Köröm otthon

Köröm és vigyázzon rájuk hez szinte minden szépségszalonok. Ezek széles és változatos szolgáltatásokat a szokásos manikűr építeni díszítő elemek. Wizard végre ezeket az eljárásokat hatékonyan és gyorsan. Minden kabinban minden köröm és sellak, nem kell megvenni a saját. Nem mindenki engedheti meg magának a köröm szalon. A szülési szabadság és a fiatal diákok, egyre nagyobb mértékben kapacitás a saját, otthon. Ez ment egy csomó. Anyagok és minden szükséges meg kell vásárolni a saját. A megfelelően kiválasztott anyagok és eszközök - fontos tényező a minőségi manikűr. Helytelen bővítmények tönkreteheti a köröm, és azokat hosszú ideig, hogy visszaszerezze. Nail kiterjesztéseket türelmet igényel, és készség. Szükséges, hogy pontosan kövesse az utasításokat annak érdekében, hogy egy sima bevonat és sima. Kezdők modellezés gél, könnyebb és olcsóbb.Milyen eszközöket használni?

Köröm otthon

Látjuk, mit kell építeni. Egy sor eszköz építőipari anyagok értékesített kozmetikai üzletek. A lista meglehetősen kiterjedt. Az első - egy lámpa szárítására a sellak. Mivel a gél megszárad csak ultraibolya fényben, akkor nem tud nélküle. Attól függ, hogy a szárítási minőség a végeredményt. Ezért, hogy mentse ezen a hangszeren nem lehet, annak ellenére, hogy költsége igen magas.

Mit kell figyelni?

Köröm otthon

Először is - ez a hatalom. Optimálisan kell lennie 24W felett. Másrészt a méret a lámpa. Lámpák tervezett két kéz ugyanabban az időben, nehezebb és drágább. Ők több alkalmas professzionális használatra szalonokban. Otthon, jobb, hogy válasszon egy kis méretű, kompakt modell. További lehetőségek közé tartozik a timer, tükör, habosító és így tovább. Ezek nem alapvető, így lehet dobni. A design az UV lámpák lehetnek ilyenek. Néhány vedd alatt a belső tér, a másik, hogy a személyes ízlés.

A következő eszközök nem olyan drága, de frissíteni kell vizsgálni. Néhány párokat kell több, a pozitív lemezek és a gél. A lényeg a minőség és a könnyű használat. Ezért választani csak bizonyított márkák. • Körömreszelő a természetes körmökre
 • Körömreszelővel mesterséges körmök
 • becsípett
 • Olló kéz-
 • kefe
 • közepes keménységű buffok
 • Pálcikák a kutikulát

Körömreszelők különböző formájú és méretű, attól függően, hogy a cél. A természetes köröm szüksége lágy fűrészelés akár 80 finomság. Keményebb műfüves. A gél több képlékeny, mint az akril, így koptató kell akár 140 finomság. Enyhén ívelt fűrészelés fűrészelt le felesleges gélt körüli hártya. Ovális - sorban a szabad széle a köröm. Négyszögletes - így simaságát. Kefe, valamint különbözik a rendeltetési helytől függően. A gélből egy kemény kefével, téglalap vagy négyzet alakú.

Köröm otthon

Polisher köröm lemezek vagy barnássárga, az egyik eszköze feldolgozásra a gél bevonat. Ezek fűrészelt és csiszolt körmök. Ezen kívül szükség van egy sterilizáló szerszámokhoz, amely egyfajta UV lámpa szárítás köröm.

A növekedés körmök?

Anyagok gél kapacitás a legjobb vásárolni kis mennyiségben, hogy képes legyen használni az anyagokat a különböző gyártók. Ez a legjobb bevált Shellac által CND, az első gyártó, gél lakk.

Köröm otthon

Egy sor anyagok növekvő gél lakk:

 1. színes zselék
 2. Színtelen gél - bázis
 3. masthead gél
 4. zselé
 5. Tippek és ragasztó
 6. fertőtlenítőszerek
 7. zsírtalanító
 8. A rögzítő folyadék
 9. olaj Care

Színes zselé - sűrű, nehéz anyag. Színes bármi lehet. Basic - sűrű és áttetsző, alkalmazzák a színt. Árboccsúcsfény - használt a legvégén, hogy lezárja a fedelet, ad egy fényes fényét. Modellezés - létrehozásához használt a köröm formáját. Tippek vagy köröm formák eltérő anyagok: papír, műanyag, fém. Vannak felső és alsó idommal. A felső öntőformát a köröm.

Köröm otthon

A fertőtlenítő szert és zsírtalanító, egy varázsló segítségével a szalonban és otthon. A rögzítő közeg összeköti molekuláris mesterséges felületen, és a körömlemez. Választható különböző dekorációk: strassz, csillogás vagy fóliával. Minden mester mindig több lehetősége van a díszítés.

Köröm otthon

Itt egy alap eszközkészletet, ami szükséges, hogy bárki, aki akar tanulni köröm gél otthon! Idővel meg lehet változtatni, és kiegészítve, attól függően, hogy a preferencia. Minden márka eszközök és anyagok változhat minőség és az ár, a fő tanúsított termékek. Ez megvéd annak kockázatát, hogy hamis.