Kerti ház saját kezével - utasítások építési projektek gazdasági osztály

Építs kerti ház saját kezűleg nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik első pillantásra. Persze, van egy kis munka, de ez a munka fog csak öröm. Egy rövid ideig lesz képes mozgatni a saját ház, és nem kell évet, hogy pénzt takarít meg doroguschy és egy hatalmas kő ház. Bár erős és meleg ház - a szabadban helyes dolog, de várja, hogy erekció nem túl kényelmes. Kényelmes ideiglenes lakhatási lehetővé teszi a könnyű, hogy vegyenek részt az építőiparban, ugyanakkor a növekvő zöldség a kertben és a virágágyások.Kerti ház saját kezével - utasítások építési projektek gazdasági osztály

Ideiglenes lakhatási lehetővé teszi nem siet, hogy vegyenek részt az építőiparban

Mielőtt elkezdené építés, meg kell állapítanunk, a méret a ház és a feladatot is végez. Kiszámítja az összes részletet meg kell: hány szobát kell építeni, amit a belmagasság, mennyit képes befogadni vendég a házban, és milyen anyagokat épül jobb kihasználása.

Részletes kerti házak tervezett projektek lehet menteni egy csomó időt és pénzt, így nem lehet lusta festeni minden papírt milliméter. Először, felhívni a helyszínrajz a ház alapjait - az alapja. Számítsuk ki az összes szerkezeti egységek, ahol a falak egymáshoz vannak illesztve padló, a mennyezet, a padló és tetőtámaszokon.

Kerti ház saját kezével - utasítások építési projektek gazdasági osztály

Kidolgozott kerti házak projektek lehet menteni egy csomó időt és pénzt

Egy fontos pont a projekt rendelkezik egy listával a kommunikáció - víz, villany és gázszolgáltatás. Ez minden, amire szükség van, hogy fessen egy megadunk egy hely a kapcsolatot a hálózathoz.

Kerti ház saját kezével - utasítások építési projektek gazdasági osztály

Kazettás épített szerkezet, nagyon rövid idő alatt

Amikor kiválasztunk egy oldal építéséhez figyelembe kell vennie, hogy a kerti házak turista osztály nem kívánatos, hogy az alföldön, ahol a víz gyakran halmozódik eső után. A legjobb, hogy válassza ki a legmagasabb pont a környéken, és így elkerülhető legyen a nedvesség bent. Az optimális helyét a ház - az északi vagy észak-nyugati részén a honlapnak. Ahhoz, hogy helyezze az épület nem takarja el, és ez nagyon fontos, hogy jobb, ha nem tervezi, hogy a határ közelében, és visszavonulásra három vagy négy méter.

Ha azt tervezi, egy emeletes ház, biztos, hogy nem egy tágas loft és veranda. A tetőtérben tárolható a télikertben berendezés és egyéb fontos dolgokat. A veranda a nyári szolgálhat egy étkező, és még a konyhában. A kétszintes épület felszerelni a konyha, az első emeleten, és lőn világosság, hogy a nagy ablakok. Aztán ott van a fűtött szobában, ahol gyakran meg, ami a második emeleten lépcsőn.A nyári ház szükségszerűen szigetelt hálószoba hűvös tavaszi és őszi szezonban, és egy vendég fürdőszoba. Nyári hálószoba, iroda és egy biliárd terem lehet elhelyezni a tetőtérben a második emeleten. Szintén ott lehet rendezni egy helyen palántanevelés virágok és zöldségek. Természetesen minden forgalmazása szobák függ a beállításokat. Ha a saját képzelet nem elég, hogy segítsen házak kerti fotók, hogy találkoztam a jobb gondolatokat.

Mielőtt tervez erkély, mérjük a „profik” és a „hátránya”. Sőt, lehet nevezni a leghaszontalanabb elem kerti házak. Természetesen, ha egy erkély nyílik a hegyekre és vízesések, ez szükséges. De ha a táj korlátozott melléképületek szomszédos területeken, mint a kiterjesztés hozza, de nem baj az Ön számára: tél havat lapátolni, ősz törölje az esővíz és a magával ragadó fel lehullott levelek. Sokkal jobb, hogy építsenek egy kerti házban egy veranda, ahonnan ez lesz sokkal hasznosabb. Extension lehet nyitni és zárni. A második lehetőség sokkal hatékonyabb. Shelter megvédi az esőtől, a szél és V Ha telepíti szúnyoghálóval ellátott ablak, a forró nyári terasz válhat egy hálószoba.

Kerti ház saját kezével - utasítások építési projektek gazdasági osztály

Készült házak gerendák meg nagyon esztétikus

Amikor tervez pince a ház alatt, először győződjön meg arról, hogy ezen a ponton nincs felszíni víz asztalra. Ők beszivárognak a pincében a tavaszi és kellemetlen szagot okozhat a házban. Ezen túlmenően, ez a természeti jelenség képes elpusztítani az alapja, de ez egy sokkal súlyosabb probléma, mint a nedvesség.

Építése kerti házak az otthon pénzt takarít meg a családi költségvetés. A legfontosabb dolog -, hogy a szükséges eszközöket és anyagokat. A választás attól függ, mit fognak építeni egy házat: a pajzs, vagy négyzet naplót. Meg kell jegyezni, hogy a második opció akkor tartósabb és tartós: épül tele van egy nagyon erős és mély alapot.

Kerti házak pajzs épül egy nagyon rövid ideig, mert a bőrük segítségével rétegelt lemezek. Ha igazán próbálni, akkor megússza három vagy négy nap.

  1. Az első az alapítvány támogatását.
  2. A következő lépés - az építőiparban a keret: a készítmény a felső és az alsó héj, az építőiparban a szarufák és a függőleges támaszok. Szintvonalak ajtók és ablakok vannak kialakítva a további bárokban.
  3. Csavarok segítségével rögzítve kitérő rétegelt lemez keretben. A belső burkolat alkalmasabbak gipszkarton, forgácslap vagy farostlemez. Adott esetben szigeteljük egy házat lehet két burkolat réteg feküdt ásványi gyapot szigetelés.
  4. A tervezet a padló, akkor vastag táblák, és a tiszta - linóleum vagy laminált.
  5. Szarufa burkolva rétegelt lemez, amelyet ezt követően borított tetőfedő anyag vagy lakk. Házra nézett szép, a külső héj lehet szilárd anyag, mint például iparvágány vagy bélés. A Windows telepítése a fa vagy műanyag - attól függően, hogy a preferenciák a tulajdonos. De érdemes figyelembe venni, hogy a műanyag hosszabb ideig, és kevesebb karbantartást igényelnek, mint egy természetes anyag.

Kerti házak a fényt, bár épített egy kicsit pajzs, de meg nagyon esztétikus. Építeni őket egy egyszerű rúd vagy profilos. Utoljára a szerelvény hasonlít a tervező, mert minden elem köti össze Paso-gerinc rendszer.

Kerti ház saját kezével - utasítások építési projektek gazdasági osztály

Forró nyári terasz válhat egy hálószoba

Az első alap öntjük. Ha a ház mérete nem túl nagy, akkor nem oszlopos alapon, ha épp ellenkezőleg - a szalagot. Gyakran előfordul, falazóelemek használt alapítvány, eltemették őket a föld mintegy 20 cm.

A kész alap vízszigetelés kell elrejteni (például tetőfedő anyag), amely után a keret lehet beállítani. Laghi és a korona kerülnek az alapítvány támogatja.

Padlólapok lefektetett, mint az előző kiviteli alakban.

A telepítés után a padlóra fog a falon a fa. Csatolásához vegyületek ideális nageli. Minden réteg szükséges, hogy elmozdulás a tömítés bár, kender, juta, és csak azután, hogy az új koronát terjedését.

Miután az erekció a falak rendezésének tető szarufák vannak telepítve, és merevítő fa. Az utolsó szakaszban fedezi a padló szigetelés. Akkor folytassa a telepítést az ablakok és ajtók.

kerti ház belseje teljes mértékben függ a tulajdonosok és a fantáziád. Cottage - egy hely a kikapcsolódásra. És hogyan szeretné a saját sarok - úgy dönt.