Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Ha van egy macska, akkor egyetértenek abban, hogy ez egy teljes értékű családtag, ezért megérdemli a kapcsolat ápolását, lássuk, hogyan lehet felhívni a ház egy macska a saját kezével. Az ilyen ház lehet tenni a különböző anyagok és a leginkább bizarr formájú. Nézzük meg néhány különböző variációk, remélem. hogy akkor vegye fel valamit, csak a kedvence.Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Ahhoz, hogy a ház a macska a saját kezébe az ötleteket lehet használni nagyon különböző. Például, jó megjelenésű ház készült papírmasé. A költségek minimálisra anyagra: karton, régi újság, ragasztó, lakk, csomagok, mint a befejező anyag használható szép papír, festék vagy szövet. A termék adható teljesen semmilyen formában, ami a legfontosabb, vegye figyelembe, hogy a macska, mert minden erőfeszítés az ott kellene kényelmesen. A legegyszerűbb módja annak, hogy az alakja lapított gömb, valamint a kedvtelésből tartott lesz kényelmes összegömbölyödik. Mivel az üres akkor roll néhány törölközőt, majd tegye őket egy zacskóba foltosodás elkerülése működés közben. Állítsa az alak a csomag seb fóliával, majd egy sűrű kiabálás.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Alapjai a végén óvatosan eltávolítani a bejáraton keresztül, vagy hagyhatja az alsó nezakleyannym helyett vágja ki a kontúrt egy kartonlapot és ragasztó, hogy a ház tetejére. Végül meg kell, hogy a fal vastagsága legalább 7 mm. Most már csak dekoráció, a ház a nutria paszta ruhával lehet podstelit az alján a hab pad formájában. Kívül, akkor szabadon, hogy gondoskodjon a teremtés, ahogy tetszik, szép felragasztott papír vagy szövet, vagy csak festeni. Top szerkezet kell terjednie lakkréteg. Miután szárad, meg a hack az erkélyre egy pár napig, az illata ragasztó és lakk viharvert, mert a macskák nem szeretik csípős szagot. Összességében a gyártás ilyen ház kerül körülbelül egy hétig, de az eredmény megéri.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Ez a lehetőség azok számára ideális, akik szeretnék, hogy a ház a macska kezével gyorsan. Anyagok is szüksége lesz egy kicsit, de a lényeg, hogy a macska a végén, jól érzi magát. Nézzük bütyköl sátor T-shirt. Ezen kívül szükség lesz vastag drót, jobb fonott dumochki vagy te magad is, hogy matrac kedvence, valamint egy kartonlapot. Tehát, egy drót alkotnak egy téglalap alakú keretet, amint az a fotó, a padló egy Koshkin ház kivágott egy téglalapot karton keret mérete, nyúlik a póló már a keret, a nyak szolgál bemenetként. Stretch szövet jól, alsó-shirt társult az ellenkező oldalon, hogy a csomópont, betenni a párna. Rögtönzött sátor kedvenc macska készen áll, már csak tedd a földre, mint egy macska, akkor megy, hogy megvizsgálja az új tartásához.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Valószínűleg már észrevette, hogy egy macska, mint a különböző dobozok, áll, hogy az új háztartási gépek, csomagolja ki a Barsik már belül rendezni csak az, hogy a kibocsátás a dobozban. De meg kell vallanom, hogy a régi dobozt a szoba közepén úgy néz ki, nem túl esztétikus, így fogjuk használni, mint egy alap, és adjunk hozzá egy kis díszítéssel. Amellett, hogy a munka lesz szükség bútorok tűzőgép, írószer kés, hosszú távú és díszítő elemek.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Ha a doboz méretének megfelelő, akkor szétszedni, akkor nem csak jelöljük a bejáratnál, ablakok, vágja a kést. A tető az otthon is lehet rendezni másképp, ha azt szeretnénk, hogy csinál egy hip tető, akkor spórol a záró részek már. Építőipari gyűjtjük össze szalagot. A kartonok lehet összetett játék, ez különösen igaz akkor, ha több háziállat, interconnect doboz célszerűen egy tűzőgép vagy folyékony körmök. A dekor festhető bármilyen színben az otthoni, helyezzen egy karcolás után, és egy puha kanapén.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Egy másik nagyon érdekes és szép módja, ha a ház egy macska a kezével - a ház az újság csövek.

Fonható otthon van szüksége, hogy készítsen egy csomó újságot, egy hosszú, vékony tű, ragasztó, lakk, festék vagy foltos, vagy alkalmas kartondobozban formájában, egy ollót. Mielőtt elkezdené a szövés Készítsen elegendő mennyiségű újság tubuli: vágott hosszú csíkokra újságok szélessége pár centiméterre, a szélén keni tapadó ezután feltekerjük spirálisan egy csík a küllő, második széle is rögzíteni ragasztóval. Festhető akril festékkel csöveket azonnal vagy akvarell, vegye figyelembe, hogy ha a festék megszáradt, a szín lesz egy pár árnyalattal világosabb. Vagy lehet festeni az egész kész terméket. Nem ajánlom, hogy fedezze a csövet azonnal lakk, mert nehezebb lesz a kanyarban.Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Weave kezdődik az alsó, az alsó, akkor adja meg az alakja a kész házat, akkor egy ovális, kör vagy téglalap, ahogy tetszik. Ha nem akar bajlódni plexus fenék, akkor egyszerűen egy kartonlapot, és kivágták a bázis, és őt ragaszkodni a vezető cső a parttól mintegy másfél látják egymást követően. Technikák szövés elég sok, de figyelembe vesszük a legegyszerűbb - ellátott háló két szívószálat. Ahhoz, hogy az alsó, hogy elegendő számú csövek és a határon a központban, csavar körbe, hogy felváltva az egyik, majd a második csövön keresztül a vezető, amikor elérték a kívánt méret polakiruyte jó aljára, és hagyjuk megszáradni a munkadarab. Ezután a karton kivágott egy keretet, amely segít a folyamat szövés így a terméket a kívánt formát. Tesszük karton alján a keret fel van hajtva útmutatókat a kényelem elkövetni azok kampókat a falakon a keret.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Továbbra szőni a fal, valamint az alsó, győződjön meg arról, hogy hagyjon helyet a bejárat, azaz körülfon körül kettőn - hárman centimétert, majd elkezdenek forogni széltől szélig része szabadon marad. Ha elérte a kívánt magasságot, kezdjük szűkíteni a falán, hogy a tető, a ház előtt, hogy ne felejtsük el, hogy távolítsa el a karton. A késztermék lakkozott, ha előzőleg festett csövek vagy festék és lakk, ha nem, akkor természetesen hagyja az újság eredeti formájában, és nem átfesteni. Készíts egy matrac a alakú ház macska, és akkor meghívja a háromlábú.

Kis ház egy macska kezével fotó

A következő lehetőség is alkalmas szakmunkások, akik képesek kezelni a varrógépet. Semmi bonyolult, megbirkózni még a kezdők. Kell egy sűrű szövet, poliuretán hab vagy polisztirol hab vastagsága körülbelül egy centiméter, a fenék vehet vastagabb. Először is, hogy mintákat kifogyott a papír, ha az átlagos macska, a méret illik, ha több is lehet egy-két centiméter. Rajz a lapos ház szélessége 41 cm, magassága 31 cm, a tető - 26 cm.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Az alján a tér, illetve oldala 4 cm. Vágott és alkalmazása egy mintát a szövet, az alsó szükség két azonos alkatrészek szövetből készült, az egyik vastag polisztirol hab, továbbá a fal, vagyis a összesen 8 szöveti 4 habosított polisztirol. Ha vágja ki a szövet részek, ne felejtsük el, hogy meg kell hagyni a ráhagyás 1 cm-rel a polisztirol nem szükséges. Most gyűjtök tételeket, mint egy szendvics: szövet darab rossz oldalával felfelé, a polisztirol, a szövet rossz oldalon befelé azonban előgyártmány burkolva neki egy utat cikcakk öltés.

Tehát nem minden részletet, a ház, de az egyik az első falat. Az egyik fal közepén teszi a bejáratnál, így itt az, hogy a többi, hajtsa a szövet része a külső oldalán egymással voltak expandált polisztirol és hogyan kell beírni, hogy a kerek dolog megfelelő alakú, stroke, hogy a kontúr mentén szappan most szappan csinálni varrás cikcakk a kapott belső kör óvatosan vágja, hogy ne fáj a varrás. Most az egyik kihajló szövet részek egy lyukon keresztül, majd varrt a kontúr mentén fal, így a bejárat varrat lenne rejtve.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Most gyűjteni az összes alkatrész egy kész termék, a nyírási kerülete varrott a szokásos részleteket, első fal, majd varrni az alsó, torokszorító cikket. Az előnye, hogy ez a ház, hogy lehet mosni bármikor. Tudod, hogy egy otthon formájában egy kocka, vagy más alakú, minden attól függ, a képzelet és a készség. Oldalunkon van egy nagyon érdekes műhely, amely megmondja, hogyan lehet bútorok a babák.

A következő lehetőséget már nem úgy néz ki, mint egy ház, hanem egy szilárd birtokában. Annak előállítására van, hogy csatlakoztassa a durva férfiasság, azaz segítséget kérni családapa. Ahogy a mesében három sertést, az utóbbi lehetőség a leginkább robusztus és alapos. Erre a tervezés során kell farostlemez vagy rétegelt lemez, fa botok 3-4 cm, a szövet a belső és külső berendezés, puffadt hab, bútor, patent, kötél, kalapács, csavarok 2.5 cm és egy csavarhúzót, fúrót és a bútorok tűzőgép.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Először is, vágja ki a forgácslap, laminált lap lehet venni, akkor nem kell külön díszíteni a házat, vagy fordítva szokásos módon, majd ezután a terméket festhető, lakkozott, vagy illessze át a film vagy papír. Vegyük a közelítő méretei az 25 40 cm-es, hogy az elülső és hátsó falak, az alsó, 40 cm-es 40 - oldalra. Bár, illetőleg az fűrészelt darabokra 40 cm hosszúságú. Twist a keret, amint az a fotó, első fal, majd rögzítse az alsó. A tető van csavarozva később.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Segítségével egy tűzőgép berendez bútorokat ház belsejében a szövet. A kerületük mentén a vágott darab hab alsó méret, rakjuk be, és berendez ruhával, hajtogatott a szélén a szövet felét belsejében. Most lehet, hogy rögzítse a tető. Vágott egy darab hab a mérete a tető, kivágott egy négyzet által pálca, ami megerősíti a második emeleten. Azt hogy hab a tetőn a testhez szövet.

Ahhoz, hogy látta el a második emeleten három bár, a rétegelt lemez vágott téglalap, lekerekített sarkokkal, a méret a fele akkora a tető, körbefogják a munkadarab hab, vágja el a hab azonos elemet. Bars, hogy rögzítse részei farostlemez, előkészített rögzítse egy darab hab tetején a polcon, hogy zárja le a csapok egy ronggyal. A belsejében a polcról, és berendez szövet szépség.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Most rögzítse a második emeleten az általános építési, kárpitoz polcon szép sűrű szövet, akkor is behajt a szélek, vagy hogy egy dekoratív béren kívüli. Bars tekert egy kifeszített kötél, néha rögzíti a kötelet kis szögek bútorok. Így a tervezési jobban néznek ki, és a macska lesz arról fenésé karom. Továbbá, a kötelet, hogy a sarkokat és a ház bejárata. Ez az otthon elhelyezésére csak két állat. Sok érdekes ötletekkel így karácsonyi díszek is itt található.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Az egyszerűbb változata a ház rétegelt lemez - begyűjteni mind a három részből áll. Vegye lemez Scrollsaw három azonos téglalapot 30 cm x 40 cm, és szükségük van egy rövid szőnyeg bolyhos, bútorok tűző rövid csavar, bútor zsanérok. Egy darab szőnyeg háromszor körülveszik Alak a darab lemez, vágott, bútorok tűző szögezve minden részletét lemez előforma szőnyeg, gyűjtsük össze a tervezési lesz a bútor zsanérok, sarkok itt nem fog működni, mert a design nem derékszögű.

Kis ház egy macska a saját kezével a legjobb ötleteket és mesterkurzusokat fotókkal

Egy darab szőnyeget belül, a másik kettő. Ez a helyzet lehetővé teszi, hogy a macska aludni a szőnyegen, és a külső oldalakon élesíti karmait. Remélem, hogy Ön ihlette mester - osztály, most szükség van, hogy erőt gyűjtsünk és hogy a boldogság az állat új lakások. Ha szeretné tudni, hogy milyen születésnapi ajándék lehet saját kezűleg, tekintse meg a mester osztályban.