komplex regionális fájdalom szindróma tünetek és a kezelés, vitaportal - egészségügy és orvostudomány

komplex regionális fájdalom szindróma tünetek és a kezelés, vitaportal - egészségügy és orvostudomány

Szindróma (dystrophia) Zudeka - olyan betegség, amelyben van végtag fájdalom szindróma eredményeként a sérülés vagy a túlzott terhelés. Ha a diagnózis „komplex regionális fájdalom szindróma” kezelés magában átfogó megközelítést és gondosan be kell tartani az orvos ajánlásait.Komplex regionális fájdalom szindróma leggyakrabban fordul elő eredményeként hibás vagy nem megfelelő kezelés a sérült végtag, gyakran ecsettel. Ennek oka az a fejlesztési lehet hibásan egymásra kötést, az esemény a hegek, a vérkeringést; elfogadhatatlanul korai aktív mozgás ecsettel. Ha a beteg komplex regionális fájdalom szindróma, a kezelés során a mentesség az állapota, és megakadályozza terjedését.

A fő tünetek a szindróma Zudeka

  1. A bőrt a kéz van duzzanat és bőrpír. Az ember aggódik a fájdalom, a bőr meleg tapintású. Brush korlátozott mobilitást.
  2. Brush bőr kékes duzzanat növekszik. Van egy izomgörcs ecsetet, és egy erős korlát mobilitását. Fokozott izomtónus. Fokozatosan kezd sorvadás a bőr és az izomszövet. A röntgen láthatjuk az adott helyszínen, közel a csontokat.
  3. Sorvadt izmok és a bőr kefével van csontvesztés. A közös teljesen elveszti mobilitását, a fájdalom növekszik. A betegség krónikussá válik.


Egy szenvedő beteg Zudeka disztrófia, előírt kezelési függően a betegség stádiumától.

Komplex regionális fájdalom szindróma: Kezelés

A kezelés a szindróma Zudeka vezeti trauma sebész. Ő ad irányt az X-ray kezét, hogy pontos képet a betegség. Az első 2 szakaszában a betegség Zudeka szindróma kezelhető. A harmadik szakaszban a betegség akkor fordul elő atrófia (csökkenés méret) kefék, amelyek irreverzíbilisen befolyásolja az ízületek és szövetek.

A kezdeti szakaszban a kezelés Zudeka szindróma felírni fájdalomcsillapító terápia. Ezeknél a betegeknél, egy nagyon erős fájdalom, ami növeli a legkisebb mozgás a kéz. Fájdalom akkor is megmarad, ha rögzített (feltételeinek megteremtése mozdulatlanság) ecsettel. Ezzel párhuzamosan alkalmazni a gyógyszert: izomlazítók (gyógyszerek, izomlazító), értágítók, B-vitamint és más drogok.

A fájdalomtól szenvedő pácienseket dystrophiában ecsettel. kezelés magában foglalja a masszázs, fizioterápia, speciális torna. Természetesen mindezen tevékenységet végeznek a szakaszában a hasznosítás vagy abból a célból, a betegség megelőzésére.

Megbízható megelőzés Zudeka szindróma nem létezik. Hogy elkerüljük a a betegség súlyosbodását, mindig óvatosak kapcsolatban a sérült csuklóját. A legkisebb gyanúja romló kell azonnal forduljon orvoshoz. Csak az időben illetékes kezelés segít megelőzni a betegség kiújulását.