Kiültetés rózsa tavasszal és ősszel, ötletek kertészek

Üdvözlet barátok a kertészek tanácsot. Lily - évelő növény szép rügyek különböző színek és formák.

Ahhoz, hogy a rózsák kedves néz, gyönyörű kilátással, hogy nincs szükség tartani ezt a kultúrát évtizedekig ugyanazon a helyen.Kiültetés rózsa tavasszal és ősszel, ötletek kertészek

liliom Peresadkea tavasz

Emiatt vannak megvastagodott és ültető virágok nagyon kicsi, és a gyakori esetben a virágzás és nem fordul elő.

De például, mint például az ázsiai hibridek, és cső kívánatos újratelepítési minden évben, mert az izzók növekedni hihetetlenül gyors. Ez megengedett ezek a fajták átültetett három év, de meg lehet csinálni ritkán.

Kiültetés rózsák ősszel

Ha szükség van a transzplantációs liliom függ fajták és az éghajlat a régióban. Sok kertészek szeretnék átültetni liliom ősszel abban az időszakban, amikor az izzó végez.

Ezúttal meg kell visszaállítani az elveszett energia és átveheti az erőt a jövő télen. Több problémás helyzetet az átutalást a keleti és a cső alakú hibridek, mert ontotta már elég későn, egy hónap beállta előtt hideg időjárás.

Emiatt transzplantáció liliomok is okozhat az a tény, hogy valószínűleg nem gyökeret, és hamarosan meghal. Ha a levegő hőmérséklete csökken nullára, lily may majd fagyasztva kissé és gyökérzet növekedése megáll. A legjobb, ha transzplantációs őket, hogy elhalasztják, amíg tavasszal.By the way, sok kezdő, rögtön a virágzás után, vágni a szárát a kultúra. Ehhez minden esetben nem szükséges, meg kell várni, amíg a saját nem sárgák és elhervadnak.

Még ha jön az első fagyok - semmi szörnyű lesz, és ebben az időben ők is vágni. Dobozok, amelyben az érett magokat ajánlott szünet után rögtön bud kultúra.

Ahhoz, hogy menteni a rózsa, akkor a hűtőben vagy a pincében. Kívánatos, közvetlenül a vetés előtt, harminc percig, hogy tartsa a hagymákat egy kálium-permanganát vagy „Maxim” elkészített hatóanyag-oldatot.

By the way, ugyanazon a helyen, ahol nem voltak liliomok nem ajánlott a növény őket újra, akkor jobb, hogy menjen egy másik területre, vagy cserélje ki a talaj teljesen.

Ennek az az oka, hogy mivel a hagymákat a talajt a liliom jön biztonságos anyagok és öt évig itt liliomok nem lehet helye. Tehát nem ültetni a hagymákat liliomok, ahol előtte nőtt nárciszok vagy tulipán.

Hogyan transzplantáció liliom a tavasz?

Ha a talaj jól bemelegedett, liliom kell keverni folyami homok és egy kis mennyiségű humusz a levelek. Amikor átültetést kell követnie a gyökér és próbáld meg nem fáj nekik.

Az izzó ugyanakkor nem kell bimbó, így nem pazarolják erejüket, de hiába. Plant izzók kell lennie, hogy a mélysége 12-35 cm. Az ültetés mélysége legyen két vagy három-szor nagyobb, mint az átmérője a liliom izzók.

Az átlagos távolság a szegfű legyen legalább húsz centiméter. Helyezzük az izzót a lyukba van szükség úgy, hogy a bazális lemez alján. Ezután enyhén megszórjuk a talaj és a vizezett alaposan. Amikor kész a víz felszívódását, liliom a föld kitöltés.

liliom termékenyítő tavasszal kezdődik a bevezetése a talajba a nitrogén műtrágya. Ez bevezetését javasolta a ammóniumnitrát az arány egy evőkanál négyzetméterenként.

Az egész nyári szezonban kell ötször, hogy a fa hamu, ez hozzájárul a buja virágzás és a kialakulását egy kellően nagy rügyek. Amikor az első rügyek, hogy végezzen egy másodlagos alkalmazása ammónium-nitrát.

Lily virágoskert megfelelő ellátást elégedett a virágzó évek óta, és egy rövid ideig, ez a kultúra képes betölteni a nagy virágos kert és páratlan színek, már ami nem engedi közömbösen vagy egyetlen személy.

Ügyeljünk arra, hogy újra: