Ki lehet tanú a vőlegény, barát az esküvőn

Főoldal> Mindent a menyasszony barátnői> Ki lehet tanú a vőlegény, barát az esküvőn?

A modern ember az esküvő - ez nem csak egy nap, amikor ő köti a csomót, az egyetlen, amely a második felében érte, de ez is egy feat. Minden modern férfi, aki maga is javasolta, hogy a szeretett kéz és a szív - ez gyakorlatilag Hercules XXI században, ami a tizenharmadik feat sétál a folyosón a barátnőjével. Persze, az ember-vőlegény támogatásra van szüksége. Ez legyen az a személy, aki közel áll az ember nem annyira a vér, mint a szellem. Ez az egyik, hogy mindig is közel állt hozzá, hogy támogatást és segítséget. Az egyik, hogy a vőlegény rábízhatja az életem. Általában ez az az ember, és lesz egy tanú az esküvőn.De nem minden a vőlegény barátja lehet tanú az esküvőn. Természetesen szigorú szabályok, kinek, hogy és kinek nem, persze, nem létezik. De van egy jól bevált, és az emberek ajánlásokat, amelyeket követni kell, amikor kiválasztják a tiszteletbeli tanú.

Ki lehet tanú a vőlegény, barát az esküvőn


Először is, ez nem ajánlott, hogy a szerepét barátja nős férfi. Ellentétben a nyugati hagyomány, ahol a tanúk elfogadta, hogy egy házaspár, van egy tanú legyen egységes. Merjük azt feltételezni, hogy ez a legkevésbé sem, mivel az elfogadott minket „Bitter tanú”, amely úgy hangzik, elég gyakran ukrán esküvőkön. Elfogadom, hogy megcsókolja az esküvőn a barátja, tudva, hogy miután nézni a második felében, legalábbis, csúnya és kényelmetlen, mint a maximum - a botrány. Nem akarsz az esküvői veszélyeztesse valaki másnak a család, igaz?

Ha azt szeretnénk, hogy férjhez, akkor meg kell választani egy másik tanú, amely vagy azonos magasságban, ahol a vőlegény, vagy valamivel magasabb. Végtére is, ő volna tartani a koronát a feje fölött elég hosszú ideig. Ha egy srác alatt van a vőlegény, akkor nagyon kényelmetlen, hogy erre.

Ki lehet tanú a vőlegény, barát az esküvőn

Tanú - ez az a személy, aki állítólag segíteni Toastmasters szórakoztatja a vendégeket, hogy a fő pompomlány a nyaralás, szédül az összes jelenlegi hajadon lányok. Ezért választotta a tanú emlékszik, mi barátom segít vásárolni a menyasszony, annak biztosítására, hogy nem lopott, és aktív résztvevője minden versenyen, ami csak jön a TOASTMASTER a svaddu. Ha a barátod túl szerény és csendes ember, akkor nem valószínű, hogy minden.

És a legfontosabb szabály, hogy kövessék, amikor kiválasztják a tanú, hogy az esküvő - ez a bizalom! Ha nem bízik a személy, ez nem az a fajta ember, hogy illik a szerepe a tanú az esküvő.