költségvetési esküvő

Úgy történt, hogy abban az időben az írás, az előző cikkben a mi Sveta elárasztott sok emlék egyaránt jár a legtöbb házasság, és a felkészülés is. És ha egyszer az előző bejegyzésben már érintette a téma az esküvő, de ezúttal úgy döntöttünk, hogy ossza meg tapasztalatait a felkészülés e fontos esemény. Tippjeinket célja elsősorban a takarékosság miatt, mivel a nagysága a költségek egy ilyen esemény, a legtöbben bizonyára elismerik, hogy érdemes ugyanazt a feladatot előttük.költségvetési esküvő

Szinte nős és boldog
Nem tudom elhinni, hogy mindez tényleg ...

Gondolataink a gazdaság - egy rövid bevezetés ...

Azt kell mondjam, ez a megtakarítás, mint bármely más esetben, nem mindig történik a semmiből. Gyakran előfordul, hogy igényel-e további munkát (pl menni a város másik végén, vagy tenni valamit a kezüket), vagy bizonyos mértékben csökkentené a komfortérzetet. Ezért, ha a lehetőséget, hogy többet fizetni, vagy egyáltalán nem szabad ideje önszerveződése az ünnep, akkor nagy valószínűséggel nem fogja szerintem a cikk hasznos. Ebben az esetben, akkor figyelni tippeket a komfortérzetet javítja.
Azonban a túlzott túlfizetés „békét” nem mindig garantálja a jelölt. A gömb szervezet ünnepségsorozat most is fut egy csomó bűnözők, akik meg akarják keresni könnyű pénzt ilyen drága nyaralás. Sőt, a legtöbb közülük értékesítési akkor ugyanaz a dolog, amit maguk szervezik, de a „burkolt” egy illúzió a nyugalom és a kényelem.

Mielőtt rátérnék a készítmény a legfontosabb nap, az első dolog, amit meg kell önállóan maguk döntsék el, mi a fontosabb számodra: megtakarított és a megnövekedett követelmények kényelem? És ha igen, valóban szükséges az Ön számára ebben a gazdaságban? Csak tudom, hogy ez a lehetőség nem minden igényt kielégítő, így a helyfoglalás, hogy mi minden esetben nem szabnak ki nézeteit, és csak megosztani veled. És ha a tapasztalat segít legalább egy párt szervező a esküvői költségvetés és töltik a napot boldogan, figyelembe vesszük ez a siker.

Ebben a cikkben azt kifejezetten nem hívja a valódi költségeket, mert egyrészt minden teljesen más igényeket (valaki egy millió nem lesz elég), másrészt az árak nagyban függenek a régióban, és in- harmadik, hogy egy évvel ezelőtt, és a mi aránya infláció valószínűleg ugrott újra. Ezért ezek az adatok a függő, és csak próbált közelebb hozza őket az igazi Moszkva. A tisztesség, meg kell jegyezni, hogy különösen a tapasztalatunk nehéz teljesen megnevezni a benchmark gazdaság. A tény az, hogy mikor és a World elő esküvőnk, mi magunk nem voltak tisztában az összes pillanat, ahol meg lehet menteni, és „repült” néhány.

költségvetési esküvő

Hol, hol a vőlegényem?
Tény, hogy a menyasszony elment a másik oldalon, és ezzel a szép függöny keret :)

Milyen költségei vannak a találkozás?

Tény, hogy nincs univerzális rendszer költségeit. Az is következik, az a tény, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, és tartsák be a különböző hagyományok és elveket. De ha megpróbáljuk valahogy megszervezni lehetőségek költségeit, hogy véleményem a leglogikusabb a következő lenne:

1. Az élelmiszerek költségei:

 • Éttermi és bankett (500 rubel / fő ..);
 • Italok, gyümölcs (10000-30000 dörzsölje.);
 • Cake (. 300-2500 € / kg + 1000 rubelt betét a könyvespolc ..);
 • Snack vendégnek (1000 - 5000 rubel.).

2. A költségek az alábbiak:

 • HONEYMOON gépek (. 1500-24.000 RUB / óra.);
 • Gép a vendégek (. 1500-5000 rubel / óra.);
 • A taxi a ház (300 - 1000 rubel.).

3. Öltözködés és megjelenés:

4. Szervezeti költségek:

5. Egyéb kisebb és felesleges költségeket:

 • Scenery (5.000-50.000 dörzsölje.);
 • Szuvenír a vendégek (50-300 rubel / fő ..);
 • Nyeremények versenyek (1000 - 3000 RBL.);
 • Edények (100-500 rubelt.);
 • Meghívók (30-200 rubel / db ..);
 • Kellékek a fotózások (5000 rubel.);
 • Könyv, vagy egy fa a kívánságait (1000 - 3000 rubel.).


Érdemes megjegyezni, hogy számos, a kiadások egymáshoz, és nagymértékben függ az egyik legfontosabb tényező - a vendégek száma.

Hogyan takaríthat meg jelentős pénzt?

Annak ellenére, hogy néhány kisebb kiadások menteni sokkal könnyebb, de ez nem szükséges, hogy elérje a fanatizmus. Képzeld magad, van értelme, hogy menjen a másik vége Moszkva, amely venne egy íj 50 rubelt olcsóbb? Amennyiben hatékonyan tervezett jelentős megtakarítást a kiadásokra. Például menteni néhány ezer a közlekedés sokkal jövedelmezőbb mint együtt kell hordani, minden fillért.

Gyakran azonban a megtakarítások fel, csak a kis dolgokat, mert ha egy nagy kiadást lehet számítani az egyik kezével, akkor az ilyen kis kiadás lesz legalább 5-ször több. És a részleteket a kereskedők általában a legnagyobb csaló, és néha alapvetően nem akar venni egy lakatot a hídon 1000 rubel.

Tehát az első csúcs - a kiemelt nagy hulladék, de ne felejtsd el a kis;

A legtöbb esküvői költségek közvetlenül függ a vendégek száma! Ha több, mint 50-100 vendég, akkor véleményünk szerint ez egyszerűen nem lehet beszélni az esküvői költségvetés. Még ha vesszük csak a minimum. Persze, ha egy nagy üzletember, az esküvő - nem csak a saját személyes ünnep, hanem egy összejövetel az üzleti partnerek, a nagyszámú vendég, természetesen indokolt de ha ezt olvasod, akkor azt hiszem, hogy az utolsó - nem a helyzet. Más esetekben nem látok okot, hogy meghívja az esküvőre a barátaikat. Különösen személyesen barátaim közül is néhány, a vendégek voltak komplex kapcsolatok. Mi Sveta mindezt tapasztalt, de hála a vezető, minden ment csodálatosan. Továbbá, a látogatók nagy száma bonyolult választás kérdése a csarnok, mivel nem minden befogadására képes ennyi embert. Tehát, tapasztalataink szerint ez nem szükséges, hogy csatlakozzanak a sok vendég, és ez elég a rokonok és közeli barátai, mert a születés egy új család, ez olyan, mint egyfajta szentség - egy nagyon személyes családi nyaraláshoz.

Elkezdeni a felkészülést az esküvő előtt legalább hat hónappal azt. Minimális képzési idő Magyarországon 2 hónap - ez nem korábban, mint a lejárt a jelentkezési határidő az anyakönyvvezető, vagy 3 hónapon át, ha akar házasodni az esküvői palotában. De, ahogy a gyakorlat azt mutatja, ha mindent az utolsó pillanatban, ha gyakran kell fizetni vagy erősen, vagy fogadja el az első rendelkezésre álló lehetőségek, illetve azok, amelyek maradt. Különösen, ha az esküvő időpontja esik szezon legjobb. Igen, és elkezdeni a felkészülést előre mentse magát egy csomó idegek.

Marry a melegebb hónapokban. Tisztességes menteni a téli ruhákat, és ne kiadások kiadó helyiségek egy fotózásra. És ha nem vallásos, akkor több szabadságot választotta a dátumot.

Továbbá, ha lehetősége van arra, hogy összegyűjtse az összes, amit szükséges a vendégek, akkor előnyös, hogy férjhez hétköznap.

Megfelelően gondolja át a logisztikai a rendezvény. Különösen, ha Moszkva! Optimalizálja a mozgás ezen a napon a városban. Ha a menyasszony házához, a nyilvántartási hivatal, egy hely egy fotózásra, egy étterem és a ház ifjú lesz a különböző területeken, sőt ellentétes végein város, amellett, hogy kimerült idegeket, ijesztő elképzelni, milyen jár a szállítási költség számukra. És az állvány a legboldogabb nap szórakoztató is az átlag alatt a forgalmi dugók. Személy szerint mi miatt rövid idő minimálisra csökkentése szempontjából kiadó autók. Szintén a helyét az étteremben kiderült, hogy egy mega kényelmes ugyanazon a területen, ahol fogja tölteni az éjszakát. Az első helyen, így boldog és érzelmekkel teli nap még fárasztó, és másodszor, a taxisok ezt a lehetőséget, hogy még nem idegenkednek hall hármas árát hazafelé.

Csinál a saját kezét. Létrehozni valamit a kezeddel, akkor nem csak menteni egy tisztességes, de kap egyedi dolgokat, hogy senki más nem fog. Ezen túlmenően, ezzel kézimunka, akkor tesz egy darab lelke és a jóság a nyaralást.

Kérdezze barátok, hogy segítsen. Ne hagyja figyelmen kívül a barátok segítségével. Ők is barátok! Ma tudnak segíteni, holnap te nekik. Gyakran előfordul, hogy a barátok és a maguk nyújtanak segítséget, ami nemcsak pénzt takarít meg, hanem erősíti a barátságot.

Vásárlás a legolcsóbb helyeken. Szerencsére, a fejlesztés az internet, hogy nyomára a legalacsonyabb áron vált nagyon egyszerű. Válassza ki a boltban, hogy melyik listán szereplő elemek olcsóbb, mint a többi, és ha a játék megéri a fáradságot, akkor fog vásárolni.

Dobja ki a felesleges, értelmetlen és megkérdőjelezhető kiadások. Ha nem tetszik, vagy nem illik ez a rózsaszín orr vagy a kiegészítő szolgáltatás, akkor miért megvenni?

Ellenőrző listák. Mert amire szüksége van: étel, ital, dekoráció, vendégek, stb Ez segít időt, hogy te semmit, és elfelejtette, hogy mentse vásárlás nélkül extra. By the way, ez nagyon kényelmes elvégezni ezeket a listákat az Excel fájlt, akkor a költségeket kell tekinteni, mint maguk.

Mindenütt, ahol a vásárlás szolgáltatások helyett az áruk, a szerződés elkészítése. Tanulmányozza gondosan elrejtett büntetéseket és egyéb díjakat. szolgáltatásokat. Ez figyelmezteti a váratlan költségek. Például a szerződést a bérautó volt zhlobskie lényeg, hogy a tekercs több mint 5 percig kerül kifizetésre egy fél órát.

Ne kövesse az elfogadott kliséket a társadalomban. Mindenekelőtt a nyaralás, és nem a társadalom! Nem szükséges, hogy növeli a körét feltűnő esemény felülmúlni a másikat. Töltsön el egy napot, amit akar, és nem „mint amilyennek lennie kellene.” Tudom, hogy egy példa egy esküvő a turisztikai kampány. A szegény, például megjegyezte családi születés egy közeli kör legjobb barátok a természetet? Különösen összehasonlítva a klasszikus piknik egy étteremben, vulgáris viccek Toastmasters, részeg kiabál vendég és vulgáris versenyek alatt egy másik dalt Serduchka. Vagy akarsz valamilyen speciális, nem standard ruha ... Ez nagyszerű! Minden meglepetés és a show személyiség! Tehát nem szükséges túlköltéseket kap egy eredményt, „mint mindenki más.”
By the way, a közelmúltban volt egy tendencia, amikor a pár nem ünneplik egy esküvő, jól, vagy szélsőséges esetben, ünneplik bárhol az országban egy közeli kör a rokonok és közeli barátok, majd a megtakarított pénzt megy a drágább, vagy hosszú útra. Szintén lehetőség! Megfelelő, de nem minden, de lehet, hogy az egyik közülük.

Ui A folytatása ez a cikk, az a tény, amelyen van mentve, akkor olvassa el a post költségvetési esküvő, 2. rész.