Konyhakéssel jelek, hogy ne hozzon bajt

Konyhakéssel jelek, hogy ne hozzon bajt

A kés mindig is a célunk rossz ómen, mert az éles tárgyak sok kultúrában társított negatív. Összegyűjtöttük neked mindet, így védheti meg magát és családját.A legtöbb ember egyszerűen nem figyel arra, hogyan kell helyesen használni a kést. Ahogy a közmondás mondja, a téma nagyon veszélyes, nem csak fizikailag, hanem az energia szempontjából. Folk előjelek vannak megőrzését célzó legjobb szerencse és a siker az élet minden területén, így nem fosztja meg őket a figyelmét.

energia kés

A kés negatív tárgyát, raktározás és kezelés esetén megfelelő. A keleti kultúra, éles tárgyak igen veszélyes, és okozhat negatív érzelmek, hogy elnyomja ami gyakran nagyon nehéz.

Konyhakéssel jelek, hogy ne hozzon bajt

A kés évszázadok tekinthető az első fegyvert, majd később a tárgya háztartási eszközök. Ez hozta létre egy bizonyos kép a kétarcú konyhai eszköz, amely speciális kezelést igényelnek. Folk előjelek segít elkerülni a problémákat.

Jelek késsel

Folk előjelek. amely bevezetésre kerül, nagyban megkönnyíti az életét, és gyors, nem bajt magukra vagy szeretteiket.

Ne tegye a hegyes vége a kés a férfi, ha ül ugyanannál az asztalnál. Így állítsa be magad ellen. Akkor kiesik során az étkezés, így tesszük a legjobb kést úgy, hogy a hegyes vége nem irányul senki az ember ül az asztalnál. Ha túl sok ember, jobb, ha nem, hogy távolítsa el a kést az asztalról.Ne helyezze a kést az asztalra az éjszakát. Ez fog felhalmozódni a negatív energia, negatív embereket fröccsenő reggel. Az emberek gyakran veszekedés, ha nem tulajdonítanak jelentőséget, hogy feküdt az asztalon a kés, rosszabb elegendő alvás és rosszul érzi magát. Ez tükröződik rosszul munka, tanulás és egyéb kérdések a nap folyamán.

Ne egyen egy késsel. Azt mondják, hogy az utat, hogy a gonoszt. Valóban, ez hat a férfi furcsa módon. Az emberek az ókorban észrevették, hogy eszik egy késsel, nem egy villa, nehéz ellenőrizni érzelmek tükröződéseket.

Törött kést. Amikor a kés eltörik, abszolút mindent meg kell, hogy legyen óvatos és körültekintő, akkor fennáll annak a veszélye, hogy a baleset vagy megsérül. Az emberek úgy vélik, hogy a kés törés mérges szellemeket. Ők is ezt minden rosszat, ami lehetséges, hogy megfeleljen, törés kést.

Ha talál egy kést, majd minden esetben ne vegye be magát, mint egy trófeát. History tart sok példát elfogott kard lett katasztrófa az új tulajdonos, egy konyhakéssel is válhat boldogtalan vásárlást, ha valahol felvette őt.

A penge a kés mindig rejtve marad. Ha ez nem történik meg, a negatív energia szárnyalni a levegőben, ami megnehezíti, hogy élvezni az életet, és megfosztja az embereket a szeretet és a pénzügyi sikert.

Ha a kés a földre esett, majd várjon haza a vendégek. A keleti filozófia mindig is úgy gondolta, hogy a bukott kés a földön - ez annak a jele, hogy megkímélte a baj.

Konyhakéssel jelek, hogy ne hozzon bajt

Ha adsz egy kést, akkor vágja el a barátság vagy szerelem, ezért mindig van egy kés, mint egy ajándék, hogy valamit cserébe, vagy szimbolikusan kiszolgáltatva egy kis pénzérme. Jobb lenne, mert akkor megszabadulni a negatív hatásokat.

A kés is kiváló talizmán ellen a gonosz szellemeket. Erre a célra van szükség, hogy az éles vége az utcára az ablakpárkányon. Tehát, hogy a ház nem fog behatolni nem gonosz természetét, hogy továbbra is az otthon kényelmét. Akárcsak őseink a régi időkben. Ők mindig is különleges kést mindig feküdt az ablakpárkányon.

Kés - ez nem csak a hideg fegyverek és nélkülözhetetlen elem a konyhában. Ez valóban egy multifunkcionális darab, amely saját energia. Legyen óvatos, és ne feledje, a jeleket, hogy ne kellene viselniük a baj.

Javítani az energiát. kevésbé függ jelek, amelyeket tönkreteszi és kimeríti. Ezt meg lehet tenni a különböző módon, így mindig talál egy módszert, amely lesz legközelebb hozzád. Sok szerencsét, és ne felejtsük el, hogy kattintson a gombok és