Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Milyen gyerek nem álmodott, mint egy gyermek, hogy saját házat? Korábban, a gyerekek részt vesznek elrendezése házak mindenütt. City - épült a lakások, és a falusi gyerekek lehetőséget kaptak felszerelni, hogy valamilyen félreeső sarokban. Akkor miért nem egy házat a gyerekek felszerelni, hogy most nem csak, hogy kérjük a gyerekeket, hanem megvalósítani gyermekkori álmát?Ha le lehetővé teszi, akkor vesz egy házat a gyerekeknek. A szokásos anyag ebben az esetben - ez műanyag. Annak érdekében, hogy a fából készült szerkezet, meg kell fizetni elég kerek pénzösszeg, ami persze, megüt a pénztárca. De a legegyszerűbb módja annak, hogy egyedül csinálni.

Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Jellemzők és előkészítése

Kezdetben, szükség van, hogy a durva rajz a házat, csak elképzelni, hogyan fog kinézni. Miután változatai olyan sok! Tudod, hogy egy kis házat, egy változata a szeretett mese vár, vagy csak szokatlan, de nagyon szép épület, amelyben a gyerekek töltik szabadidejüket szívesen!

Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Ezenkívül az is néhány elemét szórakozás. Így a következő lehetséges helyen a csúszda, homokozó, hinta, bungee jumping - egyszóval mindent, ami mindig, mint egy kis fiús!
Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Tehát, ha a rajz hangolni azokat, akiknek a ház gyermekeknek készült. Építsd szükséges, természetesen figyelembe véve a kor a gyerekek.

House for Kids

6 éves kor alatt nem kell sok hely, így lehet, hogy egy kis hangulatos fészek. Equip lehetséges lesz, hogy később, de most fontos, hogy meghatározzák a tárgyi feltételek. Az építési igény:
 • DSP-4 méretű lapos, 2,5 és 1,7 m;
 • Sávok 2,5 m szakasz 2,5h2,5 cm - 13 db. Ezen kívül 8 őket kell összpontosítani;
 • Floor Prop - 8 rudak keresztmetszete 2,5h2,5 cm és hossza 35 cm;
 • Két méteres tábla - 4 db. Szakasz - 15H5 cm;
 • Két méteres padlólapok - 13 db. A keresztmetszet hasonlók;
 • Tetőfedő anyag és rétegelt lemez;
 • Csavarok, festékek, csavarhúzó és egyéb építési kellékek.
Az első lépések

Hely építési kell megválasztani úgy, hogy a gyermek nem csak jól érzik magukat, de mindig felügyelet alatt. Ha ez megtörtént, a szükséges megjelölni a helyet a házban a gyerekek számára. Mivel az építkezés, hogy egy kis (körülbelül 1,7 méter), hogy szükség van a partíció területén 2x2 méter. Ez a föld Bélyegezni, és a jelölt sarkok ásni barázdák. Bár ezeket kell elhelyezni oly módon, hogy azok a föld felett 15 cm. A középső két oldalán kell tenni.
Amikor a táblák vannak felszerelve, akkor szükségessé jól tömöríthető. Mivel a terhelés nem túlzott, adott esetben használható megoldás. Végén a munkálatok kapott 8 támogatja. Része a föld kell mérni kimutatására különböző magasságú szakaszok, majd vágja le a felesleget. Szükséges torzulásának elkerülése.
Következő négy körmű táblák úgy, hogy egy nyitott tetejű dobozban. Hogy kell használni a csavarhúzót, hogy rögzítse padlólapok.

falazat

Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Az építőiparban a falakon forgácslap lap osztották az összeg 4 darab, valamint azokat a sávokat, amelyek hegyes végeket. A lapokat kell csatolni a gerendák csavarokkal szintben tompa végekkel. Így kihegyezett részükről jár két lábon. Forgácslemez kell elosztani oly módon, hogy először melyik oldalon kell vágni ajtó, ablak.
ajtók lehetnek bármilyen formában - szögletes, ovális vagy akár kerek. Lehetőség van, hogy építsen a példák a tündérmesékben. De amikor vágott ablakok lap forgácslap kell tekinteni is, és milyen fényes kívánatos lenne, hogy legyen hely. Persze, jobb, ha a napsütéses napok, nem lesz Tenek, mert a közömbösség, a hő nem éppen fáj a gyerek. Ezért lesz csak két vagy három ablak.
Kész falak kell telepíteni hegyes fogak le, és vezetni őket a földbe, mindig ügyelve arra, hogy nem térnek. Miután a sarkok és csigamintát erősíteni, hogy ne legyenek hézagok ne maradjanak benne.

építésére a tető
A tető lehet sima, nyeregtetős, tornyos - minden attól függ, a képzelet és hogyan kellene tenni egy házat a gyerekeknek. A legegyszerűbb változat az építése - nyeregtetős tető.
Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Munkákat végeznek a szakaszból áll:
 1. Kapaszkodórudakkal mennyiségben 4 darab, és az egyik végén egy 45 fokos szögben élesítése,;
 2. Minden két keret van rögzítve csavarokkal az egy belső szög 90 fok. Ezen kívül, akkor jobb, hogy kötést fém sarkok. Így a tető keret lesz;
 3. Miután egy szükséges egyik sarka kopogott együtt, hogy egy fal készült forgácslap és a kiadások megállt, ivott a része a tető, amely egy háromszög. Ugyanez kell tenni a szemközti falon;
 4. Mindkét csapágyak tartják össze révén keresztirányú gerendák;
 5. tetõkeretben van csatlakoztatva a fő test révén a sínek vagy fém alkatrészek;
 6. Mind a tető fedőfólia további rétegelt lemez. Ezeket ki lehet cserélni laminált, szalag vagy apró kockákra;
 7. Miután a sínek szögezték le, akkor tegye a tetején a zsindely vagy más tetőfedő anyag.
Készíts egy ház a gyermekek saját kezűlegAz utolsó szakaszban csak festeni a házat a gyermekek számára, és díszítjük kívül és belül, hogy ez egy végső formáját.

Kiterjesztése a ház

Ha a hely nem túl lehetővé teszi, hogy építsenek egy külön épületben, lehetséges, hogy végezzen egy kiterjesztést a főépületben. Ebben a házban van számos előnye, amelyek közül az egyik - a lehetőséget, hogy vigyáz a gyerekekre, mert a legtöbb időt fognak gondját. Elfogadom, a szülők számára, akik óvodáskorú gyermekek a családban, ez nagyon fontos.
Az épület is épült egy hasonló elv a fent leírt módon, de meg kell figyelni, hogy a tető, és így a keret. Elvégzésére tetőfedési munkák jobb az anyag, amelyből készült fő tető a ház. Általában ez történik, például pala. És mert nagyon nehéz, akkor jobb, hogy a táblák több és nem csak ásni őket a földbe, hanem erősíti a segítségével cement habarcs.

Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

House-sátor

Ahhoz, hogy épít egy épület játék lehet, hogy ne építse újjá, akár a gyermek növekszik. Ilyen célra alkalmas ház-sátor, amely két szinten. A földön lesz található padon ülő vagy zsámolyok, és a második lehet elhelyezni heverők.

Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Mielőtt az építőiparban a szükségességét, hogy keretet táblák és csatlakozott hozzájuk obreshetnik a bárokban. Meg kell majd hüvelyébe minden szempontból DSP, pre-jelölés fel őket azokra a helyekre, ahol után kell megvagdosták az ablakok és ajtók.
Ebben az esetben a létra ki lehet egészíteni egy csúszda, és még egy kis erkély. Hogy lehet csatolni az egyik oldalon a létra, és egy másik - egy dombon. A középső kell vágni egy kis ajtó a készülék belsejébe.
Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Építőipari az idősebb gyerekek

Gyermekeknek 6 éves már nem kell gondolni a nagyobb épület. Végtére is, ott van a baba játszani, valószínűleg már nem egyedül, és a barátokkal.
A szükséges anyagok az építőiparban:
 • Bars egy 10x10 cm-es keresztmetszetű, amelynek a hossza 3 m - 8 db;
 • Alaplapok szakasz 2x10 cm, hossza 2,5 m - 60 db, a hossza 2 m - 50 darab;
 • Két-meter állvány - 2 db;
 • A rack-70 cm-es - 5 db.
Fektetése ház szakaszosan végezzük:
 1. A felső végei zapilivaem szöge 30 fok, a csatlakoztatott párosával úgy, hogy a távolság a másik végén elérte a 3 méter;
 2. Erősítő szerkezetek csavarozza bizonyos távolságban a talaj körülbelül 0,8 m azonos módon, hogy ugyanezt a másik 3 szerkezet .;
 3. Ezután kell felvenni támogatást. Lehet épített beton blokkok, téglák, lapok. Fontos, hogy óvatosan igazítsa vízszintesen, torzulásainak megelőzése érdekében;
 4. Hogy megerősítse a létra lépcsőfokok nemcsak az lehetséges útján fém alkatrészek, hanem mereven rögzített első távolság 0,5 m, és a másik - a parttól 0,8 m;
 5. Minden rácsos telepítve, és lezárjuk, majd padlóburkolatok;
 6. A hátsó oldalon a ház a gyermekek burkolva rétegelt lemez és a belső falán az elülső fele eldugult táblák;
 7. Ebben a szakaszban a tető kell hüvelyébe „halszálkás”. Az egyik a tető lejtőin hagyjuk nyitva hagyni a kényelem.
Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

A két szintes családi ház

Ez a szerkezet a legmegfelelőbb gyerekeket idősebbek, akik már jól orientált, és nem esik belőle. Épít szakaszosan, és a fő feladata az építőiparban, az első emeleten, amely egyidejűleg támogatni fogja az egész struktúrát.

első emelet

Frame házak nem épül szilárd rudak és ezek részei, szeletelt egyenletesen. Churbachki kell fektetni a cement habarcs, mint a többiek erre a célra nem alkalmasak, és kevésbé lesz erős. Továbbá, minden fűrészáru kell szegezni a többi szögekkel, amely biztosítja a nagyobb megbízhatóság érdekében.

Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Ahogy churbachkov számítások azonosításához szükséges szintet ablakok és ajtók, amely után meg kell erősíteni a nyílásokat kis bárokban. Lehetséges köztük hézagok is vannak töltve a megoldás egyenletesen. Ha a falak készen állnak, akkor folytassa az építési nemek. Azt is meg lehet határozni ki darabka tömör kerek bár, de az átmérőjük egyidejűleg kell még néhány.
Ezt megelőzően a szóló a földön kell majd távolítani, hogy egy lyuk 15 cm a padló lerakása után ne lógjon a megkövetelt szint fölött. Ezután 5 cm tele van homokkal és a fahasábok vannak beállítva egymáshoz közel és kost.

Ehhez, akkor vezetni őket egy kalapáccsal a földbe. Mindazok slot, hogy szüksége lesz, hogy töltse ki a homok, majd a földre kell locsolni nagynyomású víz. A fennmaradó mélyedés tele cementhabarcs és elsimítjuk.
Szárítás után meg kell tisztítani a padlót, hogy visszaszerezze a természetes színét a fa fadarab.

második emelet
Az építőiparban a második emeleten, hogy jobb ha több fényt fafajok. Tehát, a tökéletes megoldás az lenne, hogy alkalmazzák az építőiparban egy fűzfa. A jobb fájlba el idején nedváramlás, mint a kéreg ebben az esetben is nagyon könnyen eltávolítható. Adott esetben, a fatörzsek voltak egyenes, mint a fő megerősítették azokat lesz csak útján körmök a kerethez gerenda. Azokon a helyeken, ahol ők vannak a legközelebb egymáshoz, ők is, hogy le a kétszáz körmök. Az építési idő ugyanolyan fontos, hogy meghatározzák, hogy mely helyszíneken lesz található ablakok és ajtó.
Tetőkeret épülhet néhány naplók. Ő lesz a példa egy hagyományos nyereg. Mivel a tető, akkor egy közönséges nád. Ő kell, hogy száraz, és előre kidolgozzák. Ez már egy jobb üzlet a téli hónapokban.

nád konszolidáció alkalmazásával hajtjuk végre a két csavart és rúd. Fektetése ilyen tető a következő:
 • Kezdetben meg kell építeni egy láda, hogy ha működik egy hasonló tető nem történik valamilyen esemény.
 • Továbbá meg kell tenni a cukornád, előnyösen tiszteletben tartása mellett egy bizonyos vastagsága növények.
 • Laid az anyag felső részén a tető, átfedésben sínek, amelyeket meg kell rögzíteni csavarokkal. Hasonlóképpen nád illeszkedik minden oldalán a tető.
 • Fent van szükség, hogy a kupak vagy fa, amely védi a felső rész behatolása ellen nedvességet.
Munka után a teljes keret fedezhető festék vízlepergető hatás, ami fontos a megőrzése fa felületekre.
Meg lehet építeni egy házat teljes naplók, mint ebben az esetben az egész folyamat kevésbé időigényes.
Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Más típusú házak

Épít egy házat a gyerekek is épp olyan, és itt minden valóban csak attól függ a képzelet a szülők és az idő, hogy hajlandó lenne költeni az építkezés. Akkor fákat és kerteket ház segítségével futónövény, építeni azt a formáját egy hajó, a ház mesebeli karakter.

Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Készíts egy ház a gyermekek saját kezűleg

Ügyeljen arra, hogy beszéljen az erekció épületek egy gyerek, kérdezd, mit szeretne látni. Természetesen a pontosság nem valószínű, hogy reprodukálja a fantáziája az otthoni játékokat, de kérjük, a baba még mindig ki.

knacks

Ki más, mint a gyerekek mindig figyelni, hogy a különböző hétköznapi dolgokat? Éppen ezért a ház is felszerelhető kis apró dolgok, amelyek kiegészítik, és hozza komfort:
 1. Párnák és törökök;
 2. Lámpák akkumulátorok, annak érdekében, hogy megvédjék a gyermekeket a villamos energia;
 3. Ajtócsengő vezetékek nélkül, vagy egy harang;
 4. szőnyeg;
 5. redőny;
 6. Vállfa;
 7. Cserepes virág és még sok más.
Mindezek az összetevők jól néz ki a szerkezet, gyermekeknek szánt, és a gyermekek számára az idősebb korosztály számára.
Készíts saját kezét egy házat a gyerekek, akkor biztos lehet benne, hogy ezek töltik idejüket is szívesen. A Akkor biztos, hogy a szerkezet teljesen biztonságos a számukra.