kozmetika macskáknak

Minden macska legyen ápolt, fésült szőr, karom nyírni, tiszta füle és szeme. Macskák a természet tiszta állatok, de néha segítségre van szüksége, hogy rendbe magát.Ez azért szükséges, nem csak a szépség, hanem egy jó macska egészségét. Ha nem fésülje a haját, képezhető „szőnyeg” és a „pellet”. Ha nem rendszeresen vágni karom, akkor növekszik a mancsát párna. Ha nem tiszta a füle, akkor lehet kialakítani fülzsír és a gyulladás kezdődik. És mindenféle baj.

Ezért kínál kiegészítő szolgáltatásokat higiénia: fogmosás, eltávolítása szőnyegek, macskák fodrász, vágás karmok, és antitsarapki

Új bérleti ollóval állatok Tartalom kiadó

Van egy szolgáltatás „ingázó” hozd - cut - elvitték.


Ápolás macskák „alatt az oroszlán” készült gép. A haj a fej, láb és a farok végén egyenlő egy ollót. Az eljárás zajlik használata nélkül bármilyen gyógyszer. Időtartam nyíró 40-60 perc. Ápolás macskák szükség, ha a gyapjú egy csúszda tulajdon, és a macska nem szereti a fésű; vagy abban az időszakban az erős vedlés és a nyári meleg.

900 rubelt.


A szálloda vendégeinek és a rendszeres fogyasztók

Szilikon védőkupak karmok

Antitsarapki - szilikon overhead karmok egy macska. Írásvetítő karom van szükség, ha a macska nem szokott a karcolás után, és van egy szokása karcolás a bútorok és a falak a lakásban, vagy agresszív játszik a gyerekekkel. Antitsarapki különböző színű és úgy néz ki, nagyon szép. Cat, nem okoznak kényelmetlenséget és a kedvtelésből tartott a kép az élet nem változik.

Ragasztás karmai vendégnek

500 rubelt.
Ragasztás karmok mindenkinek

250 rubelt.
Antitsarapok Csomagolás 20 db. + Ragasztó + utasítást öntapadó otthoni vásárlás

Szakmai haj fésű, megszabadulni a gubanc

Fésülés gubanc és felesleges pihe szükséges minden macskát. A ápoláshoz vycheshut fur special fésű - Furminators, hogy a macska mindig a szépség (cat - szép). Ez a szolgáltatás nem agresszív macskák és macskák hat erős futás, csak fodrász lehetséges ezekben az esetekben.

csak a szálloda vendégei

Esőköpeny fésülés gyapjú

Napi fésülés öröm és a szépség. A szolgáltatás csak a macskák, akik szeretik ezt az eljárást.

Metsző karmai egy macska kötelező rendszeres eljárást. Utcai macska karmai őrölni magát természetes úton, és sok házimacskák elfelejtette, hogyan kell csinálni, vagy csak lusta. Metsző karmok készült speciális kogterezki.

Mind a négy lába, csak a szálloda vendégei és közben fodrász

Új szolgáltatás a vendégek, akik mindig azt szeretnék, hogy tiszta és jó illata van. fürdő elfogadása egyaránt lehetséges tartózkodásuk során a szállodában, és miután egy fodrász.

csak mossa illatos shampunki a szálloda vendégeinek