Kiválasztása a legjobb hónap esküvők - svadba-föld - a legjobb helyen a menyasszonyok, vőlegények és szüleik

Kiválasztása a legjobb hónap esküvők - svadba-föld - a legjobb helyen a menyasszonyok, vőlegények és szüleik
Normális, jóval azelőtt, a pre-esküvői forgatagban a jövő házastársak és még hozzátartozóik shtudiruet jelentős szakirodalom feltárása számos internetes források, konzultáljon barátok és ismerősök - és mindezt annak érdekében, hogy megtalálják a választ egy kérdésre: hogyan kell kiválasztani a legjobb hónap egy esküvő?Akkor természetesen fellebbezni a régi esküvői naptár, a bizalom az ősi hagyományok és babonák, de modernebb párok inkább először, az az irányadó a személyes preferenciák és érdekek. Furcsa módon, de külön szerepet a kiválasztásban a megfelelő hónap esküvőre játszik még a költségvetés szervezése és megvalósítása ünnepségeket.

Ha a régóta várt esküvő a pár azt tervezi, hogy megy egy felejthetetlen nászút - a választás a hónap, amelyben esik, mint egy jelentős dátum, el kell végezni, különös tekintettel. Fontos figyelembe venni a klimatikus jellemzői a hely, ahol a gőz irányul, valamint az időjárási viszonyokra a térségben bármikor az évben. Ellenkező esetben maradandó károsodást okozó hő, vagy éppen ellenkezőleg, elviselhetetlen hideg „az esős évszak”, vagy egyszerűen csak egy éles változás időjárás nagyban károsítja a benyomások újonnan házastársak a többitől.Természetesen a legjobb hónap egy esküvő - ez az egyik, hogy megadja a lehetőséget, hogy az ifjú után az ünnepélyes nap figyelni csak egymásra. Részt vesz a munka a menyasszony és a vőlegény ebben az esetben figyelmeztetni kell előre az időben kézhezvételét nyaralást, ami két részből áll: a megünneplése az esküvő, és nászútra.

Előfordul, hogy bármilyen okból, a jövő házastársak nem szeretnénk szervezni egy nagyképű ünnepségen több száz vendég, élő zene és bérleti doroguschy étteremben. Gyakran tart az esküvő olyan mértékű, nem teszi lehetővé a tervezett költségvetést, ami a pár, hogy igénybe egy „egyszerűsített” verziója, azt egy egyszerű regisztráció és bankett a családban. Ebben az esetben jobb, hogy összpontosítson azokra az időkre, amikor házasságot készülnek ritkábban (az utolsó hét őszi, téli vagy kora tavasszal).

Felesleges lenne utalni is a számos közvélemény-kutatások szentelt keresi az „esküvő” a hónap. Szerint tehát a legtöbb válaszadó a legjobb hónap egy esküvő a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

- volt egy szép, meleg és napos idő (összhangban megfelelnek a „meleg” hónapok elfoglalt vezető pozícióját a rangsorban);

- ő javára népi előjelek és babonák;

- ez kedvez esküvő;

- viszont az anyakönyvvezető ebben a hónapban viszonylag kicsi - sok A felmérésben résztvevők, ennek a kritériumnak bizonyult elég jelentős.

Így a vezető a harcot a cím: „A legjobb hónap az esküvőre” vette:

Pozíciók alatti rendezni „helyettes vezetők” minősítést, köztük felmérésben résztvevők tudomásul veszi az alábbiakat:

Kevésbé népszerű a felmérés résztvevői voltak:

Mint látható, ünnepi címe „Best havonta egy esküvő” nem kapott sem a tizenkét jelölt, akik mindegyike volt a maga előnyei és hátrányai. Természetesen a legsúlyosabb a zsűri az arcát jövő ifjú is képes meghatározni a vezetőjük, alaposan megvizsgálta annak fölénye a másikkal szemben.

Mi a hónapban fog választani a párt, és miért?