Kontaktol - vezető ragasztó - semmi tart (- Téma megtekintése

Megvettem ezt a csodát 100 $ + 160 digitális multiméter.
Az én első öt sütkérezik csak 2 szál.
Minden mászott hátsó ablakon, ahol hiányosságok jegyezni következő marker.


Azt keverjük a ragasztó, zsírtalanítás alkohol után kezdődött körülbelül egy percet kell alkalmazni.
Egy nap múlva megpróbálok tartoznak - nifiga, mint a két dolgoztak és dolgoznak prozvanivat Próbáltam újra azokra a helyekre, ahol namazyukal nem prozvanivatsya.
Mondd meg, mit tegyek? Nem tudom kijavítani alkalmazzák?
Igen, a hőmérséklet 0 fok lehet túl hideg, hogy a ragasztó?
Előre is köszönöm

talán van megpörkölődött kontaktol
Most próbálom a üvegpalack, maszatos prozvanivatsya bekent 5 perc után - nem prozvanivatsya.
lehet hígítani valamivel?
Che már úgy gondolta, hogy semmi dobott 100R


Elvileg bármilyen elektromosan vezető ragasztók célja az alacsony feszültségű (a szó jelenlegi, nem pedig a pontosság) a terhelést. Ahol fontos, nem a hatalom, és a feszültséget. Például, a kapcsolat a terminálok a folyadékkristályos kijelző. Ezért az ellenállása ragasztók elérheti néha kiloomah. Próbaképpen ha van egy multiméter, próbálja meghatározni, hogy mi is az ellenállás, hogy a telek, hogy fizetett az üveget.
Mellesleg, a címkét kell írni, ez biztosítja az ellenállása a ragasztó.

A fórum 10 éves

Autók: VAZ 21053, 99-től X43 TYK


Elvileg bármilyen elektromosan vezető ragasztók célja az alacsony feszültségű (a szó jelenlegi, nem pedig a pontosság) a terhelést. Ahol fontos, nem a hatalom, és a feszültséget. Például, a kapcsolat a terminálok a folyadékkristályos kijelző. Ezért az ellenállása ragasztók elérheti néha kiloomah. Próbaképpen ha van egy multiméter, próbálja meghatározni, hogy mi is az ellenállás, hogy a telek, hogy fizetett az üveget.
Mellesleg, a címkét kell írni, ez biztosítja az ellenállása a ragasztó.


égések „edinichka” helyes, ami azt jelenti, hogy általában nincs kapcsolat

Most magyarázza el nekem, hogy a képeket sikerül prozvanivat izzószál fűtés? ha van legalább egy üzemi menet, majd hívja jön a szerelem. Az étel nem csak 2 esetben:
1. A próba egy darab a pályán, a lelógó 2 oldalon
2. A szonda nem érinti a vezetősávok anyag


a javítási fűtőszálak teszter egyáltalán nincs szükség, mert nincs mit mérni.

Vettem a jelzőlámpa, krokodil rögzítve a tömeg és LED kijelző felé plusz. A villanykörte a megközelítés, hogy a pozitív kezdet éget erősebben, átadva a helyet a szünet fény kipusztultak.

Ahhoz, hogy megtudja, mennyit kell ragasztani, meg kell tudni, hogy a fajlagos vezetőképessége. Switch multiméter a maximális tartományban ellenállás mérés (ahol valami hasonló 20 megaohm), és mérésére egy első része a palack. Ha ez 0, vagy valami körül, menj az alsó sáv (2 megaohm), és így tovább, amíg meg nem jelenik egy többé-kevésbé normális (tehát legalább két kisülés volt) számjegy. Mi történt?
Most, hogy mérje meg az ellenállást szakasz, amely fognak ragasztani. Ha ez a különbség, például, ha vette, hogy az elején a spirál a szünet előtt, majd a végén a szakadék vége előtt a spirál. Így határozva a spirál ellenállást. Hatalomra nem állott a helyeken a ragasztás, és a spirál ellenállás minden olyan helyen ragasztás kell 10-szer kisebb az ellenállás az egész tekercs. Ha az ellenállás a ragasztó túl nagy, lehet, hogy a sodort huzalt, kivágott darab élő megfelelő hosszúságú, előírja azokat a szakítás, majd fedezni ezeket a területeket ragasztóval. Még jobb, megtalálja rézfólia vastagsága 0,1 mm vagy annál nagyobb. Kenhető hely javítás ragasztó és egy darab fóliával a tetején egymásra helyezett. Ezután a ragasztó biztosítja, hogy a kapcsolattartó csak a földben spirál kapcsolatban a fólia, és teszi kevésbé ellenálló.


köszönhetően a kimenet megpróbálja
Van 3-5 szünetek egyes vezeték, és az üveg minden ragacsos, nepoymu miért az az érzés, hogy van, mielőtt valami lett beillesztve és megfosztották mielőtt együtt értékesítik a szálak
most már lassan megszoktuk lovagolni nélkül a tükör, csak az oldalsó, továbbra is vesz egy domború tükör és egy bot, és általában a hátsó ablak nem zavarja.

üveg ára körülbelül 650 rubelt. kivéve, hogy többnek kell lennie telepíteni. vagy valaki fog tenni, és neki kell leválasztani, vagy ő fog szenvedni. és az üveg, és zárjuk le az új, és szeretnék vásárolni valami mást.


Igen. ár
Ma vettem egy gömb alakú tükör 20p és prilyapal jobb tükör, ezért úgy gondolom, inkább a bal oldalon is ugyanolyan gyártmányú, a felülvizsgálat nagyon megnövekedett, és ragasztóval holnap fogom érteni

Butylochnik
mért az ellenállás még mindig a ragasztó tartja, de nem mindenhol
ellenállás általában az elemi szál pishchalki mód - 1, finom módban valahol 1.1
és a szünet ragasztva kontaktolom - 5, a pontosabb módja 3,5-5,5
Megállapították, hogy nem dokleennye helye a füge, ha csak egy szál megszerezte csak két sort munka többi halott

A fórum 11 éves

Autó: Chevrolet Lanos SX

Up'nu hiszem temku, mert van mondanivalója.
Röviden, nem dolgozik 1 szál. Vettem a legtöbb „Kontaktol” (de még mindig nem volt semmi), előzetesen tesztelt, egy üvegedénybe - tartja jó! Ellenállás azonban nem 0, hanem közel áll. Alig találtam egy helyet törés, maszatos. Lehelt az üvegre, bekapcsolom - bl. Ez nem működik. ooo: elkezdte keresni a további - alig találtam, bár ez egész csík szinte nagyítóval másztak: ügyes repedéstágasság valahol 0,2 mm. Amint felismerte - önmagában nem tisztázott, és közel van az első töréspontot. Ő kente rá - szerzett is, hurrá!
Így nem kell vezetni, normál ragasztó! Az ő 60 rubelt, még inkább.