Kerti ház saját kezével, tornácos faépítészet kapcsolótábla tájház

Kerti ház saját kezével, tornácos faépítészet kapcsolótábla tájház
Anélkül, az építkezés egy vidéki házban legtöbb lakója a nagyvárosok nem lehet csinálni. Úgy nézett, mint egy egyszerű és elérhető menekülési legalábbis átmenetileg a nyüzsgő városi élet, hogy úgy érzi, egy a természettel, a friss levegőre tele illata füvek és virágok. Vele kezdődik az álom egy nagy és kényelmes vidéki ház. Kerti ház saját kezűleg az első lépés annak végrehajtását.Épület egy vidéki házban saját

Egyre értékes tapasztalattal rendelkezik az építőipar, sokan nem áll meg itt, és néhány évvel később teljes jogú tulajdonosai a házak, hogy nagy mértékben épített saját ügyes kézzel. Cottage épületet a legtöbb esetben az élet a nyáron. Tedd házak olyan anyagból, amelyek viszonylag olcsók, de képesek ellátni elegendő minőségi eredményeket. Pajzs vagy bár - a leggyakoribb anyagok egyszerű külvárosi épületek. Opció panel házak lesz részletesen itt: hogy a saját kezét, hogy egy pillanat alatt. Economy osztály, mint kerti házak építeni is képes még azoknak is, akik építési munka soha. Az alapanyag válik rétegelt lemez (nem vékonyabb, mint 10 mm) bár részben 50 * 50, és ásványgyapot - a meleget.

Így az alapítvány és a padló

Két variánsok gyártási bázis szerkezete: tégla vagy beton. A tégla (vörös, testes) bekezdésében az oszlopok. Ahogy rácsos tartók és lag használják a padlólemez részben 50 * 100, amely kötődni keresztül sarkok és lemezek. Board erre a célra alkalmas, mint egy szegély és nem sz. A különbség köztük az, hogy a szegély lesz szükség további burkolat tetején rétegelt lemez vagy egy szerves helyettesítő. Lapok forgácslap is jól illeszkedik az alapítvány, de külön kezelést igényelnek lenolajjal - különben nedves lesz, és zagniyut raskroshatsya.

Kerti ház saját kezével, tornácos faépítészet kapcsolótábla tájház

Gyakran előfordul, kerti házak projektekben használatát betonalapzatának. Ez megköveteli az építési előzetes keret vagy zsalu. Készíts egy pit ásott 70 cm mély homok-sóder párna - egyszerű feladat. A magassága a párna -. 20 cm hosszú fog megszilárdulni cementet, szükséges, többször önteni a vizet úgy, hogy megszerezte a szükséges erőt, és nem reped. Anélkül, hogy a kötődését a fa (150 * 150 mm), a telepítés a Alapítvány nem lehet adagolni. Ez a kábelköteg a jövőben alkotják a keretet a fórumon. Belül a keret, hogy helyezze a réteg ásványgyapot (10 cm). Csak ezt követően építési rétegelt összevarrtuk két rétegben (a ragasztást furnérlemez alkalmas PVA ragasztó).

falat építeni

Építsd kerti fészerben pajzs - így készül előre a falpanelek. Ezek bölcs dolog a kettős. Ehhez a szélén minden szegezett gerendák 50 * 50. Tovább furészáru, merevség, hasznos, hogy kihagyja a közepén a pajzs, két rétegű lemez rétegelt lemez. Bent a pajzs van töltve ásványgyapot - így képződött olyasmi, mint egy szendvics panel. Cementálásával sarkában egy sávon lehet elérni nagyobb tervezési megbízhatóságot. Dual Shield nem a szépség - ez a kényelmes, mert időt takarít meg az összeállítás házban. Ragasztás továbbiakban körmök panelek az építőiparban a falak, előnyösen nem szabad elfelejteni, az összekötő lemezeket. Mellesleg, a nyílások az ablakok és ajtók kell tervezni előre - ez kell, hogy legyen nagyon óvatos. Sok ismert esetekben, amikor az építési kerti házak miatt késett helytelen kiszámítása jövőbeli lehetőségeket ajtó- és ablakkeretek.Kerti ház saját kezével, tornácos faépítészet kapcsolótábla tájház

House-sátor a kezüket

Falpanelek fából a legjobb, hogy le az előleg: míg a telepítés és beállítás lesz gyorsabb és egyszerűbb. A végső fázisban, amikor a doboz táblák kerülnek rögzítésre, az viszont galvanizáló szél csíkokat, majd akkor lehet telepíteni ablakok és ajtók. Ahhoz, hogy a falak hosszúak voltak, és a ház erős volt, az egész fűrészáru (beleértve az alkalmazott, hogy a táblák) kell kezelni tűz folyadék összetétele és az eszközöket, hogy megvédje a „betelepülő” szú.

Laid naplók a mennyezet alatt

Végén a fal és obreshetit kell hüvelyébe, de ebben a szakaszban a fő probléma az építtető - elmarad. Szóló, a lag a mennyezet felett a kész fali doboz készül nagyjából ugyanaz, mint a helyzet a padlón. De mindkét oldalán a fórumon fog megjelenni hosszában 20 cm: a tető készül szélesebb a szélére lógott a falon. Kísérletezés a vázlatot a szélén a tető egy további, ha azt tervezi, hogy épít egy kerti ház tornácos - tető ebben a szárnyban a ház általában nehezebb, mint számítva harmonikus kombinációja a két szintje van: a fő épület (fent) és a veranda (lásd alább).

Kerti ház saját kezével, tornácos faépítészet kapcsolótábla tájház

Little House a boltozat szerkezetét, tornácos

telepíteni tető

Például vázszerkezetek hasznos gerinc fedélzeten részén 50 * 150 mm-es és a szarufák 50 * 100. Szintén szükség van esztrich (tetőtérben gerendák) a szarufák, részén 25 * 100 mm-es. Ahhoz, hogy a tető tömör volt, meg kell telepíteni az orrvitorla. Rafter szögezték berendezés hosszú (100 mm-es) csavar köröm; sarkok a megbízhatóság is szükség van. Továbbá a szarufák borítja rétegelt lemez, folytonos réteget. rétegelt lemez vastagsága nem lehet kevesebb, mint 9-10 cm. Ezt követően, a furnér helyezni és rögzíteni szögekkel vagy zsindely (előnyösen Shinglas) vagy kátránypapír. Mozaik - a legkellemesebb és esztétikai lehetőséget. Nem csak tökéletesen ellenáll a káros hatásokat, de nem felelt meg a nedvességet, és tartják a szél ellenálló bevonattal. Egyszerű telepítés - egy másik méltóságát.

Fajták kerti házak

Figyelembe véve a kerti házak a fotó az interneten, az egyik eltalálta a képzelet és a találékonyság az építők a könnyű nyári nyaralók. Ezek különböznek nem csak a méret, a természet a használt anyag az épület, kilátással a külső felület, hanem a funkciók egyedi design, az alakja tetők, ablakok és ajtók. Úgy néz ki, kerti házak egy bárban - tiszta, stabil, vastag falak, kellemes napernyőkkel (színkülönbség egy fajta használt fa).

Kerti ház saját kezével, tornácos faépítészet kapcsolótábla tájház

Kerti ház konténerekből

A különböző formák elővárosi tetők őszintén tetszik a szem: Shed, nyeregtetős, többszintű, hegyes Gothic - ezek mind a saját jó és hangsúlyozzák a művészi ízlés az alkotók. Kínál tucat tervezési helyszínek kert ház belső tud kanyarodni a fej nem egy tulajdonos parasztház - így világos, szép és eredeti.

Kerti ház saját kezével, tornácos faépítészet kapcsolótábla tájház

Nagyon apró, de nagyon hangulatos kerti ház

De mindennek megvan a maga ideje. Kezdetben, építünk egy házat. Töltse ki - a következő kihívás. Mindenki tudja, hogy oldja meg megfelelően az ötleteiket a szépség és a kényelem.

Mindig néztem az irigységtől, az emberek, akik szabadon, hogy tegyen valamit. Mivel én magam nem tudom, hogyan kell építeni, és egy vidéki házban kedvem. Úgy döntöttem, hogy az építkezés egy ház a Társaság Mechtaevo”. Építettem egy kis vidéki házban 7 hétig. Úgy vélem, hogy a cég „MECHTAEVO” megbirkózott a vásárlás minden 100 csapat nagyon jól működött, a kommunikációs kultúra tökéletesen, még a szomszédok jegyezni. Ezek a srácok a mi mocsárban nem volt. Köszönöm.

Általában nagyon ügyesen! Arany kéz a mesterek! És a képzelet a legmagasabb szinten. A még mindig lehetséges, hogy módosítsa a tervezés telepítésével napelemek a tetőn. Én jelenleg a tetőn az országban meg azonban, hogy nem zavarja magát elkezdte gyártani és megrendelhető szakemberek 220 is. Most büszkélkedhet nemcsak a reálgazdaságot, hanem a tiszta energia.