Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésen

Hogyan készítsünk egy nyári ház: a méret, forma, anyag


Ha arra gondolsz, hogyan lehet egy pavilon a kezét, meg kell kezdeni a készítmény az építési projekt. Ez segít dönteni a építőanyagok és építési technológia, kerti fészer.

Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésenEgyszerű házi nyírfa pavilon tető készült szalmából

Hol kezdődik a termelés a lugas a kezüket? Először is meg kell választani egy helyet az építkezésre. Meg kell legyen száraz sík területen található, amely az udvaron, és védve a szél és a huzat. Jövőbeni építési ne legyen közvetlen napfény, és lehetőleg a penumbra fák.

Tipp: Ahogy állít egy hely a pihenésre, akkor legyen egy szép kilátás (például kert, erdő, vagy víz).

Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésen

Egy kis szabadtéri pavilonban a tó

Válasszon egy helyet a jövő építése, indítsa kidolgozása. Ehhez el kell dönteni, a méret a pavilon, annak formája, az anyag termelését. Méretek pergola függ a terület a teret a fejlesztés, a pénzügyi kapacitás tulajdonosai házak, valamint az embereknek a száma, akik tervezik elhelyezni ott.

formatervezés

Koholt lugas lehet különböző formájú. Típusok között a projektek, a leggyakoribb négyzet és téglalap alakú.

Ha van egy korlátozott területen, a legmegfelelőbb megoldás az lenne, gyártását négyszögletes épület. Ez a leginkább költséghatékony mind anyagilag, mind az építőanyagok fogyasztás. És négyzet és téglalap alakú pavilon egy egyszerű konfiguráció, így lehet, hogy a saját.

Megjegyzés: Az egyetlen hátránya tér pavilon - a szögletes megjelenést.

Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésen

négyzet alakú épületek a helyszínen - egy példa arra, hogyan lehet egy egyszerű pavilon kezüket

lehet építeni egy pavilon egy nagy téglalap alakú rész - elfér akár 20 ember. Ez a kialakítás igen egyszerű, és egy két- vagy kontyolt tető.

Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésen

Egy példa arra, hogyan lehet építeni, és egy téglalap alakú ülősarokkal

Egy érdekes konfiguráció struktúrák hatszögletű és nyolcszögletű. Az ilyen kialakítás nézd elegáns és kis mérete, mert tartalmaz egy nagy számú ember.

Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésen

Struktúrák összetett beállítást fogja díszíteni kert telek

Fontos: mínusz hatszögletű és nyolcszögletű pavilonok bonyolultsága azok előállítására, szükség van megfelelő és pontos kiszámítását minden design elemeket, nagy fogyasztás anyagok.

A megfelelő építőanyagok

Minőségi kerti ház közvetlenül függ az anyag, amelyből készült. Használt tégla, fa, fém, az ezek előállítására kis építészeti formák.

Környezetbarát és gazdaságilag előnyös gyártására egyik orsó táblák, rétegelt furnér, rönk otsilindrovanogo. De ahhoz, hogy a szerkezet fából vagy fémből, szüksége lesz speciális szerszámok: Szerszámok, hegesztés.

Tipp: Az utca építési legjobb fenyőből. Ez könnyű dolgozni, egy szilárd szerkezetet (csomómentes), ellenáll a nedvességnek és a deformáció.Példák kerti házak, különböző anyagokból készülnek

Építőipari pavilon saját

Tekintsünk egy lépcsőzetes folyamat, hogy a lugas, hogy fa. lehet, hogy minden épület ilyen technológia alkalmazásával.

alapítványok

Mielőtt a saját nyári orsó, meg kell határozni az alapítvány - az alapítvány önteni. Mert könnyű szerkezet fából elegendő lesz oszlopos alapja tégla vagy a kő épületek öv gyártani.

Ha van egy projekt befejezése építése, felmerül a kérdés: hogyan lehet egy pavilon a kezüket a rajzok? A alapkonstukció hozott alapvető tervezési méreteket a rajzon megadott (hosszúság, szélesség és magasság).

Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésen

Tervek, hogy egy kis nyári üdülőterületen

Először is, meg kell, hogy a jeleket a földön. Ehhez a kiválasztott terület jelzi a kontúrok a tervezett építkezés, a sarkokban a meghajtót a kampókat. Továbbá, ezen a területen ásott gödör mélysége nem kevesebb, mint 50 cm. Öntöttek homokpad és rögzíthető a habarcs blokkokat. Az így előállított gyártási négyzet pillére.

Tipp: lehet, hogy az alapítvány az előregyártott beton blokkok szükséges méretet. Ezek csak ásott a földbe, hogy egy bizonyos mélységet.

Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésen

Beállítása az alapja fa pergola

Megkötés után a cement minden oszlopban kell lefektetni, vízszigetelés. Ez megvédi a fát a kitettség cement és ezáltal meghosszabbítja annak élettartamát.

Így az alapkeret és pavilonok

Base terhelés esik a tartóoszlopa és az alapszerkezet. Ezért, gazebos a bázist kell tömör fából gerendák részén 100 * 100 mm. Ő jelölik ki, és vágjuk bárok, amelynek méretei megfelelnek az oldalán a pavilonban. Továbbá, vágja a gerendák, hogy telepítse a padlón. Szélei mentén a táblák kell gashes a csatlakoztatáshoz. További fa alap fel van szerelve a blokk üzenete a kerületét az épületeket.

Figyelmeztetés: a kapcsolódási helyének faelemek megerősítésére önmetsző csavarokat.

Továbbá, a függőleges támasz a fa gyártani hosszra (2100 mm), és állítsa be a bázis sarkok.

Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésen

keret szerelvény fém sarkok

Ezt követően, ismét az épület szinten ellenőrizze a simaság szerelése függőleges támogatja és erősíti őket mindkét oldalán a fa lábakon.

A következő lépés - a gyártás a függőleges pántok. Lehetővé teszik, hogy keresztmetszetű rudak 50 * 100 mm-es, csatlakozik a tér, ami illeszkedik a függőleges támogatást pólusok.

Hogyan, hogy a tető

Ennek eredményeként a fenti munkát állítólag elég kemény és erős keret. Nem őt, és végzett a telepítés a tetőszerkezet. Csapágyelemek a tető - szarufák - jobb, ha nem a rudak részben 50 * 100 mm-es. A mániákus tetők készülnek négy pillér, hogy származnak mindegyik sarka a tervezés és konvergálnak az a tető közepén. Ahhoz, hogy tovább erősítse a rácsos rendszer gyártható köztes szarufák.

Megjegyzés: a tető keret vannak rögzítve, együtt csavarokkal és fém sarkok.

Amikor az összes alátámasztó elemek a tető egymáshoz szerelve, telepítve van a tetején a szarufák esztergálás táblák 25 mm vastagságú, amely meghatározott a tetőfedő anyag (zsindely, fémlemez profil).

Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésen

Egy példa arra, hogyan össze a keret pavilon - gyártás tető rendszer, a telepítés a tető

Termelés a padló és a kerítés

Padlószerkezet összevarrtuk táblák 40 mm vastagságú. Befejező falak függ a kívánságait rész házigazdák. Tudod, hogy egy kis fából készült kerítés, és állítsa be a kerületét a pavilonban, vagy varrni a fal teljesen.

Díszítsd az épület díszítő áttört rács vékony fa léc. Ők biztosítják a részleges árnyékot fedett pavilonok, míg kap elég napfényt.

Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésen

Ready mini-ház - egy példa, hogyan lehet gyorsan, hogy a pavilon a kezét, fotók

Tipp: Ahhoz, hogy megvédje a fa szerkezete rovarok és a kedvezőtlen légköri feltételek, fa kezeljük antiszeptikumok.

A terület az épületek körül lehet ültetni, zöld növények nem virágágyások. Úgy néz ki, csodálatos, amikor a fal mini-pergola szőlő körülfon vagy térhatású sövény.

Különösen gyártás pavilon saját kezűleg - egy építkezésen

Nyári szabadtéri pavilon - egy hangulatos kikapcsolódás oázisa a kertben

Ebben a cikkben megtanulta, hogyan lehet egy pavilon az országban a saját. Áttekintettük a gyártási szakaszban a legegyszerűbb szerkezet, amelyre építeni bonyolultabb nagy szerkezetek (pl, teljesen zárt ház, vagy félig nyitott pavilon két fal). Legyenek ezek egyszerű példa lesz az Ön számára, hogy irányítsák a munkát, és mondja el nekünk, hogyan lehet egy szép pavilon a lehető leggyorsabban.