Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás

Az álom minden városlakó, hogy van egy ház a városon kívül, ahol tudtak menekülni a városból, és egy kis friss levegőt. Egy napot töltött egy ilyen helyen, így az állomány az energia a teljes munkahét. De ahhoz, hogy egy ilyen ház nem mindenki engedheti meg magának.Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás

Ebben az esetben, az emberek egy korlátozott költségvetéssel vagy vesz egy kész tégla ház kertjében, vagy építeni egy kerti ház saját kezűleg.

faház épületek

Ha úgy dönt, hogy vásárolni kész kis vidéki házban, most már az építési piacon nagy a választék a házakat. Vannak lehetőségek a kis kocka házak, melyek kiválóan alkalmasak közel helyezné őket a házban, a kertben, vagy bárhol szervezni szabadtéri tevékenységekhez.

Ezek kocka házak jól szigetelt, így tudnak menteni a fűtés, mivel a költségek minimálisak.

Nagy otthon tökéletes a szerepét egy parasztház. Cégek, hogy a gyártás kerti házak nem csak kínál kész otthon, de lehet építeni egy házat egy egyedi projekt az ügyfél.

Az alábbiakban példák kész házakat.

 1. Kerti ház keret mérete 6h4,3 m-pajzs építése. Készült bélés. Ház szigetelt egész kerülete mentén termobazaltom 50 mm vastag. Tető alá horganyzott vas. Floor padlók használt eszköz.
  Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás
 2. Vendégházak turistaosztályon. Befejező falak kialakított bélés. A ház szigetelt mentén teljes kerülete, a tetőt is. Belül két szoba, elválasztva a partíciót. A magassága a ház 3,2 m. További változatok az összeállítás elrendezése. Zsaluzat elzárhatják ház, Szakmai, utánzás fa.
  Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás

Sok lehetőség, hogy ezeket a házakat, mint kert, horgászat, a leltár. Gyártására kabinok ami az alábbiakban, használt fa, kezelt speciális eszközökkel, így van egy nagy tartósság, megbízhatóság és környezetbarát és a tartósság.

Attól függően, hogy a méret a kerti házban kerettel lehet más a célja. Egy kis ház is használható tárhelyet tárolására háztartási gépek. Lehetséges, hogy készítsen egyedi házat az egyes projekt.

Az anyagok kiválasztása és az építkezés egy lépésről lépésre

Mielőtt nekilátna keret kert ház saját kezűleg fontos figyelembe venni, milyen anyagokat fogják kiszámítani a szükséges mennyiséget. szükség van, hogy előkészítse a következő építőanyag építésére keret házban:

 • fűrészáru az építőiparban a keret;
 • Szélezett;
 • szigetelés;
 • szerelési hab;
 • tetőfedő;
 • hidraulikus és párazáró;
 • Rögzítési segédanyagokkal együtt.

Ezt fel lehet használni pontalapozás a könnyű vázszerkezet. Ha gondoskodjon a saját alapjait, a költségek a munka lesz mintegy 10 ezer rubel. Amikor a szalag alapkészülék hosszabb időt vesz igénybe, de az alap lesz megbízható és tartós. Ennek költsége alapítvány lesz 15-20 ezer rubel.

Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás

Száma építőanyag falainak frame ház függ a jövőben a ház mérete. Például viheti haza a magassága 2,8 m, hossza 10 m, szélessége 8 m. Ezekkel a paraméterekkel kiszámításához több függőleges támaszok a ház kerettel. A kerülete a ház 36 m.

Állványok kell elhelyezni a parttól 50 cm-re egymástól. Ha az állványok használt bár részben 10 * 15 cm-es, akkor körülbelül 4 fűrészáru kockákra. A készülék bázis és a végső vegyület lesz egy másik 3 kockát, általában ez lesz 7 kockákra.

 • Ha a burkolólap vegye szegély 3 m hosszú, 15 cm széles és 2,5 cm vastag, akkor lesz 4,65 köbméter fedélzeten.
 • Az ára a keret falak, válaszfalak, ajtókeretek megközelítőleg 70-80 ezer rubel.
 • A belső berendezés a anyagköltség és egyéni vállalkozóként kell tölteni 20-25 ezer rubel.

Így könnyű váz ház a kertben kerül mintegy 250-300 ezer rubel.

Miután a döntést, hogy szerezni egy nyaralás otthon, el kell dönteni, milyen házat, hogy jobb. Akkor vásárolni kész. Az építőipari piac most nagy a választék a cégek adják a kész lakások, illetve melyek az egyes projektek a sorrendben.

De ha kevés a tapasztalat az építőiparban, akkor lehet építeni egy házat saját kezűleg megtestesülő meg minden fantáziád. Ezen kívül képes megmenteni az építők.

Megvalósítani álmaikat ideális lehetőség, hogy létrejöjjön egy kocka ház. Ez a ház épül nagyon gyorsan, olcsó, és ezen kívül, bárki építeni a saját kezével.

Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás

A design a kerti házban

Normális keret kerti házak építünk egy lemez vagy egy bárban. Az alábbiakban egy pillantást a két lehetőség áll.

Úgy véljük, hogy a legegyszerűbb szerelési és építési tégla tájház készült lemez. Az építkezés tartott csak egy hét. Ha ő az, hogy a szép külső felületek, mint például a fa clapboard, akkor lesz elég szalonképes.Anyagok listája az építési ház függ a személyes preferenciák ízlése és anyagi lehetőségei a tulajdonos. Ezért csak egy szemléltető listáját kell tekinteni.

Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás

Az eszközök kell előkészíteni:

A anyagokat kell beszerezni:

 • cement és homok;
 • vízszigetelés - tetőfedő;
 • 4-es méretű 5x20 fedélzetén szereléséhez a keret átfedések és sérvkötő;
 • 4-es méretű 5x15 fedélzeten építési CSAPÁGYFEDÉL falak;
 • 4-es tábla mérete 5x10 belső válaszfalak;
 • lemez;
 • OSB lapok;
 • ásványgyapot, mint egy szigetelő;
 • padlóburkolatok;
 • vastag hajópadló;
 • gipszkarton;
 • Rögzítési segédanyagokkal együtt.

Ezután úgy szakaszos telepítés:

alapozás. Az elején minden építési, építünk egy alapítvány. Mivel frame ház fény, a szalag vagy pontalapozás alkalmas számukra. Egy kis kerti fészer jobb felhasználását támogató-pontalapozás. Az építkezés az alapítvány szüksége lesz egy kerti fúró. Vele, a lyukak készülnek mélysége körülbelül 1,6 m-es lépésekben 2 m. Ezekben a lyukak kerülnek beillesztésre pólusok.

A konstrukció stabil volt végrehajtva homok lopás körülbelül 0,2 m magas. Behelyezése előtt az oszlopok, lyukakat kell tenni vízhatlan segítségével kátránypapír. Ráhelyezzük a lyukak a mandzsetta, majd minden tele van a megoldás.

Az építőiparban a keret. Az alap keret Merevítőöv. Fellépett gerendák körül a területet a jövő épületek. Az alsó rész és a csövek naplókat kell kezelni fertőtlenítő, hogy megvédje a fát a gomba és a rovarok ellen.

Fontos, hogy megvédje a fát a rothadó végezzen vízszigetelés között az alapítvány és a fa. Ezután állítsa be a függőleges támaszok, amelyek meghatározzák a magassága jövő épületek.

Nem szükséges, hogy a ház túl nagy, mert akkor nem lenne nehéz felfűteni.

Eszközöknél használt aljzatra deszka.

 • Tokjába rétegelt lemezből készült kerettel. Amikor falburkolat végre kell hajtania a hőszigetelés révén a fűtés. Kívülről a ház burkolva rétegelt lemez, melyet csavarral rögzíthető. Belső berendezés működik gipszkarton, rétegelt lemez, forgácslap vagy farostlemez. A telepítés megkezdése előtt tisztítsa meg a padlót kell tenni felmelegedés. Mivel a padlóburkolatot is használható, vagy linóleum padló.
 • Szerelése a tető. Az építőiparban a tető szarufák kell telepíteni. Ahhoz, hogy felgyorsítja a szerelési középső oszlop magassága kell telepíteni 1,5 m. Rack szerelt fa, amely dokkok szélek szögben 50 fok vége kapcsolatot.

  A kapott szerkezet van beállítva szarufák. A tető lehet telepíteni a kezüket egy nap. A tetőfedő anyagot, akkor bármelyik, ez függ a személyes preferenciák és pénzügyi képességeit. horganyzott vas alkalmas az adott ház.

  Frame építési technológia fa kerti fészer és egy házat készült lemez hasonlók. Hasonlóképpen, az első helyen az alapja: oszlopos vagy szalag. Pontalapozás van kiválasztva egy kis házat.

  Használhatja betonlap fektették homok párnát, és süllyesztve a talajba 15 cm. Beépített alapja van fektetve a tetőfedő szigetelés.

  Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás

  Miután az alapítvány épül keretben. Első Merevítőöv és gerendák vannak elhelyezve egy alapítvány, majd állítsa be a függőleges támasz. Az építőiparban a keret egy kis időt, de a szerkezetet kapunk erős és tartós.

  Van egy változata kerti ház tornácos. Erre a célra szükséges kiterjeszteni a hossza az alsó rönk állítólagos veranda, további támogatást.

  Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás

  Durva padlólap deszkából. A szigetelő borított padló első szigetelőhöz, ezután végezzük, és a hidro-gőz, például pergamenpapírra. Mert padló, akkor vastag linóleum vagy padlólapok.

  Miután a készülék padló fal megy egy bárban. A vegyületek ragasztott kampókat. Két korona illeszkednek szigetelés. Felmelegedés kell végezni az egyes rétegek. A fűtés lehet használni, mint a kender, juta. Aztán felment a tetőre: telepített zárójelek és a szarufák fa. A következő lépés a nyaláb burkolat réteg és tetőfedő anyag fektetik.

  Faluház lehet vonzóbbá tenni, ha a külső borítás iparvágány vagy fa burkolattal.

  Miután végre az alapvető munka az építőiparban a ház saját kezével, akkor lehet telepíteni ablakok és ajtók, és folytassa a lakberendezés.

  Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás

  Építése faház tovább tart, mint a rétegelt lemez ház, de megbízható és tartós. Bármi is volt, a ház által épített saját kezével fogja szolgálni az elkövetkező években.

  Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás

  Az értéke az otthon befolyásolja a konstrukciók és az emeletek száma.

  1. A költség a ház, kész „szerkezetkész” -tól 7260 - 8910 rubel négyzetméterenként. Ez magában foglalja a munka és anyagok: az alapítvány, a lakhatás készletek, a tető gerendák szarufák, ablakok és bejárati ajtó.
  2. A költség a ház, kész „héj és mag” 10560-12540 rubel négyzetméterenként. Ez magában foglalja a munka és anyagok, mint a házon belüli „héj és mag”, de hozzátette, hogy a homlokzat burkolás, víz elvezető rendszer, vezetékek mérnöki szolgáltatások, burkolat gipszkarton falak és a mennyezet.
  3. „Kulcsrakész” kész ház költségeit 14520-18150 rubel négyzetméterenként. Ez magában foglalja a munka és anyagok szerepelnek a ház „a tiszta befejezni”, de emellett adunk fűtési rendszer, belső befejező, elektromos és vízvezeték-szerelvények.

  Ennek eredményeként elmondható, hogy a legolcsóbb módja annak, hogy építsenek egy frame kúria kezüket bevonása nélkül szakemberek. De ha a vágy, hogy építeni nem, akkor a legjobb megoldás - vásárolni kész keret kerti fészer.

  +28. A szavazatok száma: 36

  Tudom keret a falak egy vidéki ház külső burkolása profilja lap és a belsejében a vízálló gipszkarton?

  Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás
  A szakaszos építése frame-panel házak és jellemzői szerkezetük

  Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás
  A szakaszos építése fából készült pavilon a nyaraló

  Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás
  Fém pavilon grill és egy szakaszos építés

  Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás
  Szakaszos építkezés az alapítvány halom öv típusa önmagában

  Kerti ház saját kezűleg a szakaszos építése és anyagválasztás
  Szakaszos építőiparban a hasított típusú épületek