Ki haj növekedése több mint 1 cm havonta

Hello mindenkinek! Korábban volt hosszú, fényűző haj, de nem is olyan régen (egy kicsit kevesebb, mint egy hónappal ezelőtt) I csökkentette őket nagyon rövid! Ki döntött, hogy nő. Aki elment a tükör egy vonalzót, és felderengett bennem. Nőttek 2 cm-t. Hogy őszinte legyek, a föld vezetője forró szárító minden nap, és én, hogy minden jól. nincs vitaminok nem fogadja, és azt mondhatjuk, általában velük semmit nem tesz. Nos, én + több kezdeni az egészséges életmód. Igen, popyorli (elnézést a kifejezésért). Ön nem csak nő a haj, hanem veszíteni néhány extra kg. Sok szerencsét!Hello mindenkinek! Korábban volt hosszú, fényűző haj, de nem is olyan régen (egy kicsit kevesebb, mint egy hónappal ezelőtt) I csökkentette őket nagyon rövid! Ki döntött, hogy nő. Aki elment a tükör egy vonalzót, és felderengett bennem. Nőttek 2 cm-t. Hogy őszinte legyek, a föld vezetője forró szárító minden nap, és én, hogy minden jól. nincs vitaminok nem fogadja, és azt mondhatjuk, általában velük nem csinál semmit. Nos, én + több kezdeni az egészséges életmód. Igen, popyorli (elnézést a kifejezésért). Ön nem csak nő a haj, hanem veszíteni néhány extra kg. Sok szerencsét!

Régen luxus festett haj chernye.Byli vastag, fényes, myagkie.I egy nap anyám azt mondta, hogy segítségével egy szőke átfestés Ia buta soglasilas.I így 4-szer pontosította a hazai és elégették a haj nagyon erős, és az elején a növekszik, akkor égett haj vágva még 6cm család nőtt haját, és egy négyzet a félévben konjugáltuk haj és a rokonok és fotózást a évkönyv és még festeni volos.Pokrasilas egyenlővé színű az orra barna, oh ilyen MON LCA volt. Ültem a weboldalt, és keresse meg a cikkeket, hogyan kell visszaállítani mentett vosoly Toko vesz egy bojtorján olaj, és alkalmazni az utasításokat, és ne mosson hajat minden den.Ibo te rosszabb, úgyhogy elmossa a bőrt zhir.I maszkok nem segít otthon, és tojással tojássárgája uuuu..ne hajápoló és szörnyű bűz majd. Tehát mi tanácsot, mosson hajat minden nap legalább, és a mosás előtt a fejét, hogy egy maszkot bojtorján olaj haj, akkor vegye fel a sampont, ahogy a volosam.V hajmosás alatt masszírozni a fejbőrt, és miután miytsya fésű őket egyszer és hagyja annyira száraz és legfőképpen terpenie.Do mindezt, sírtam az a tény, hogy van egy szivacs golove.I mindent megtett. Lisch volna vissza őket, és rájött, hogy meg kell mosni a haját minden nap, vagy 2 és bojtorján olaj preminyat és minden rendben lesz)) Sok szerencsét kívánok és türelmet!igen egyetértek Victoria, az egészséges életmód és javítják az összes bőre, beleértve a színét, és a hajszárító és a TDA mintegy nem ért egyet, de ha a haj egészséges, és ha esetenként kiszáríthatja a hajszárító dobás egyáltalán! Mert a haj növekedését is, hogy a tömegek Részletek a fejbőr számára napi 10 percet és rasschesyvat haj reggel és lefekvés előtt) mondom odno.tut lányok írják, hogy néhány hónapon belül a haj növekedését 18 cm, a lányok is, ez nem történik meg. haj maximális hónapra lehet otrosti 2 cm is, nem úgy, mint nem 5, és nem 18.eto ginetika. Tovább, inni vitaminokat, Jeda szerencse)

Nekem van 2 hónap alatt dörzsölje a haj mandulaolaj, ami hetente 3-szor, és menj aludni vele, másnap reggel le kell mosni. mielőtt ez az intézkedés, mint én egy hónap akkor fordult a haj kiderült, csak 1 cm-es (mert én vagyok szőke már nagyon jól látható visszanőtt gyökereit is), és így egy hónappal később az eredmény majdnem ugyanaz. de a második hónap a haj nőtt 4 cm :) itt megyek most örömmel és minden tanácsot =))


Ha a haj vágva, ők az első 2-3 hónapban gyorsabban növekednek, majd lelassul újra. Nem veszi észre, hogy a fiúk haj nem olyan lassan nőnek.

Nincs bennem semmi különös használatát. Csak a sampont. Hair nő nagyon gyorsan. valahol fél évvel ezelőtt volt, rettenetesen rövid bob és Zadie sün, közvetlenül alatta a lapátok a haj. Csak azt kell kevesebb figyelmet fordítanak a haj, kevésbé érintse meg őket, fésű, hogy frizurák, összehangolása és húzza meg. Akkor minden rendben lesz.

Lulu, 2 cm egy hét, senki nem nőnek! lehet egy hónap alatt ?? ez abszurd! Nem értem az embereket, akik azt mondják, hogy egy hónap, hogy 6-7 cm haj nő! Ez nonszensz és a hazugság.


Bocsáss PRINTSESKA késnek a válasszal 3 év = # „(DE akarta mondani a barátom (és ő fekete haj) nőnek 5 cm MESYATS.A I BLONDIN.I 1cm = #” (úgy, hogy a szőke lassan az a tény, hogy egy olyan anyag, haja festett sötét színű, fekete hajú SZINTE No. van nekik egy csomó, és a haj növekedése gyors és szerintem gyorsan jelenléte miatt ez az anyag egy hatalmas KOLLICHESTVAH.KO mindezt következtetésre jutott a SAM a személyes tapasztalat.

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): woman@woman.ru