Kívánja az esküvő a menyasszony és a vőlegény, a szép és őszinte

Ma találni gyönyörű kívánságait, hogy az esküvő nagyon egyszerű, csak megy az internet. De nem mindenki képes megjegyezni hosszú vágy vers, de szép gratulálni az ifjú egy esküvő még mindig szükség van. Ehhez jön, hogy a támogatás a kívánságait a fiatal saját szavaikkal.Példák szép kívánsága esküvőre

 1. A menyasszony és a vőlegény is megtekinthető ugyanúgy, mint a tűz és a víz - örökre. A szeretet olyan tiszta, mint a víz, és a szenvedély egymást olyan meleg van, mint a tűz. Kedves ifjú, megkezdődött a családi élet gondoskodunk a víz tiszta és fenntartani a tüzet!
 2. Ma ebben a teremben fény, mert a fiatal ragyogás boldogsággal. Te oly fényesen ragyog, hogy érdemes a tiszteletére nevezték az új csillag. Ez a gyönyörű nap kívánok, hogy a fényes csillag nagyon hosszú fény az utat a horizonton az élet.
 3. Kérem, fogadja el szerény, de őszinte kívánsága a menyasszony és a vőlegény. Hagyja, hogy a felesége lesz egy megbízható őre tűzhely és az otthon kényelmét, és a férjem egy jó szolgáltató és védő a család! Kívánok boldogságot és szeretetet az elkövetkező években!
 4. Azt mondják, hogy az idő múlásával, a családi élet lesz tarka színekben. De a Suite agár és erős caravel szeretet, amely megkerüli az összes zátonyok ellenáll minden vihar és jön egy csendes nyugodt tengeri élet. Kívánunk az ifjú tisztességes szél, ragyogó napsütés és hihetetlen tapasztalatok megosztása élet útja!
 5. Ez a gyönyörű ünnepélyes napon kialakult egy rokonság -, hogy hozzon létre egy új család. Mostantól kezdve, minden hegy van osztva két részre, és minden öröm megszorozzuk kétszer. Ha esett balsors, ketten úgy érzi, kisebb. Ha meglátogatta az öröm, de most ez lesz kétszer akkora. Szeretnénk a fiatalok, úgy, hogy nem felejtette el ezt az egyszerű matematikai és mindig támogatták egymást a nehéz időkben, valamint minden nap megduplázódott az öröm!
 6. Bad családi élet áll a kis dolgokat, felesleges veszekedések, üres szavak. Egy ilyen családban az ablak mögött csak akkor felhős napon. De kívánunk az ifjú csak harmónia és a jólét, meg kell, hogy körültekintő és bölcs egymással. Mindig megy engedményeket, nem figyelni, hogy átmeneti nehézségei, támogatást és értékelik egymást, majd az ablakod előtt a nap mindig süt.


Szeretném, ha a vőlegény az esküvő barátok és szeretteink

Kívánja az esküvő a menyasszony és a vőlegény, a szép és őszinte


Itt van egy érdekes kívánsága a vőlegény. Ezen ünnepélyes napon fogott a tettes gyújtogatás. Ez a vőlegény. Ő külön sajnálja meggyújtotta a fáklyát a szeretet a szívében a menyasszony. Ha keresi, láthatja, hogy az ő arca kipirult, a szeme fényt sugároznak. Ez az ünnepélyes napon a vőlegény kellene börtönbe, de a menyasszony maga láncolva magukat a bilincsek a szeretet. Most már csak azt kívánni, hogy ezek a láncok örökre két egymáshoz kapcsolódó, amíg van fény a tűz a szeretet. Kívánjuk, hogy a láng soha nem szűnik meg! Kedves vőlegénye, becsülettel és méltósággal viselni láncok a szeretet, és nem hagyja el a menyasszonyát, hogy ne oltsa el a tüzet a szemében!

Kívánságait a menyasszony az esküvő a saját szavaikkal

Kívánja az esküvő a menyasszony és a vőlegény, a szép és őszinte

Köztudott, hogy a család birodalma - ez az uralom a nők. Kedves, okos, házias feleség, mint egy tündér, akkor olyan légkört teremt az öröm és a végtelen szeretet a családi életben. Ez a gyönyörű nap, megértjük, hogy a hatalom a nők, hogy a családi élet nagyon könnyű és boldog. Küldetése -, hogy hozzon létre egy otthonosság a házban, tartsa a meleget a kandalló, hogy megőrizze légkörét a harmónia és a boldogság. Kedves menyasszony, hagyja, hogy a bölcsesség segít minden nap, hogy fenntartsák házassági fogadalmakat. Hagyd, hogy a ropogós fehér ruha lesz a szimbóluma a tiszta szeretet, és hagyja, hogy az élet csak fehér csíkok fogja megállapítani előtted! A Tanács és szeretlek!

Szeretné, ha az ifjú nem kell megismételni. Ha készül egy szép üdvözlő, de hallani azt a másik vendég, akkor nem kell megismételni. Meg kell improvizálni. De ahhoz, hogy megvédjék magukat a kiszámíthatatlan helyzet előre, készítsen néhány szép sorokat, ha a fő kívánság már mondta valaki. Tudod letölt valami szép a saját szavaival, és meg lehet tanulni, vagy akár írhat verset. Ekkor az ifjú lesz kétszeresen elégedett, mert nekik, akkor megpróbálunk létrehozni, különösen a számukra a vers.

Ma sok esküvők megtalálja a táblán a kívánságait a friss házasok. Itt a legjobb, hogy hagyja el a szép verseket, a végén, amikor szükséges, hogy elhagyja a festés. A munka viszont azért, mert a címke nem csak szép hang, hanem nézni ünnepélyes.

 • forgatókönyv esküvő
 • menyasszony Redemption
 • Gratulálunk az esküvő
 • Esküvői tartozékok
 • jegygyűrű
 • esküvői ruha
 • Haj és smink
 • Leánybúcsú az esküvő előtt
 • legénybúcsú
 • terem dekoráció
 • házassági évforduló
 • esküvő jelei
 • híresség esküvők
 • Esküvői külföldön
 • Szép szavak egy esküvő
 • Őszinte szavak a hála a menyasszony egy esküvőn
 • Gratulálunk az esküvő a vőlegény