Készítsen lekérdezést a számított mező

A támogatás a kérelem asztal Study komputer területén Fellowship kiszámításához ösztöndíjak becsléseket kapunk. Az ösztöndíj kiszámítása a kifejezés [Átlagos osztályzat alanyok számára] * 450. Az átlagos pontszám a tárgyak a lekérdezés alkalmazásával van kialakítva a Átl funkciójának mező Rank. Az eljárás létrehozásának a következő kérést.1. Hívja Query Builder hozzá egy táblázatot tanulmány.

2. A Work with lekérdezések kattintva csoport műveletek megjelenése a vonal ablakot csoport működését.

3. A lekérdezés ablakban állítsa be a mező nevét rejtjel Név iOtsenka. Összhangban csoport művelet mezők Azonosító iFamiliya hagyott csoportosítás értéket, míg a területen Assessment A csoportosító sajtó sort nyilat, és válassza ki az Avg függvény (50. ábra)

Készítsen lekérdezést a számított mező

Ábra 50 Készítsen lekérdezést egy kiszámított mező

4. Készítse el a következő számított mezőt ösztöndíjat. Ehhez válasszuk sorban csoportosítás kifejezést. és adja meg a cím a kifejezés a kiszámításához ösztöndíjak: Ösztöndíjak: [Átl-rank] * 450.Készítsen lekérdezést a számított mező

Ábra 51- létrehozása expressziós irányuló lekérdezés egy kiszámított mező

5. [Átl-Értékelés] azt jelzi, hogy a mező értéke vesszük selejtező csoport. azaz az átlagos összes alany egy másik diák.

6. Állítsa adatformáinak mezők szervíz és ösztöndíj. Átlagos értékelés lesz egész szám, és tört részek. A töredék részét célszerű meghatározni két számjeggyel. Telepíteni, mint a méret szükséges, hogy ki a helyi menüből a területen értékelés kattintva az egérrel a cím mező jobb egérgombbal, és válassza ki a pontot levon. A kapott Properties ablakban állítsa be a Formátumkaraktersorozat mező értéke rögzített. és értéke 2 (52. ábra) a sorban száma tizedesjegy. Beállítása a valuta formátuma területen hasonló ösztöndíjat, és a tulajdonságok ablakban a szöveges mező meghatározott formátumban pénz (53. ábra).

Készítsen lekérdezést a számított mező

Készítsen lekérdezést a számított mező