket.Tipp 1: Készüljön fel a hímzés

Azt tanácsolnám kezdő hímző nem keresik egyénileg vászon, cérna és rendszer, és megvásárolható. ahol mindent, amire szükség van már csomagolva egy csomagban. Így tudni fogja, hogy a fonal elég pontosan, az összes szín harmóniában vannak egymással, és a kész képet valóban „mint a képen.”

Most már lehet kapni készlet nagyon különböző bonyolultsága, az apró hímzések, ahol lehet kapni a kezét, hogy hatalmas festmény, amely hónapokig, ha nem évek munkáját. Nem számít, milyen erős a kísértés, nem volt azonnal átveszi egy ilyen remekmű, a legjobb kezdeni még egy kis design.

Keresztszemes kezdőknek - Tippek keresztszemes

Az első hímzés: mit kell tenni egy sor?

Így a készlet beszerzése és fekszik előtted az asztalon. Ha ez az első öltést, akkor lesz egy logikus kérdést: hol kezdjem?

Hogyan kell elkészíteni a szövet hímzéssel

Leggyakrabban ráncos vászon, és így a helyszínen keresztezi a hajtások nem deformálódott, az anyag legyen teljesen sima. Néha eladni nagyon kemény, nagyon keményített vászon, hogy nedves, majd száraz vasaló. Annak érdekében, hogy ne morzsolódik a széleit menet, azt javasoljuk, hogy kenje őket egy vékony réteg PVA, szó csík fél centiméter.

Ezután mossuk le speciális marker alkalmazható a szövet háló, megjegyezve minden tizedik menet. Így könnyebb lesz követni a mintát. Ha ragaszkodik a hagyományos technika, a szövet kell húzni a kengyelt. A feszültség legyen feszes és egyenletes, mint a bőr egy dobra.

Keresztszemes kezdőknek - Tippek keresztszemes

Technikusok megszámoltuk kereszt

Típusú keresztek, sok, de nem szabad összekeverni a fiatal hímző, a cikk lenne egy egyszerű kereszt, amely a leggyakrabban használt ma. Két különböző technikák hímzés.

Az első technika a hímzés

Az első szövet feszített a keretben, és a tű behatol a külső felület az alsó, majd visszafelé a másik lyukba kifelé. Úgy néz ki, mint ez: a tű és cérna található a hátoldalon, majd ki az elülső jobb alsó sarokban, és megy vissza a bal felső sarokban. Aztán, miután a jobb felső megy fel ismét az alsó bal rejtőzik. Az így kapott két átlós öltés, amely fekszenek egymáson. Az irány a varratokat lehet balra vagy jobbra, de ugyanakkor hímzésmintát minden esetben, ha nem tudja megváltoztatni az lejtőn. Ez - az alapvető szabályt, ha elhanyagoljuk, a kész kép lesz hanyag megjelenését, és néhány keresztek az irányba, amely nem esik egybe a teljes, nyilvánvaló lesz.Ha szükség van, hogy végre több mellette álló átlép egy szín, akkor varrnak minden egyik megközelítés: az első, a teljes hossza a vízszintes (vagy függőleges) része a szövet egymásra alsó keresztek az egyik irányba, majd amikor eljut a végéig, a tűt irányt vált, és most a tetején egy sor öltés fekszenek ferde felső borítást. Ideális esetben, ha abban az időben a hímzés jobb kerül át a ruhával hímzés, és a második - alatta, de még meg kell szokni.

A második technika hímzés

Egy másik megvalósítási mód szerint a technika a kettős szúrás. Eredetileg felszínén megjelenő a tű a jobb alsó sarkában átlósan a bal felső megy belül, a horog vízszintes szál és jön a felszínre a bal alsó, ami után ugyanazt a ferde öltést megismétlődik a következő határokon.

Hogyan erősít a menet a hátoldalán a hímzés

Egy nagyon fontos pont: a rögzítés menet. Nem engedélyezett csomók a hátoldalon a hímzés, a kész filmben, akkor szakértői. A menet kapcsolódik, elérve és az onnan a hegyét a következő keresztek alatt a hátoldalon. Ha egy új csoport keresztszemes egy üres mező, a végén a menet hajolt, és fogd meg jól. Ezzel a módszerrel a rögzítő farok más keresztek, ő soha nem jön ki a szabadba, és nem kezdenek virágozni.

Keresztszemes kezdőknek - Tippek keresztszemes

Kényelmes, hogy a munka fonalat akár egy méter vagy annál kevesebb, különben nem lesz zavaros, elkerülni ezt a nem kívánatos. Amikor hímzés általában venni menet varrt egy szín, és az annak megfelelő csoportja keresztezések vannak elrendezve egymás mellett. Az átmenet az egyik csoportból a másikba, akkor egyszerűen nyúlik a szál, de nem több, mint 2-3 cm. Ha ezen az oldalon már hímzőcérna jobban elrejteni alatta.
Fontos, hogy amikor az anyagok voltak ahhoz. Miután visszautasították a csoport keresztezi az azonos színű, a menet vissza kell küldeni a szervező maga helyén. Minél nagyobb a kép, annál több hasonló színeket használ, és gyakran megkülönböztetik őket elég keményen. Ha befejezte a hímzés a mai, valamennyi felhasznált anyag a legjobb, hogy elrejtse, hogy nem vesznek el, és a szövet nem ül le a port.

hímzés díszítéssel

Miután a kép teljesen varrt, akkor ki kell terjednie, hogy állítsa le kereszt és egy ronggyal mossuk le a port egy esélyt. Ha az anyag teljesen tiszta, akkor egyszerűen meleg vízzel, ha a folyamat hímzés piszkos, akkor megteszi a folyékony szappant vagy sampont. Mossuk óvatosan, hogy ne feszítse ki a sarkokat. Ezután hímzés kell egy kicsit megszorította, rázzuk fel, és száraz. Előre tudja teríteni egy sima felületre, majd meg kell kezdeni a vasalást. Hímzés kell határozni egy réteg lágy szövetek, tedd rossz oldalával felfelé, és kezdenek száraz forró vas és a felületet. Mozgalom kell csak vízszintes vagy függőleges, nem ez a kép nem terjedt el egyenletesen.

A kész hímzett minta lehet megrendelni menni: bagett, szőnyeg és üveg.

Keresztszemes kezdőknek - Tippek keresztszemes

Keresztszemes kezdőknek - Tippek keresztszemes

Hogyan lehet behelyezni egy képet a keret vélemények eltérnek, de azt javasoljuk, hogy a dupla whiskyt. Azt illessze be őket a az alsó a szőnyeg, egyik oldalán megszabadítja őt a felső réteget, és szabjon ki rá képet úgy, hogy nem látott nagyon szövet. Ezt követően a tészta teljesen sarok és szabjon ki rá a képet, enyhén nyomja le, és Simításkorkor hímzés. Miután csak, hogy mindent össze és biztonságos.

Most akkor lefagy a kép a falon, és csodálja meg sok éven át, emlékeztetve esték töltött erre munkaigényes, de olyan élvezetes.

Oszd meg barátaiddal

Ha úgy találja, egy cikk hasznos, szavazni ezt az anyagot egy 5 pontos skálán.
Mi lesz nagyon hálás a visszajelzést.