Kötést a fején saját kezűleg a szövet a stílus pin-up virággal és egy gumiszalaggal

Pólyák fején az egyik legkedveltebb és legnépszerűbb haj tartozékok ma. Ők díszítik magukat és egyszerű lány a diákok, és a legnépszerűbb hollywoodi sztárok, és anyja a kis hercegnők. Ez valóban egy sokoldalú és elegáns díszítéssel kell vásárolni egy kereskedőtől, akkor lehet, hogy a saját minimum alkatrészek és kap maximális eredményt. És hogyan kell csinálni, mondjuk a mester osztály a témában: a kötést a fején saját kezűleg a szövetekből.Kötést a fején saját kezűleg a szövet a stílus pin-up virággal és egy gumiszalaggal

Fejpánt kis hercegnő

Ahhoz, hogy hozzon létre egy puha fejpánt lányoknak lesz szüksége:

  • csipke
  • kör nemezből
  • Gombokkal vagy gyöngy dekoráció
  • széles áttört gumi
  • olló
  • termikus ragasztó pisztoly

Gyártási szakaszon a gyermekek kötszerek

A rendszer segítségével a termikus ragasztó pisztolyt egy kis kört a nemez vagy vastag vatta ragasztott prisborennoe csipke szélétől a központ spirális mozgását.

A középső, rögzített vagy gombok gyöngy ragasztó.

A másik oldala a nemezzel kör van ragasztva forró ragasztóval, vagy varrott széles csipkés gumiszalaggal a mérete a fej, a szélei, amelyek varrott egymással a gyűrűben.

Kötést a fején saját kezűleg a szövet a stílus pin-up virággal és egy gumiszalaggal

Ez minden 15 perc, és egy bájos peremre öntet virág csipke a kis hercegnő készen áll. Az alábbiakban a kép azt mutatja a gyermekek kötszerek készülnek hasonló módon.

Kötést a fején a stílus pin-up

Kötést a pin-up stílus fej sokoldalú többféle stílus és a képeket, és az egyszerűség a gyártás és a viselési komfort teszi az egyik legnépszerűbb haj tartozékok. Készíthet elegáns frizura a stílus pin-up, vagy a saját stílusát „Solocha-kurgán”, meg kell csinálni a nagy lófarok vagy ömlesztett darab haj és a nyakkendő a fej körül gördült be egy köteg zsebkendőt vagy kis darab rongyot. És hogyan lehet, hogy még beszélünk.Tér sál könnyű anyagból kialakított átlósan, ezáltal egy háromszöget.

A nagyobb szög háromszöget csomagolva befelé szinte a középső, majd zsebkendőt hengerelt ismét, majd ezután a szalag úgy van kialakítva, éles szélek.

Hajtogatott zsebkendő a fent leírt módon volt kötve a fej körül úgy, hogy a végén a szalagot meg az arcon.

Aztán kendőt kötött egy szép nagy csomót, és a végeket felhúzott belsejébe.

Kötést a fején saját kezűleg a szövet a stílus pin-up virággal és egy gumiszalaggal

Egy másik módja, hogy a végső szakaszban a beállítás, mint egy zsebkendőt - a nyakkendő a végén szalag egy íj, vagy hagyja őket lógott különböző irányokba.

Kötést a fején, mint egy vékony perem

Kötést a fején saját kezűleg a szövet a stílus pin-up virággal és egy gumiszalaggal

A modell alapja kötszerek venni vékony finom szalagot egy gumiszalaggal, egyenes vagy fonott copf bőr csipke. Díszített puha perem íj, virág, szív és más terjedelmes darab csipke vagy szövet.

Hogyan készítsünk egy virágot díszíteni egy vékony perem a bőr csipke

A virág van egy meglehetősen sűrű, gazdaság jó állapotban, de a lágy szövetek, például, úgy érezte. Nemezből kivágott 4 köröket vagy 4 szív. Az első rész félbehajtva, majd a közepén a hajtogatott darab csöpög egy csepp forró ragasztó, amelyen rögzítve van a második felében hengerelt darab. Miután a ragasztó megkeményedik, ugyanazt a műveletet addig ismételjük, míg a fennmaradó számok.

Kötést a fején saját kezűleg a szövet a stílus pin-up virággal és egy gumiszalaggal

Vékony könnyű anyagból van vágva 15 vagy több, azonos körökben, hogy az első pin csatlakozik a könnyebb kezelhetőség érdekében, majd varrt kézzel egy tűt és cérnát néhány öltéssel. A menet ki van feszítve és alkot egy virág, a szirmok korrigálható.

Kötést a fejét a gyermekek nylon harisnyanadrág

Kötést a fején saját kezűleg a szövet a stílus pin-up virággal és egy gumiszalaggal

Nylon gyermek harisnyanadrág a kívánt puhaságot és rugalmasságot, az anyag ideális egy kötést a fején, mint egy felnőtt és egy gyermek. Ez kötést jellemzi az egyszerűség és a könnyű gyártás.

Tól vágott csíkokat harisnya mérete valamivel kisebb fej kerülete, valamint nylon húzódik, és ha egy szalagot megegyezik a méret a fej, a kész öntet lefelé mozog a szeme fölött. Egy csík nylon harisnyanadrág kell öltés a szélek együtt egy kört alkotnak. A rendszer segítségével a tűt és a cérnát kézzel gépi varrás készült ügyes öltéssel, menet kicsit késik. Nylon maradványai vágni egy kis téglalapot a 3x6 cm-es, amely válik egy meztelen csiga meghúzni kötést varrás. Az élek a téglalap varrott van forgatva az öntettel. Ezt a téglalapot készült virág, szalag vagy rátéttextíliát és gyöngyök.