Kitalálni a karon - mint találgatás a szerelem, a házasság és a jövőben a gyermekek 1

Kitalálni a karon - mint találgatás a szerelem, a házasság és a jövőben a gyermekek 1

Tenyérjóslás - az egyik legrégebbi tudomány ismerete a sorsa az ember kezében a sorokat. Ez a tudomány nyúlik vissza az ősi időkben, amikor őseink észrevette, hogy a keze minden ember más és más mintákat. Összehasonlítás ismeretek férfi egy minta karján adta az első becslés, és tenyérjóslás. Ha nem tudja, hogyan kell spekulálni a kar segítségével tenyérjóslás, akkor érdekel, hogy megismerjék annak alapjait, és egy kis gyakorlás.
szív vonal

Kitalálni a karon - mint találgatás a szerelem, a házasság és a jövőben a gyermekek 1

Mivel a fő információt hordoz a szíve vonal szeretné kezdeni találgatás, hogy vele.

Jellemzően végén kezdődik a kisujj és a végén egy konkáv görbét mutató és középső ujját. Nagyon fontos, ha a görbe vége. Alapvetően három lehetőség van.

Az első esetben a görbe B található az index és a középső ujj. Az emberek egy ilyen vonal szív nagyon nyitott, barátságos és kedves. Ezek az emberek segítenek, és nem sok mások számára, nem megfeledkezve magáról.

Abban az esetben A, a görbe megy a középső ujját. Azt jelenti, hogy a tulajdonos a rossz kérdések az utolsó helyen, a legfontosabb a saját vágyai és törekvései számára.

A görbe esetében hagyja abba az irányba, a mutatóujjával. A tulajdonos egy ilyen görbe hajlik arra, hogy a perfekcionizmus. Számára minden tökéletes legyen, és tökéletes, hogy ő igényli másoktól.


Fejvonal (mentális)

Kitalálni a karon - mint találgatás a szerelem, a házasság és a jövőben a gyermekek 1

őrült vonal azt mutatja, hogy egy személy használja a mentális képességek, amelyek adott neki a természet. Ez általában vezethető nagyon világosan. Ha látod őt, akkor csak nehezen, az azt jelenti, hogy egy személy használja gyenge mentális képességű, illetve a munka egy olyan helyen, ahol nincs szükség külön gondolja.

Felirata megkezdi a csaló a tenyér a hüvelyk- és mutatóujjával. De a végén a végén másképp.

Ha a funkció - egy világos, hosszú, és eléri az alsó, az azt jelenti, hogy az illető nagyon okos (A ábra). Abban különbözik a másiktól, hogy tényleg delves minden részletet, és megkapja a munkát. Ezek az emberek nevezik a szakemberek a maguk területén. Szintén figyelembe veszi a nagysága a hajlítási vonal. Minél nagyobb a hosszúság, a fantáziadús ember rendelkezik.Ha a vonal rövid és egyenes (B ábra), akkor a tulajdonos egy logikus elme és a legtöbb esetben alapjául csak rá. De a képzelet és a fantázia dob valahol messze.


mentőkötél

Kitalálni a karon - mint találgatás a szerelem, a házasság és a jövőben a gyermekek 1

Életvonal beszél emberi önszeretet, az őt körülvevő világ és az élet általában. Rajta meg lehet tanulni a fizikai személy egészségi, valamint a krónikus betegségek.

Nagy jelentősége van a görbe alatti terület, amely elfoglalja a tenyér. Ha ez elég távol a hüvelykujj (B ábra), majd a tartón van egy nagy vitalitás és életképességét. Más szóval - szereti élni.

Ha a görbe közel van a hüvelykujj (A ábra), a személy nem rendelkezik elegendő energiával, és ez gyakran szenved depresszióban.

Fontos tudni, hogy a jóslás vonal hossza nem beszél a hossza egy ember életét, és könnyek - a halál és a betegség. Kitalálni a karon nem képes megadni a pontos információt a személy.


sors vonal

Kitalálni a karon - mint találgatás a szerelem, a házasság és a jövőben a gyermekek 1

Tovább a sors vonal. Ez jelzi a cél az ember életében, a szó az életét. Előfordul, hogy bizonyos, hogy nem történik meg. Ennek az az oka, hogy sok ember nem rendelkezik egy adott célra az életben, hanem egyszerűen létezik.

Birtokosai B lehetőség világosan meghatározott célok és az álmok, hogy próbálják megvalósítani a jövőben. A legtöbb esetben ez sima és egyenes.

Gyakran az emberek találtak az ördög formájában opció, amely így kezdődik a csukló és átlépi a vonalat az élet a tenyerében. Ha ez messze tőle, akkor az a személy gyerekkori messze nem volt családja, és mindig megoldotta a problémákat is. Megszokta, hogy egyedül lenni, és hogy nem megijeszteni.


házasság vonal

Kitalálni a karon - mint találgatás a szerelem, a házasság és a jövőben a gyermekek 1

Arrow jelzett gyermekek

Nagyon gyakran, fiatal lányok és nők iránt érdeklődő kérdéseket a házasság, tudni akarják, mikor találkozik a szerelem, és feleségül, ha fújt, hány gyerekük lesz, és mennyi az általuk jelentett számukra. Általában ez egy érdekes kérdés, amelyre a válasz lehet kitalálni a kezét.

Vonal házasság vagy házassági vonal (ahogy tetszik) található szélén a kezét. Ha ez egy nagyon tiszta, mély, van egy házasság vagy a házasság. Ha nem egyértelmű, és gyenge, akkor a kapcsolatok a szakaszában könnyen csatolható és bizonytalan szerelem. Azt is meg kell nézni, hogy milyen messze van a szíve a görbe. Ha nagyon közel van, akkor a szerelem jön előbb, és a házasság elején.

Ha a végén a sor dugó a házasság, ez túlmutat az a szeretet, ami a válás. Sikeres és boldog házasság azok számára, akik ezen a vonalon fokozatosan összeolvad a görbe a nap.

Kis rudak kinyúló egyenes házasság gyerekek. Hány kötőjelet annyi lehetőséget a gyermekek számára. Ha ezek a mély és hosszú, akkor a fiúk, ha a rövid - a lányok. A egyértelműség Ezen szegmensek jelzi, hogy a gyermekek egészséges és erős, és a sápadt, hogy a gyerekek gyenge lesz.

Egy nő, házasság tervek és a képesség, hogy a gyermekek mindig az első helyen. Ezért nem meglepő érdeklődést, amellyel részletesen a gyenge emberiség felének a találgatás egy pillanat alatt.