Készítsünk beton kéz arányban, beton

„Beton

Keramzit: arányokat annak előállítására

Megjegyzés: A készülék monolitikus falai keramsit általában még több duzzasztott agyag, hogy hozzon létre mesterséges üregeket, amelyek javítják a hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. És padló - kell konkrét sűrűsége nagyobb, különösen, ha azt tervezik, hogy partíciót.A aránya duzzasztott agyag hozzáadandó függ a frakció kevesebb, mint egy töredéke a több duzzasztott agyag lehet adni, és ezért, sűrűbb beton történik a végén.

Mivel a lágyító gyakran használják folyékony szappan. Arányaiban a következők: Cement vödör adjunk hozzá 2-3 sapkák, 5 literes műanyag palackok. Amennyiben az intézkedés csészék, körülbelül 50-100 gramm.

Vizet adunk „ízlés”. Keramzit kell a folyadék és viszkózus egyidejűleg. Figyelembe a lapátot a lapát kell „slide”, ha a „hegy” terjed, a beton túl vékony.

Mint azt már többször mondta, a víz is jelen lehet a homok és a beton, így pontosan megmondani, hogy mennyi víz szükséges, cement M400 vödör, senki sem tud mondani, hogy nem tapasztalati úton lehet meghatározni.

Figyelem! Ha túl messze a víz, az egész duzzasztott agyag, duzzasztott agyag a folyamat eszköz „lebeg”, és a homok-cement keverék -, hogy rendezze az alsó, ezáltal egy nem egyenletes tömeget.

  1. Elkészítéséhez keramsit használja a „mosott” homok, akkor javítsa a zsugorodás és a növekvő végső szilárdságot, összehasonlítva a natív.
  2. Elkészítéséhez minőségű beton, szükséges, hogy egy mixer. Kézzel, bár lehetséges, de ez nagyon nehéz gyúrni is.
  3. A keverő, be kell tartania a sorrendben ellátási vödör kép, először vízzel, majd cement, homok, és csak akkor, ha ez a keverék is, hogy homogén masszává, expandált agyagot adunk hozzá.
  4. Keverés beton a fürdőszoba lapátokat, a sorrend nem olyan fontos, de még mindig, amíg jól keverjük össze a cement-homok keveréket vízzel, ne add duzzasztott agyag.
  5. Ne feledkezzen meg a szerelvények, amelyek jelentősen növelik az értékét a szakítószilárdsága duzzasztott agyag. Ez lehetővé tette, hogy egy üvegszálas megerősítés.

Előállítása beton, cement arányokat, homok, kavics és lágyító per m3 beton

Beton lehet végrehajtani a különféle típusú monolit szerkezet. Ez egy nagy teljesítményű és működtetni optimális körülmények között egy évszázada. Ugyanakkor, hogy megoldja a különböző típusú problémák kapcsolatos építési munkák, megfelelő a tulajdonságait a márka. Először is, hogy figyelembe veszi mutatók, mint például a szilárdság, mivel úgy vélik, hogy a meghatározó. Kivitelezése monolit munkák magában foglalja annak lehetőségét, önkiszolgáló beton.

Ez a lehetőség különösen kényelmes a következő esetekben:

Van egy jelentős távolságra szakosodott gyárak termelő tevékenységet folytató ilyen anyagok. Az autó egyszerűen nem lesz képes, hogy az építkezés, és hogy az összetétele, amely a megfelelő állapotba.

Beton előállítása függetlenül nyereséges gazdasági szempontból azokban az esetekben, amikor szükség van, hogy kötelezze a szám kevesebb, mint négy köbméter. Az ok abban rejlik, hogy a keverő nem megy a helyszínre, kivéve, ha a keveréket töltjük fel egy adott szinten.

kényelmes ahhoz, hogy végezze el a beton előállítása a kezüket, ha a teljes mennyiség a nagy, de szükség van a munka elvégzéséhez fázisban. Így, minden lépésben szükség van a keverékben nem haladhatja meg a négy köbméter. Ez a lehetőség egy bizonyos kiterjesztése az előző esetben.

Készítsünk beton kéz arányban, beton
A fő nehézség, hogy szükség van, hogy pontosan tartsa be a konkrét arányokat. Ez a szám azt feltételezi, az előzetes számítás és meg kell vásárolni a várt mennyiségű anyagot. A fő probléma tekinthető, hogy a szigorú ragaszkodás aránya normális körülmények között meglehetősen nehéz feladat. Amikor észlelése az arányok a beton és az azt követő a komponensek összekeverése, a komponens aránya változó lehet, de a növekedés vagy csökkenés nem haladhatja meg a néhány százalék.konkrét arányokat jelenti azt, hogy szabványos alkatrészeket használnak. Először is, itt arra utal, kötőanyag, amely leggyakrabban a cement. Népszerűsége annak köszönhető, hogy elfogadható áron és jó minőségű. A következő komponens egy töltőanyagot, oszlik kis és nagy. Az első típusú anyagot használunk, hogy töltse ki az összes üregek és zárjuk le a szerkezetet. Ha figyelembe vesszük az aránya beton, a legnagyobb tömeg frakció van akkor ez durva szemcséjű, mivel a szerepe -, hogy biztosítsa a szilárdsági jellemzői. A végső összetevője a vízben indításához szükséges egy kémiai reakció a mátrixanyaggal. Amikor az emberek beszélnek konkrét arányokat, a kiindulási pont pontosan annyi cement. Víz kell összegyúrjuk fél térfogat cement, amely biztosítja a teljes áramlás szükséges kémiai reakció.

Érdemes közelebbről szemügyre az összes jelentős hányadát beton. Így, meg kell érteni, hogy a robusztusabb szerkezetet kellene lennie, annál inkább kell lennie az összeg cement. Elérve egy bizonyos százalékát, a szilárdsági jellemzőit megáll a növekedés és a csökkenés kezdődik. Ha szeretne többet megtudni a beton előállításában, érdemes megfontolni a létrehozását a legnépszerűbb márka az alacsony toronyház M200. Mert jelen van az arány a cement / homok / kavics 1: 2,8: 4,8. A víz mennyisége legyen a 25. és 42. részei a folyadék része kötőanyagú anyag. Ez lehetővé teszi a beállítást reakció és azt követő megszilárdulása egy monolitikus tömegáram szabványos lesz. Nem kevésbé gyakori márkájú M300 a következő arányban beton: cement / homok / kavics kell vonatkozásában 1. 1.9. 3.7. A víz mennyisége kissé növekszik, mint majdnem egyenlő a 50 térfogatszázalék kötőanyag.

Ha érdekli a konkrét arányban. A lágyító kell beadni a márka és M200 felett. Ez biztosítja a mobilitás és megmunkálhatósága a keverék.

Az arányok a beton az alapítvány

A beton egy többkomponensű építőanyag, amely magában foglalja a kötőanyag (cement), víz, és a különböző töltőanyagok (homok, kavics, stb). Bizonyos esetekben, amikor előkészítése a betonkeverék bele adunk lágyítók és adalékanyagok, amelyek javítják bizonyos paraméterei a kész oldatot. Minden eleme a komplex építési anyagok szerepet játszanak, így a készítmény a megoldást a kezével is nagyon fontos, hogy fenntartsák a helyes arányokat a betonalap - attól függ, hogy a minőség és a teljesítmény jellemzők beton.

A készítmény beton az alapítvány

Egy ötlet, hogy mi a konkrét jellemzőit kell figyelembe venni annak előkészítése, a már említett itt. Másfelől, a fő összetevői a betonkeverék a következők:

  • cement. Az egyes épület gyakran közönséges portlandcement, amelyek a márka alapján választjuk tervezési minőségű beton. Általában ez a cement M300, M400 vagy M500. Számkódot, mint talán már tudja, arra utal, hogy a nyomószilárdság az anyag, kg-ban cm2. Felhívjuk figyelmét, hogy hatása alatt a külső tényezők márkájú cement csökken az idő múlásával - az anyag rövid idő alatt egyre nedvességet. Ezért, amikor a vásárló a cement meg kell figyelni, hogy a gyártás időpontját, akkor biztosítani kell, hogy ez a helyes rövid távú tárolása (minimum légnedvesség);
  • a víz. Egy nagyon fontos eleme, amely nélkül lehetetlen a kémiai reakciók (a cement és víz), és a keményedés beton. Az ivóvizet használnak - semmilyen szennyeződés nem tolerálható! A folyamat a összekeverjük a vízzel, és a cement nevű felmérve. Annak megállapítására, az arányokat a beton az alapja a kulcsfontosságú szerepe van a víz-cement arány (w / c) - tömegarányból víz a cement tömegére. Hogy mennyire fontos az, hogy meg tudjuk becsülni tanulmányozza a táblázat alább;
  • homok. Sand egyfajta finom szemcseméretű, természetes és mesterséges eredetű. Alapvetően a szerepe az aggregátumok csökken, hogy csökkentse a költségeit beton helyettük egy jelentős része a drága cement. Számítani, hogy mennyi beton szükséges az alapítvány. költségeinek becslésére cement és meg fogja érteni mindent! A homokot a kiválasztott részecskeméret, gondosan ellenőriztük anyag tisztasága - nem lehetnek jelen zárványok agyag, iszap, stb.;
  • törmelék. Olyan anyag, amelyet úgy kapunk, zúzás sziklák. Finomság zúzott kő tipikusan 5-70 mm. Ne használjon szennyezett törmelék.

Tervezés minőségű beton

Hogyan készüljünk a beton az alapítvány - a téma egy másik cikk. Itt bemutatunk egy arányos kapcsolat az összetevők között a keverék. A táblázat azt mutatja, hogy egy másik alkatrészek száma a különböző költségek lehetséges ugyanolyan minőségű beton projekt. Nyilvánvaló, hogy megszerzése a magasabb fokozatú beton növekedésével jár együtt a cement áramlását.

Beton előállítása márkák M100-M200

Egyes esetekben nem feltétlenül, hogy készítsen kiváló minőségű beton, a drága jó minőségű cement. Így a készítmény a beton finom beton M100. Arról, akkor felmerül a kérdés, milyen arányban a betonelemek ebben az esetben az alábbi táblázatban.

Használt cement márka

Tervezés minőségű beton aránya térfogatának Cement / homok / kavics

Minden típusú építőanyag saját jó. A pozitív és negatív vonások nyilvánul meg konkrét felhasználási feltételek. Azt gondolni, hogy mit szeretnek építeni egy vidéki házban: pórusbeton vagy fa? Akkor van értelme összehasonlítani azok jellemzőit részletesen. Összehasonlítva az adatokat, akkor lehet, hogy a helyes választás!

Ahelyett, hogy kellemes hűvösség emelet ad síri hideg? Ez azt jelenti, csak egy dolog - itt az ideje, hogy melegítse! Ha él a magánlakás, a megoldás erre a problémára több mint sürgős, mert egy jelentős része a hő megy pontosan az átfedés az első emeleten. Ennek részeként felülvizsgálat, adunk javaslatokat kiválasztása és telepítése a hőszigetelés.

Kiemelt cikk