Készpénzes versenyek az esküvőn

Készpénzes versenyek az esküvőn

Az üdülési kiderült tökéletes, soha nem lovagolni bankettek és nem ró az egész szervezet „törékeny” váll Toastmasters. Között az esküvő versenyek, sok ilyen okozhat ideges a kedves vendégeket, biztos, hogy megvitassák azokat a szertartásmester. Mark azok, úgy érzi, nem megfelelő, elsősorban azokat, amelyek a legjobban megfelelnek a vendégek a szellemben.A legtöbb „érzékeny” minősülnek készpénz versenyeken.

Lehet, hogy a vendégek csak ritkán járt esküvők és nem tudom „hogyan történik.” Az általuk készített egy drága ajándék vagy betette egy borítékba nagy összeg, és nem hiszem, hogy szükséges változtatni egy kicsit részletesebben, hogy ne kell rakni az utolsó 500 rubelt ceremoniamester egy tálcán vagy nem pirulni, amikor a tálcára tenni semmit.

Legyen tisztában ezzel, és próbálja meg egy vagy két ilyen versenyeken. Készítsünk pénzt cserélnek egymás, és a szemtanúk, és Toastmasters tájékoztassa a vendégeket, hogy az esküvő fut „alku box office.”

Azonban a készpénz pályázatok az esküvői tartják a hagyományos és a teljes hiánya őket, felboríthatja azok a vendégek, hogy elő a szenvedély, hogy alkut egy szelet tortát, hogy segítsen a vőlegény vásárolni ellopott menyasszony vagy a „kitalálni” a fiú és lány.

Mi egy verseny választani?

A legnépszerűbb verseny -, hogy pénzt gyűjtsön a fiú és lány

Készpénzes versenyek az esküvőn
Számára előkészíti a gyönyörű rózsaszín és kék csúszka. ami kézzel tanú. Tanú felelős a kék -malchikovye csúszkák, egy tanú a rózsaszín - lányos. A feladat a tanúk egy bizonyos ideig, hogy gyűjtsön annyi pénzt vendégek a csúszkák. Az eredmények szerint számítják, amely a pénz többé. Ha a kék csúszka - ez egy fiú, egy lány rózsaszín. Hozzáértés látogató sikerül tenni a mandarint, a banán és még palackok, ami megnehezíti, hogy tanúja legyen a munka és a számítás eredménye. Alternatívaként a csúszkák, akkor a tálcát vagy cuki baba cserépben. Hatékonyan fog kinézni zománcozott edények. Eltekintve attól a ténytől, hogy az érme esik nekik a baleset, akkor hozzon létre egy csintalan hangulatban. De ha úgy találja, hogy a vulgáris, a csúszka egy nagyon jó lehetőség a versenyt. Ezek megvásárolhatók a menyasszonyi szalon, vagy megrendelhető a honlapomon.A második egy népszerűségi verseny - esküvő árverés

Készpénzes versenyek az esküvőn
A tárgya alkudozás válik egy darab esküvői torta. Ahhoz, hogy a vendégek jó volt, „shell”, a verseny kerül megrendezésre TOASTMASTER. Csak akkor tudjuk eladni az első darab. Néha fizet a költségek egy egész torta. De lehetséges „hogy elárverezik” az összes darab. És az ára, hogy kérje a vendégek, hogy megmutassák tehetség: a költészet olvasás, egy dalt énekelni, vagy táncolni. Ha a vendégek nem akarnak csinálni, tudjuk ajánlani őket, hogy fizessék ki a pénzt.

Lopás a menyasszony

Néha a látogatók az élen, és ellopják a menyasszonyt. Ezután a vőlegény kell megvenni még, és az esküvőn. Lopás a menyasszony - a folyamat spontán és ellenőrizetlen. Akkor is, ha nem akarjuk, valószínűséggel 90%, a menyasszony lesz zárva, így minden helyiségben és a menyasszony köteles visszaadni. Ezért a vőlegény meg kell tanulni a kedvenc dal, egy menyasszony, egy pár tánclépések, vers, stb valamint a raktárból egy kicsit. Akkor segítséget kérni, hogy a vendégek, akik majd némi pénzt. A bevételt lehet rendezni a zsebében az a személy, aki ellopta a menyasszony, de a legvalószínűbb, hogy megy, hogy egy fiatal család alapok révén a későbbi versenyeken vagy után kizárás.

Esküvői készpénz nélkül versenyek

Készpénzes versenyek az esküvőn
Ha úgy dönt, hogy feladja a gyűjtemény pénzt az esküvőre, ezeket a versenyeket lehet verni másképp.

A csúszkák segítségével összegyűjti cukorka, hogy kell esni, és adja a vendégek. Legyen ez teszi TOASTMASTER. Például, míg a vendégek várják az érkezését fiatalok, vagy minden ki egy füst szünetet, a fogadó kerül sor, és felkéri őket, hogy egy maroknyi cukorkát. Természetesen szükség van arra figyelmeztetnek, hogy az édességet hasznos lesz, és minden rendben van, nem éri meg.

És akkor felajánlotta, hogy írjon a neveket darab papírt, és tegye a megfelelő csúszkák. Ha számít az egyezések száma a nevek, akkor jósol több baba nevét egy bizonyos valószínűséggel.

Értékesítése során egy esküvői torta, amit tehetünk, csak egy bemutató a tehetség, és nem kér pénzt.

Készpénzes versenyek az esküvőn

Ha készpénzes versenyek végzik nem akar, de úgy gondolja, meg kell gyűjteni egy kis összeget, akkor vesz egy szép doboz egy esküvői szalon. Ez lehet kézzel készített dobozok, és lehet előre gyártott karton ládák. Őket sok lehetőség, néhány szeretni fogja.