Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Egyfajta természete macskák is tudják azok az emberek, akik nem háziállat nem tartjuk. Valóban, egy szőrös barátja nem mindenki képes lesz megtalálni a közös nyelvet. A macskák használják annak eldöntésére, ahol enni és aludni, amikor a tulajdonos a kedvesség, és mikor kell pihenni. Leigázni ezek az állatok az ő akarata, mint lehetséges, de ebben az esetben sérül és az elégtelen lény csak homályosan hasonlítanak a kisállat.Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Macskáknak kell kezelni a szeretet, szigor és tisztelet. Ez a megközelítés gyümölcsöt. Ez nem vicces, nem egy egyszerű vásárlás. A macska tagjának kell lennie a család, és egyébként együtt élő állat lesz igazi pokol. A családi kapcsolatok alapja a bizalom és a kölcsönösség.

Azt szeretnénk, hogy a szőrös barátja megállt merülni az ágyban? Így készít egy külön helyet érte. Ha a macska nem a te házad, majd fokozatosan magához ragadja meg.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Mi lehet a házakat a macskák?

Témájú üzletek találhatók a különböző modell házak, amelyek különböznek nem csak a forma, hanem a felhasznált anyagok, a színek, a funkcionalitás. Csak most levertség macskák, túlzás nélkül, óriási. Ha hirtelen az állat nem tetszik a szaga a megvásárolt termék, élni egy ilyen házban, akkor nem.

De elemek által mester keze, illatok, valamint a ház többi részét. Nem zavaró a teljes együttest, így lesz érzékelhető, mint valami ismerős és kedves. Ezen felül, akkor képes lesz arra, hogy viszont a házimacska belsejében a lakás, fordult be az egyik legfontosabb és a színes kiegészítők, vagy elrejteni a vigyázó szemei ​​vendégeket.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Az első dolog eldönteni, hogy milyen típusú házban. Van néhány népszerű lehetőségeket:

 • függőágy. Ez a praktikus pad lehet elhelyezni az ülés alatt, egy szék vagy egy asztal. Négy rögzítő szélei lehetővé teszik, hogy könnyen megoldja a függőágy a megfelelő szinten;
 • dobozban. A praktikus ez a ház erősen megkérdőjelezhető, de a megjelenése Feltűnő még a legkifinomultabb tulajdonos a macskák. Karton házak találhatók formájában paloták és nyújt lenyűgöző rajzok;
 • padon. A népszerű módja annak, hogy a kisállat a kényelem, és nem sok kiadásokat. Ágyak eltérő lehet mind az alak és a tölteléket. Megtalálható a zárt modell vastag matrac, de ott is minimalista lehetőség;
 • heverő (vagy ágy). Az eredeti módja annak, hogy háziállat emberi vonások. Ez az apró bútorok néz ki, elegáns és szokatlan. De van egy nagy hátránya - a magas költségek;
 • house-standján. Egyszerű és kényelmes fülkék adnak az állat egyfajta biztonságot. Ebben az esetben az, hogy egy ilyen kialakítás saját kezűleg - egy egyszerű feladat;
 • játék összetett. Egy igazi paradicsom a háziállatok. Amellett, hogy a házban egy ilyen struktúra tartalmaz egy sor játék egységek. Polcok, körömkoptatók, függőágyak és más, hasonlóan érdekes és kedves állatok elemeket foglalnak sok helyet. Arra is hajlandó részt egy nagy összeget, mert egy hasonló komplex - drága;
 • épült házban. Ez az opció ideális azok számára, akik nem akarnak „macska bútorok” befolyásolta a belső a helyszínen. Ebben az esetben az ágy van elhelyezve szekrények vagy puff külön bejárattal a macskát. Az állat folyamatosan hozzáférhet otthoni kell, és a tulajdonos képes lesz használni az objektumot a kívánt célra.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Kis ház egy macska a saját kezével: lépésről lépésre

Ahhoz, hogy egy aranyos és hangulatos ház lehet könnyedén, mindössze néhány óra alatt. Hogyan kell csinálni? Készítsünk puha töltőanyagot (padding poliészter vagy poliuretán hab), ruhával szép külső borítás és strapabíró szövetből befejező belsejében.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop


Döntetlen a leendő ház a valós méreteket. Ez lehet négyszögletes vagy hengeres, formájában kesztyűt vagy zokni - minden attól függ, a fantáziádat. Készítsük el a minta minden részletet. Ha mégis egy nagyon egyszerű modellt két elem, tartsa szem előtt a méret a bejáratnál ebben a szakaszban.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Minden munkadarab készült egy „réteg torta”: padding, töltőanyag, padding. A három réteg össze vannak varrva a kerülete mentén. Ezután a megfelelő sorrendben és varrott részletesen házat. Ne feledje, hogy a szövet a külső kivitelben kell a külső és a belső - belülről. Ha a terméket egy aszimmetrikus alakú, majd figyelni, hogy a megállapodás a rétegek vágni.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Ház a macskát a dobozból: lépésről lépésre

A legegyszerűbb módja, hogy kérjük az állat egy igazi otthon -, hogy ki a dobozból. Ezzel a feladattal, hogy kezelni még egy gyermeket, mert akkor nem kell vágni és gyakorlat. Mi tart, hogy egy ilyen otthon:

 • magát a dobozt,
 • kés,
 • ragasztó,
 • lemezanyag,
 • vonal,
 • skót,
 • szőnyeg, vagy egy darab szőnyeg,
 • ceruza.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

 1. Stage. Először is, vegye fel a doboz olyan méretű, mely könnyedén elfér a macska is. Az állat nem csak akkor lesz képes bejutni, de megfordulni szabadon. Ne feledje, hogy a macskák látszólagos felület lerakása előtt le rá. Ha a hely kicsi, az állat egy ilyen házban nem marad sokáig.
 2. Stage. Gyűjtse egy dobozt, pecsét minden ízületek. A lemezanyag vágjuk négy különálló szeleteket. Az első az, hogy csukja be az alsó a doboz és az oldalfalak, a második - a mennyezet, valamint a harmadik és negyedik - a hátsó és az elülső fal, illetőleg. Pontosan illessze összes üres ragasztó használatával anélkül, hogy éles szaga.
 3. Stage. Szőnyeg kivágott egy darab olyan méretű, hogy teljesen rejtve karton bázis. Így, ha nem csak fog tulajdonítani nyújthat vonzó megjelenés, hanem növeli a funkcionalitást, mert ilyen felületen Élesítheti karom.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Kis ház egy macska az újság csövek a kezüket

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Mi több, szükség?

Ahhoz, hogy a szép és hajlékony csövek, tartsa tűk szögben 45 fok közötti, a papírt. Óvatosan csavarja a papírt a bázis, hogy a tervezési lesz szűk. Nem kell teljesen kenje a teljes felületen a ragasztóanyag, csak rögzítse a végén a csöveket.

Amikor az üres kész, tegyük őket, amint az az alábbi fotó.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Az összefonódó csatorna megalapozza a ház. A kapott alapján fokozatosan körülfon amíg amíg el nem éri a kívánt méretet. Ezt követően elkészíti a téma szempontjából emlékeztet a leendő bérlő. Ez lehet egy labda vagy egy nagy kartonlapot, plüss játékot vagy egy táska tekercs cérna.

Ezután folytassa a falak opletaniyu, óvatosan így egy kis ház alakú. Tartsuk szem előtt, hogy az állat szükségleteinek tágas bejárattal. Ha a folyosón túl szűk, a macska nem valószínű, hogy elfogadja, hogy élni egy ilyen házban.

Fejezd be a szövés, mint a képen látható.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Ezután vegye fel a lakkot szerkezet erőt és vízszigetelő. Néhány nappal később a szag elmúlik, és a ház is a kedvence.

Faház macska: oktatás

 • lemez,
 • ülősarok,
 • hab (opcionális)
 • folyékony ragasztó,
 • csiszolópapír,
 • szőnyeg, vagy bármilyen más sűrű anyag.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

6 látta ki rétegelt lemez azonos négyzetek a kívánt méretű (a méret a bázis és a kívánt magasságot). A két munkadarabot kell vágni lyukak, amelyeken keresztül az állat belép a házba.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop

Óvatosan csatlakoztassa az 5 négyzet, ami egy ház tető nélkül. Rögzítse alkatrészek ülősarokkal. Most a ház szükséges obbit belül. Ha azt szeretnénk, hogy hozzon létre egy barátságos és kényelmes ház, hogy egy réteg hab párnázattal. Csatolása anyagokat lehet ragasztott vagy tűzött különleges bútorok (ebben az esetben, vigyázz zárójelek - nem kellene ragaszkodni). Treat bemenetek smirgli, hogy elkerülje az esetleges sérülést.

Ha szükséges, akkor adjunk hozzá tervezés karcolás után vagy kilátó, forgalomba őket a házban, vagy a közelébe.

Kis ház egy macska kezével méretrajzokkal videó workshop