KMPlayer letöltés KMP Player ingyen orosz

KMPlayer letöltés KMP Player ingyen orosz

KMPlayer - sokoldalú játékos KMP Player

Főbb jellemzők KMPlayer lejátszó

KMPlayer letöltés KMP Player ingyen orosz

KM Player lejátszó felület

KMPlayer játékosnak egy interfész orosz, és támogatja a témákat (bőr), valamint a munka dugóval bővítmények (plugin), beleértve a Winamp változat 2. és 5. bemenet, DSP / értelemben általános célú és megjelenítés.Az egyik legérdekesebb jellemzője érdemes megjegyezni, hogy a Bizottság képes játszani egy adott fájl fragmentum játékos, meg kell állítani a kezdő- és végpontját a játéktér intervallumban. Jelen utófeldolgozás funkció - a minőség javítása, például a deinterlace, élesítés és elmosódás, jelentős javulás aWarpSharp minőségű technológiát (a jelentős terhelés a processzort), következetes és körülveszik zajcsökkentés, ellenőrzés színszint megvalósított támogatja a külső szűrők játékos DScaler és még sok minden más .KMPlayer letöltés KMP Player ingyen orosz

KMPlayer az audio player módban

Amikor dolgozik audio, akkor lehetővé teszi az automatikus hang normalizálása - az összehangolás a hangerőt. Ez akkor hasznos, ha játszik egy erős csepp fájlokat a legkisebb mennyiség és maximális csendet hangos területeken, vagy túl halk és szabálytalan rekordokat. Hátránya, hogy a funkció, hogy zajos lesz nyereség csendes részek hangfelvétel torzulása dinamikus tartomány a zene, és így tovább. N.

KMPlayer letöltés KMP Player ingyen orosz

KM Player - Beállítások ablakban

KMPlayer ingyenes letöltése, orosz, a hivatalos honlapon, regisztráció nélkül és küldjön egy SMS-t, akkor közvetlenül az alábbi linkre:

programok

új verziók

Népszerű programok