Kiválasztása egy esküvői ruha egy figura

Kiválasztása egy esküvői ruha egy figura

Kétségtelen, hogy az esküvő - ez az egyik legjobban várt, fontos esemény az élet minden lány. Az egyik legfontosabb feladat minden menyasszony - a választás a menyasszonyi ruha, amit ki kell választani előre.Persze, akkor válasszon egy ruhát, vezetett csak a saját preferenciái, de még mindig érdemes figyelembe venni néhány jellemzője az ábra nézni tökéletes ezen a napon.

Az elsődleges feladat nem könnyű, meg kell adni, hogy milyen típusú a szám, és csak az üzlet, egy jobb stílus ruha az Ön számára.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes esküvői ruha a szám típusát

Lányok körében nagyon gyakori modell alakja. amely a dobogón tekinthető ideális - ez egy finom, kecses test, keskeny csípő, mellkas, a kis méret, derekad rosszul fejezte ki. Ha azt mondjuk, hogy ez a fajta figura nem lehet rossz, de érdemes megjegyezni, hogy a tulajdonos az ilyen formák még mindig kihívást jelentenek, amikor kiválasztják a ruha.

Lányok, akik hasonló típusú számokat kell figyelni, hogy a hosszú ruha teljes szoknya és szerény dekoltázs. Dress kell feltételeznünk alatt lehetőséget a melltartó viselése, ami jobb, hogy válasszon egy push-up, amely vizuálisan növeli a mellkasát. Ha úgy dönt, hogy válasszon egy ruhát illeszkedő, ne próbálja meg a stressz valamilyen módon a dereka, jobban hangsúlyozzák a csípő, például segítségével csipke, vagy válasszon egy esküvői ruha baszkok.

Az egyik nagyon gyakori típusú alakzat a „homokóra”. Ez a fajta figura mindig csodálta: az impozáns méretű mellek, keskeny vállak, széles csípő, derék kifejezett. Annak ellenére, hogy ez a szám valóban szép, a választás a menyasszonyi ruha is saját árnyalatokat. A legjobb megoldás az, hogy a ruha eléggé mély nyakkivágással és a szoknya formájában trapéz. Splendor szoknyák kell mérsékelt úgy, hogy ne a csípő vizuálisan nagyobb. Összeállítások és csipke a fenék jobb adni, és hogy előnyben részesíti a szoknya készült vastag anyag. Jobb, hogy válasszon egy ruhát egy fűző csipkével.Néhány lány van egy fordított trapéz alakú. mellkasi közepes méretű, túl széles váll, keskeny csípő és a szinte teljes hiánya a derekad, és ha úgy dönt, egy elegáns öltöny vagy munka farmer nem lesz, akkor a választás a menyasszonyi ruha mind egy kicsit nehezebb.

Add fel az elképzelést, egy ünnepség lányos törékeny, mint a csipke és fodrok íjakkal csak súlyosbítja a helyzetet. Akkor sokkal jobban fog kinézni, ha előnyben részesíti együtt sima feszes topom - fűző és bolyhos szoknya formájában trapéz. Ha azt szeretnénk, hogy az esküvői kép a kegyelem, próbálja kiválasztani egy remek ruha, ami elég rövid elöl, mögötte magas, mint a sarka.

Ügyeljen arra, hogy vegye fel a maguk számára a fátylat, hogy fedezze a szélessége a vállát.

A klasszikus megjelenése a forma - trapéz. Alakja hasonlít egy körte: széles csípő, derék kifejezett, közepes méretű mellek és a kis törékeny vállát - úgy néz ki, nagyon nőies, de mint más számok, megvannak a maga sajátosságai.

Kiválasztása egy esküvői ruha egy figura

Hogyan válasszuk ki egy esküvői ruha a növekedés

Mint kiderült, nem a legújabb szerepe a kiválasztás során a menyasszonyi ruha és a vőlegény a növekedést.

Lányok, akik elég magas, akkor jobb, ha feladja fodrok és redők, ők inkább alkalmas egyszerű, elegáns ruha gyönyörű dekoltázs elegáns, így a hangsúly jön létre a mellkason. Egy kiváló megvalósítás menyasszonyi ruha klasszikus esetben egy „tiszta”, „szögletes” szoknya és a nyak. Vizuálisan segít csökkenteni a növekedés közvetlen rövid kivágott ruhában, de a ruha V-nyakú csak súlyosbítja a helyzetet.

Alacsony menyasszony kell választani ruhák, hogy vizuálisan is teszik őket egy kicsit magasabb, és ez a szám arányokat. Válassza ki a ruhát, amely egyértelműen kifejezte a derék vonalat, ez lehet egy modell fűző és díszített öv. Ennek legfőbb feltétele az, vizuális szétválasztása ruha 2 rész. Ez a megállapítás a lányok alacsonynak tekinthető ruhákat V-alakú vágás, valamint a többrétegű szoknya, dús, amelyek segítségével grácia ábra.

Nagyszerű, hogy a lányok frakk - egy sellő - egy hosszú, szűk formája a „farok” alján. De ne feledd, az övvonal feltétlenül hangsúlyozni azt a kifinomult, elegáns kiegészítő, akkor a biztonsági öv, „jegygyűrű”, lánc, szatén szalaggal. Segíts vizuálisan hosszabbít a szám kesztyű, kívánatos, hogy azok nélkül ujjait. Menyasszonyi csokor is meg kell választani egy kis méretű.

Ha van egy has ( „terhes”, vagy nem), vagy ha nem akar bajt magukat üzembe egy fűző és a mosogató jelek, keresse divatos mostanában esküvői ruha a görög stílusban, az áramló ruhák ad a szám érzékenység, lágyság. Tekintettel arra, hogy a szoknya kezdődik, ott a mell alatti, akkor könnyen fedezi fel a dolgokat, hogy nem akarja, hogy kérkedik.