Kitalálni a karon a szerelem és a házasság egyedül

Kitalálni a karon kell tekinteni az egyik legnépszerűbb módszerek megismerése érdekében a jövőben a férfi. Minden egyes tétel megvan a maga értéke és lehet mondani, hogy mit lehet várni, és hogy a többi az élet.Bármely vonal a kézi általában ajánlott, hogy nézd meg a jobb kezét. Ez azzal a ténnyel magyarázható, hogy ott van, hogy az összes adat pontosabb értéket. Például a házasság sor mondja a magánéletéről, az érzelmek és a tapasztalatok, amelyek nem mindannyian bevallani.

Vonal házasság a kezét

Vonal házasság a karján - egy kis csíkok, amelyek egymástól kis távolságra. Kezdjük azzal, gondolatjelek, mint általában, az kisujj és menj a Mercury hegyre. Fuzzy és befejezetlen - olyan kapcsolat, amely nem vezet a házasság. Külön figyelmet kell fordítani a világos és markáns vonal.

Kitalálni a karon a szerelem és a házasság egyedül

Segítségével ez a tudomány a tenyér olvasás és tanulás a szalag házasság, tudjuk meg sok mindent. Például a számos komoly kapcsolat, a házasságkötések száma, életkora és így tovább. Az ilyen adatok hiánya a tenyér annak a jele lehet, hogy a személy elég hideg, és nincs szerelem az életében. Ability házasságot csak a haszon.

Kitalálni a karon időpontjában

Ha szeretné tudni a pontos dátumot, amikor feleségül, akkor tenyérjóslás segíthet megválaszolni ezt a kérdést.A pontos válasz ki fog derülni, ha még nincs 30 éves.

 • 0 éves vett szív vonal
 • 44 évet kell kanyarban a kisujj

Továbbá vizsgálja a sor a házasság, akkor kap a kor házasság. Így egy egyszerű találgatás a kezét, hogy segítsen, hogy a valódi korát ezt a fontos eseményt.

Az érték a vonalak a kezét

Tanulni nem csak a kor, de egyéb részleteket illetően szerelmi kapcsolatokat, elegendő, hogy tanulmányozza a vonalak a kezét. Ne felejtsük el, jóslás jár adatok vizsgálata a jobb kezében.

Kitalálni a karon a szerelem és a házasság egyedül

 • amikor a szalag felelős a házasság, felmegy, az azt jelenti, hogy az Unió sikertelen lesz, vagy lehetetlen. Gyakran látható emberek özvegy.
 • ha a szaggatott lemegy - vagy hosszabb ideig élnek, mint a házastársa, vagy az esetleges árulás, vagy árulás, ami hozza a sok fájdalom.
 • amikor a vonal végén egy villát - akkor hagyja el a hibát, de ha a kötőjel ismét közelednek egyetlen, lehetséges a megbékélés.
 • amikor a szalag világos és megy Mercury domb, azt ígéri egy erős kapcsolatot hosszú ideig.
 • egyik ága a zenekar - a jele problémák és nézeteltérések.
 • nagyszámú gondolatjelek - olyan kapcsolat gondolsz alaposan választja a megfelelő partner.
 • amikor a zenekar elhalványul, és kikapcsolja a pálma, akkor nagy valószínűséggel, az érzések fakulnak, és akkor hagyjuk.
 • kereszt a vonal jelzi a kihívásokat és akadályokat a házasságban.
 • csillag - jele őszintétlen kapcsolatok számítása alapján.
 • pont beszél özvegység.

Tenyérjóslás részt vesz a meghatározása az emberi sors segítségével a rúd a kezében. A részletes tanulmány a helyét és kanyarok segít tudni milyen sors fog bemutatni a közeljövőben, és a távoli jövőben. Nagyon fontos figyelni, hogy az egész eseményt, így elég idő, hogy a szertartást.

Oszd meg barátaiddal: