Kiválasztása egy esküvő napján egy horoszkóp - Horoszkóp

Az esküvő szerelmes pár első látásra úgy tűnik, nagyon egyszerű eljárás, de ebben az esetben sok árnyalatok. Minden menyasszony akar esküvője, hogy a legjobb. Ez nem csupán a jó szervezés az ünnepi lakomát, mégis elegáns esküvői ruha, gyönyörű frizura, manikűr, stb De a legfontosabb is a választás az esküvő időpontját.Sok pár kiválasztásához esküvő időpontját fordul a horoszkóp, amely figyelembe veszi a nap, hónap, év, vagy akár egy ünnepi esemény. Állítsa be állatöv jel másik hosszabb ideig segít az esküvő, úgyhogy válasszon egy nap!

Hogyan válasszuk ki a nap, kedvező az esküvő?

A mai világban sok kapcsolatos hiedelmek házasság. Például a legszerencsétlenebb tekinthető májusban esküszünk vagy szökőév. Meg kell jegyezni, hogy ezek a jelek mentek ókorban. Azokban a napokban, például úgy ítélték meg, elfogadhatatlan, hogy feleségül során nap- vagy holdfogyatkozás. Ez az, amiért nem szabad elhanyagolni a helyzetét égitestek egy ilyen fontos napon. Persze, az esküvő jó bármely időpontban, de néhány napig lehet különösen sikeres volt.Zodiac meghatározza azt az időpontot az esküvőt?

Egyes párok hallgatni a tanácsait asztrológusok vagy jelentkezzen megválasztásában esküvő időpontját. Azok viszont, tanácsos pénteken, amely megvédi a Vénusz bolygó a harmónia, valamint a vasárnap, amely égisze alatt a nap.

Egy másik módja, hogy kiválasszon egy sikeres esküvő időpontját lehet egy összeállítás a holdnaptár. A hold nagy hatással van az emberek életére, ezért javasoljuk, hogy családot a hold időszakban a növekedés.
Jó napot házasságot azok, amelyekben a hold a csillagjegy Bika, Mérleg és a rák. A legkedvezőtlenebb időt kell tekinteni, amikor a Hold a Vízöntő jegyében.

Ideális esküvői Hold napja: 27, 24, 17, 6 és 3.
Kedvezőtlen nap létrehozni a házasság: 29, 23, 20, 19, 15, 12 és 9.

A kapcsolat az állatöv és esküvő időpontját

Fontos tényező a létrehozása horoszkóp az esküvőn a menyasszony és a születési dátumát, a menyasszony és a vőlegény. Ezért, amikor kiválasztják a hónap házasság kell figyelni azokra, amelyek 3, 4, 6, 9 és 10 hónap a születés után. Figyelembe véve az adatok, és a menyasszony és a vőlegény választja ki az ideális hónapban egy család.