Kitalálni a szerelem nevű

Kitalálni a szerelem nevű

Szeretné tudni, hogy mi volt, mi van, mint a szív, hogy megnyugodjon? És megérteni egyszerre megvizsgálni, hogy az úriember egy adott személy vagy sem. Meg szeretné próbálni kitalálni a szerelem neveket? Mi, akkor kártya a kezében, és előre.Kitalálni a kompatibilitás nevek

Dreaming róla, álmodni róla, és csak tudom a nevét, nos, névre tegyük. Akkor lehet, hogy valami tiszta, jósol a kompatibilitást a nevek. Itt minden nagyon egyszerű: kell egy darab papírt és egy íróeszköz.

Kezdje írni balról jobbra a családi és utónevét (az összes levelet írni külön-külön), ha kap egy levelet, hogy már - írja alá a levelet írt korábban, az „a” betű - az „a” (ennek következtében viszont az oszlopok 5-7 azonos betűk). Ezután továbbra is rögzíti a nevét és a vágy tárgya ugyanúgy.

Számolja a betűk száma az egyes oszlopokban és írd alá (ha páros számú írási nulla, ha a páratlan - egy). Ezután rögzítse az összeg két számjegy mellett állt a következő sorban felvétel összeget három számjegy a közelben található.

Ha a fennmaradó négy számjegy - összeadja a két, ha a három - szeres mindkét oldalán a középső, fordul kettőt meg kettőt (még ha a kétjegyű szám), és így, amíg van egy. Ez megfelel az összeg az esélyét, hogy a személy a tízből.

Jóslás a nevét egy szeretett

Jóslás a nevét egy szeretett, azt mondják, a teljes nevét, az a személy, akire tölteni az egyenleget. Időbe fog telni, egy pakli 36 kártyát. Vegye ki a kártyát a bal kezét. Számolja meg a levelek és képeslapok csomagolja ki a megfelelő számú halom egy sorban. Például a hét betű, írt egy sor hét kártyákat, majd ismét a tetejükön - hét, és így nincs több kártya. Egy halom térképek felett - és ez meghatározza előtt, hogy az egész csomag egy sorban a verem.Mikor lesz csak két kupac - nyitott, ugyanakkor a felső kártyát. Ha leesett kártyák különböző felekezetek - pihentetést és továbbra is nyitott őszéig ki azonos (két dáma, két ász). Ellenőrizze az értéküket.

Találgatás értéke a kártya neve:

6 - álmok találkozó

7 - csevegni szeretne

10 - tetszett neki a türelmét

D - felhívja a megjelenést

By - romantikus szándék, alig várja, hogy megcsókolja

T - akar egy bensőséges kapcsolatot

Kitalálni egy ember nevű

Amellett, hogy a kártya elrendezés, és más népszerű módszer a jóslás, a férfi nevét.

Kitalálni egy névre szűkült egy járókelő

Ez jobb, ha nem használja ezt a módszert, ha él a veszélyes területeken. Írja le egy darab papírra: „Mi a neve a férfi hamarosan mondani egy járókelő.” Fold papír és elhozni. Tegyen egy sétát, amikor teljesen sötét. Séta 300 lépésre otthonában. Várják, mikor az első ismeretlen férfi halad az Ön közelében.

Kérd meg, hogy mondjuk a nevét. Ezen a ponton, észre, hogy ez az ember nem a jegyes, úgymint a neve elválaszthatatlan a jövőben az ember. Tovább ősök hitték, hogy az idegen, aki elhalad felruházott túlvilági erők. Ezért, mielőtt elmész otthonról, ne viseljen egy kereszt, de ha tudod a nevét kell szurkoljon, és menj haza.

Találgatás meg a jövőben a férfi püföl neve

Vegyük a hagymák száma egyenlő a szám

Kitalálni a szerelem nevű
A leendő pályázók a jövő ember. Írja be papírdarabok a férfiaknak nevei (csak kezdőbetűit) és tedd a hagymákat vagy ragasztóval. Végezze ezt az eljárást legkésőbb hét nappal mielőtt kitalálni. Töltsünk meg egy tál vízzel, amely növekedni fog virághagymák és tedd a tálba.

Hét nap után (hatásos, ha az érkezés pillanatában karácsonykor), ezeket a szavakat mondja: „Ó, hagyma, vöröshagyma, mondja meg, ki a jövőmet vőlegénye.” Ezután megméri a toll, amely lehetővé tette az izzót. Válassza ki az egyik leghosszabb toll. Nézd meg a nevét - ez van, a jövő emberének.