Kerti nyaraló saját kezűleg - egy fotót, az utasítások és szakaszaiban az építési, a kéz - hogyan

Kerti nyaraló saját kezűleg - egy fotót, az utasítások és szakaszaiban az építési, a kéz - hogyan
A tervezési és kivitelezési ennek nyaralóház nagyon egyszerű. Ez a projekt könnyen módosítható és alkalmazkodni az Ön igényeinek. Például, hogy növelje a szélessége elegendő annak megállapításához további közbenső pillér. Ugyancsak, hasonló projekt, és példaként az építési már venni ezt a rekordot.A minden szakaszában az építési ilyen ház könnyen megbirkózni a saját kezét, még egy kezdő ezermester - a lap alján a cikk bélelt képszerkesztő szakaszában terveit - lásd őket, akkor meg fogja érteni, hogy nincs semmi bonyolult róla, és az épület meglehetősen olcsó, ami kétségkívül egy másik fontos előnyeit egy ilyen projekt.

A többrétegű mag kertünk ház áll egy lag, támasztó rudak, OSB és a szigetelés. A kívánt eredmény nagyon fontos a pontos műveletek sorrendjét. Tehát, kellékek és Latin először összegyűjtjük egy struktúrát, és csak ezután telepítve a lyukak és betonozása. Ez lehetővé teszi, hogy automatikusan összehangolja a bázis magassága és tartsa be a „vörös vonal”.

A lakás egy szerkezete dúcok, planked mindkét oldalán egy réteg szigetelés a közepén. A külső és a belső burkolat használt OSB (irányított szálú deszkák) 15 mm vastag. Ahhoz ház alkalmas nem csak a nyári rezidenciája, jól szigetelt. A padló terület, ahol a szigetelés kell lennie vízálló és ellenáll tömörítés, extrudált polisztirol használt.

Szükséged lesz a következő eszközök telepítése

sarokcsiszoló

elemes fúró és (vagy) csavarhúzóval

Tartók, gerendák, vastag és vékony lemezek, lécek, csíkok - minden igény kertünkben otthon.

Az építési általunk kiválasztott vörösfenyő, amely már festődés nagyon ellenálló az időjárásnak. Elemei szerkezet, ami fontos, hogy a dimenzionális stabilitás (például, naplók), készült lemez.

Ablakok és ajtók megrendelt egyedi méretben a műhelyben. Az ára egy kicsit drágább, de szükségtelenné alkalmazkodni a design, hogy a standard méretű. Ahhoz, hogy építeni a falpanelek szüksége lesz egy viszonylag nagy sík felületre.

Ha ilyen helyek nem az Ön rendelkezésére, a legjobb, hogy a raktárból kecske.

Tervezés és rajzolás kertünk ház (Nagyobb képért kattints rá)

Kerti nyaraló saját kezűleg - egy fotót, az utasítások és szakaszaiban az építési, a kéz - hogyan

Stage 1 Építési mód: épület alapja

Először is, hogy a helyszínen. Hogy házban (jövőbeni terasz) van szükség sík területen 4 x 4 m. Egy platform törmelékek eltávolítása gyökerestől cserjék, ha szükséges. Csak akkor folytassa az alapítvány. Az alapítvány gödör ásott 70 cm mély gödrök elég szélesnek kell lenni -. 30 x 30 cm - a tetejére rakott a gerendák nem blokkolja a hozzáférést, és nem zavarja a beton bedolgozása.

 1. A alsó szélei a lag ferde, hogy egy fénysugár esett az alaplemez és a teljes felületen a ház terhelés egyenletesen legyen elosztva.
 2. Alapítva gerendák (bázis gerendák) a támogatás, csavarokkal rögzítve, hogy a nagy fej, nem igényes különleges mosó.
 3. Támogatás telepítve, pontosan a közepén az alapítvány boxba. Kibetonozott őket úgy, hogy az alaplap egy pár centiméter fölött a beton felületén.
 4. Ahhoz, hogy az alján a lag csavarozott rudak megfelelő hosszúságú. Ezek támaszként szolgál OSB, amely meghatározott egy szigetelő réteget.
 5. Külső gerendák tartórúd van rögzítve csak egy belső oldalán. A központi sugár támasztó rudak vannak rögzítve, mindkét oldalon.
 6. Találkozásánál a tornácos ház gerendák kapcsolódó négy hosszú csavar. A felületek mindkét gerendák síkban kell lennie.
 7. A támasztó rudak megállapított OSB lemezek, napilennye szigorúan méretű (a távolság a gerendák). Plate csavarozva a burkolat csavarok.
 8. A helyek a pólusok a OSB lemezeket vágott bemélyedések a pontos illeszkedést. Könnyebb nem előre kirakós játék. Rendszám utolsó szárnyas hosszában.

2. építési szakasz: Floor Warming

 1. Lemezek extrudált polisztirol fűrészelt, és lefektette a padló gerendák.
 2. Mi tetejére fektetjük a párazáró. Csatolja a gerendák tűzőgép, skót ragasztott varrások.
 3. Stabil deszka terítettek folyamatosan összekötő hornyok és bordák. Biztonságos csavarokkal.
 4. Fűrészelt le az utolsó tábla szélessége a kívánt méretet. Az első tábla levetteafést.

3. szakasz: Egyenes falak saját kezűleg a jövőben a kerti házban


A kiválasztott fűrészáru falszakasz 6 x 12 cm-es. Először is képes ellenállni egy elegendően nagy súlyt jövőben zöld tető, amely legalább 90 kg per négyzetméter. m. Másodszor, egy ilyen faanyag vastagsága elég hely a belső szigetelés (6 cm). Harmadszor, egy ilyen faanyag biztosítja a megbízható támogatást duplex galvanizáló vastagsága 12 cm.

A falak tartalmaz egy keretet, izoláljuk film és a belső bélés. Nedvességszigetelés film kell helyezni a belső hőszigetelés elkerülése érdekében az üvegházhatást. Ahhoz, hogy gyorsítsa fel az építőiparban a falpanelek azok minden réteget kell gyűjteni előre - kész formában vannak egyszerűbb telepíteni és összehangolni. Amikor összekötő különböző rétegeket a fal fontos mindent megtenni, hogy a milliméter, mert a falak kell szigorúan négyszögletes. Azonban, mivel a nagy formátumú, fűrészelt szigorúan derékszögben igazítását OSB nem nehéz. A teljes falvastagsága 9 cm, akkor hozzá később esztergálás és a burkolat.

A design a készülék és a padló és a falak, a ház

Kerti nyaraló saját kezűleg - egy fotót, az utasítások és szakaszaiban az építési, a kéz - hogyan

A merev szerkezete a falak, a ház

A mi szerkezete nem biztosít hosszirányú merevségét alátámasztás. Ez a funkció veszi a nagy formátumú OSB. Ezért az építési kell kiszámítani, hogy használja a teljes lemez, nem képesek fűrészelés.

Telepítés a ház sokkal kényelmesebb kezdeni a hátsó hosszanti falon. Struts, csavarni a padló és a fal, majd tartsa függőleges helyzetben. Az ablakok vannak behelyezve az oldalfal az elülső hosszanti falra szereléshez. A homlokfal kerül a felelős az oldalfalak a bunkó, és add át az ablakon át az első kosarat.

Walls legkényelmesebb gyűjteni vízszintes helyzetben. Ez lehetővé teszi, hogy mozog a váz és OSB lapok milliméter pontossággal és kezelni egyidejűleg anélkül, hogy további támogatást és rögzítése.

 1. Gyártott keret. Neki a tűző csatolt film. Elvégzett burkolat OSB.
 2. Hoztuk létre az első merevítőt a falra, ezzel biztosítva az egyik végét a bázis.
 3. Létrehozta az első fal, igazítsa függőlegesen. Ezután már csavarni a második végén minden merevítő.
 4. Erősítse fel a falra a padlóra csavarozással neki át a küszöböt. Lyukak a csavarok 180mm fúrt előre.
 5. Eltávolítottuk a merevítő és meghatározott keresztirányú fal. Csavar, hogy a hosszanti falra, majd a padlóra egész küszöböt.
 6. Ablakdoboz csavarni a hozzászólásokat és a kereszttartók keresztül. Ezek fúrt lyukak ezt előre.
 7. Azt hogy az ablakban. illessze azt szintbe kerül a külső széle a rack. Csavar ez a három csavarral mentén hosszanti és a két csavart a rövid oldalakon.
 8. Függőleges ablakra szerelt telepítése előtt a második hosszanti fala - lehetséges, hogy csavarja az első állvány.
 9. A telepítés után a keresztirányú merevítő fal eltávolítjuk. Hosszanti falon csak elhelyezett egy síkban az oszlopokhoz keresztirányú falak és csavarni csavarokat.
 10. A szarufák készült feltárás az ízületek a függőleges. Régebben egy fűrésszel vágni és vésse korlátozó vésésére.
 11. Állítsa be az oldalsó szarufák. Lyukakat előre mélyült bemélyedések 20 mm. Ne felejtsük el továbbá, hogy a harmadik bevágás középen rack.
 12. Robusztus és megbízható alapot a tető kész! Továbbra is elvégezni hő- és vízszigetelő és tetőfedő kiválasztott laikus.

4. lépés: önszerveződése a tetőkert otthon

Egy egyszerű lean-to tető a ház áll, hét szarufák, nyugvó közvetlenül az első és hátsó hosszanti falak. Mivel a tető várhatóan később ültetett, a design legyen szívós.

Mellőzését nagy alakváltozás fürtös, kell vagy növelik a vastagság legfeljebb 16 cm, vagy hogy csökkentsék a távolság közöttük. Mentünk a második útvonal és a telepített szokásos szarufák 6 x 12 cm-es 57 cm-enként.

 1. Mi kiszámítja a távolságot a szarufák közötti, mérjük a felső széle a két hosszanti falak, kezdve az oldalfal. Laid szarufák.
 2. A külső szarufák nem csökken, felvették a acél sarkok. Átlagos szarufák rögzített bélés.
 3. Csatolt alatt a gőz-szigetelő film: feszített keresztirányban annak irányára fürtös, minden egyes 15 cm-es fix tűzőgép.
 4. Kerülete mentén hagyott nagylelkű körök le a falon. Miután elkészült a bélés, a film volt vágva, hogy pontosan a kerülete mentén.
 5. OSB lemezek felé néző alsó oldalán fűrészelt méretre. Betakarított részek burkolva falak és a mennyezet.
 6. Laid közötti szigetelés a szarufák, majd szintes stabil deszka csavarozással őket, hogy minden szarufa két csavarral. Kész!

Tetőszigetelés:

Házra lehet használni nem csak a nyári, meg kell melegíteni. Egy fontos lépés - hőszigetelés a tető. A szigetelést, amely között van elhelyezve, a szarufák, méretre vágott, egyenlő azzal a távolsággal a szarufák közötti plusz 1 cm. Ez a juttatás lenne „fit” a csík ásványgyapot szarufák között vraspor.

Ez azért fontos, hogy ne legyenek hézagok.

A tetején a szigetelés megállapított gúzsba szövet, megvédi a szigetelést a nedvességtől behatoló felülről.

Stacked szövedékek keresztirányban fürtös, a csuklók alkotják átfed legalább 10 cm. A szövet csatlakozik a szarufák tűzőgép.

Csavarozva minden szarufa rácsos tábla rögzíti a vásznon, és hozzon létre egy szellőző rés.

5 telepítési szakasz: A homlokzat kerti ház

Bár technikailag nehéz felülmúlni OSB, befejező néznek vonzó. Úgy döntöttünk, hogy hüvelyébe a falak deszkázat. Ház néznek ki, és a légteret a burkolat biztosítja az állandó szárazság a falak.

Stabil deszka - jó megoldás a külső bőrt! Először is, a kombináció a „nútféderes” megbízhatóan megvédi a házat a szél és nedvesség, nem engedheti meg magának illesztési OSB. Másodszor, elegáns struktúra barázdált deszka előző haza, hogy nagyobb összhang. Harmadszor, egy ilyen felület könnyebb festeni.

Padlókat kívülre kell helyezni a szigorúan függőleges, mint a függőleges hézagok kevésbé elérhető a belépő és tárolja őket az esővíz. Ha inkább egy vízszintes szegélyek, biztosítja, hogy a fedélzeti nyílások lefelé irányuljanak, hogy így nem halmozódik fel a víz.

Védelem nem szükséges, hogy a vörösfenyő, de a legtöbb festetlen felület gyorsan unatkozni. Csak egy megoldás - festeni a házat! Hogy fedezze a legjobb vételi homlokzat festékek - a rugalmas szerkezet ellenáll a nyári melegben. Ahhoz, hogy a fa tar nem állt ki a festék ellátás első alapozás, majd ezután fedőréteget. Így nedves festék-szerű játék ház készen áll a vendégek fogadására! Most megteheti belső szabályozásra.

 1. Kontrobreshetku telepített vízszintesen 65 cm-enként.
 2. Hoztuk létre az első burkolat ellátás, fűrészelt le tőle groove.
 3. Csavar minden fórumon következetesen ötvözi hornyok és bordák.
 4. Zone ablaknyílások előlegek kérdésében fűrészelt le a tábla mérete.

Fotók és szakaszai épület egy vidéki ház a kezüket

Az alábbiakban a többi bejegyzés témája „Hogyan készítsünk saját kezét - a házigazda!”

Kezük> Építőipari> Kerti kúria saját kezűleg - egy fotót, az utasítások és szakaszaiban az építési