Köhögés kezelésére megszabadulni a köhögés otthon népi jogorvoslati

Hogyan lehet gyógyítani a köhögés a gyermek népi jogorvoslati otthon

Ma sok szülő nem akarja, hogy a gyermekek gyógyszer kémiai eredetű, de nem tudom, milyen hatékonyan helyettesíti. És, hogy menjen el a gyerekeknek, hogy a kórházak nagyon kevés ember, mint ez - jobb gyógyítani a baba otthon családias környezetben. Itt vannak a hagyományos módszerek köhögés kezelésére gyermekeknél találtam a könyvek Elena Vladimirovna:  • Tedd mézes masszázs. Olvad a mézet. Dip mindkét kezét, tedd a baba vissza. Erőteljesen dörzsölje a kezét körkörös mozdulatokkal mintegy 20 - 25 perc - amíg a baba bőrét pirosra vált, és a kezek nem szűnik meg betartani azt. Ezután kapcsolja be a gyerek hátán, font és a mellkas felső. Ezután törölje le a baba testét áztatott langyos vízzel egy törülközőt, törölje szárazra, megfelelően csomagolja, altatni. Ezt az eljárást követően, köhögés, és a hőmérséklet lesz - tabletták nélkül.
  • Ha a gyermek köhög, főzni egy finom gyógyszer, Take 2. l. friss tejszín, tojássárgája 2, 1 óra kanál méz .; Minden őrölni, és h. Spoon gyakran hagyja, hogy a baba, amíg ő eszik a teljes adagot.
  • Vágjuk a felső része fekete retek. Készíts egy mélyedést kitölteni 2. l. méz. Retek sűrű papírfedél, hagyja függőleges helyzetben 3-4 órán át. Legyen (gyermekek több mint 1 éves) naponta 3-szor 1 órán át. L. étkezés előtt és lefekvés előtt. Ez az eszköz sikeresen segít gyógyítani a köhögés és a felnőttek.


Kezelése felnőtt köhögés

Ez tinktúra lehet használni megfázás, mint dörzsölés és felmelegedés tömöríti.

Hogyan lehet megszabadulni a súlyos köhögési népi jogorvoslat

  • Köhögés kezelésére megszabadulni a köhögés otthon népi jogorvoslati
    Érett bogyók Viburnum

Amint láthatjuk, hogy megszabaduljunk a köhögés népi jogorvoslat nem nehéz, az összes eljárást akkor csinál az ismerős otthoni környezetben, anélkül, hogy a körülményes és költséges kampányok klinikáknak és gyógyszertáraknak.

Használja a népszerű kezelés köhögés és maradj egészséges!