Konfigurálása és - a hiba az Internet Explorer - munka - ETP

Ha azt tapasztalja, az egyik ablak jelenik meg az elektronikus kereskedelem, a hiba:

„Hiba! CAPICOM könyvtár nem lehet betölteni, valószínűleg azért, mert az alacsony hozzáférési jogot ehhez a helyi gépen. "„Nincs telepítve CAPICOM tárgy”

„A számítógép hiányzik, vagy helytelenül beállított eszközök dolgozó digitális aláírás. Kapcsolat az eladó a tanúsítványt és CIPF. "

„Nem lehet létrehozni egy objektumot programozási tárgyak a szerver.”

„Az Ön böngészője nem rendelkezik engedéllyel a ActiveX-vezérlőket.”

akkor meg kell tennie a következőket:

1. Győződjön meg róla, hogy az Internet Explorer. Ha az Internet Explorer verzió alacsonyabb, mint 10, akkor kell futtatni a 32 bites változat (erre a célra, nyissa meg a mappát a C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer és futtassa a iexplore.exe fájlt). Ha a Windows 10, győződjön meg róla, ne nyissa meg a böngészőt a Microsoft Edge, egy ikon nagyon hasonló az Internet Explorer.3. A zóna „Megbízható helyek” lehetővé teszi a használatát elemeinek Active-X.

  • Az Internet Explorer «Eszközök” - "Internet Options"; megy a „Biztonság” fület; jelölje ki a „Megbízható helyek”; kattintson az „Egyéb ...”;
  • A "Elements of Active-X és plug-ins" minden paramétert az "Enable".

Megjegyzés: ez a közös beállításokat minden ETP. Egyes platformokon, telepíteni kell további összetevők (pl plug-Crypto EP böngésző plug-in) a helyes működéshez szükséges az oldalon.