Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Kertészkedés „dacha építése” nyári zápor az ország saját kezűleg - a fotó és a méretek, az ötletek

A nyári melegben nincs is jobb, mint egy frissítő fürdőt hideg vízzel, különösen azután, hogy az aktív munka a telken. A fellépő meleg napokon a jelenléte a lélek válik sürgős és szükséges követelmény. Ez a tényező különösen fontos abban az esetben, otthon javítás alatt, és a víz kommunikáció még nem jelentették be. Nagyon is lehetséges, hogy gondoskodjon a nyári zápor az ország a saját kezét, fotók és méretek, valamint ajánlásokat a hely kiválasztása az építési talál ebben a cikkben. Mindenesetre, a belső a lélek legyen tágas, fürödni az emberek kényelmesen elhelyezni magát, és vele együtt az összes szükséges dolgot erre az eljárásra.Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

A leggyakrabban használt paraméterek nyári zápor szerkezetek 2,5 méter magas és 190 / 140-160 / 100 cm széles. Éves terv az építőiparban a lélek szükséges a tavasz, a kezdetektől fogva, hogy egy nyári érkezése volt kész.

Nincs semmilyen különleges szigorú kritériumok elrendezését illetően az ilyen lélek. Jelenlétében a képzelet és a képesség, hogy építési eszközök a kezében, akkor lesz képes lefordítani elképzeléseiket a valóság, és épít egy ilyen dolog szükséges adni. Összetettségétől függően a terv felszerelni nemudrenoy külső zuhany lehetőség és egy nap. Részletesebb projekt hosszabb időt vesz igénybe, de fogja szolgálni, sok éven át.

A választás a hely egy nyári zápor

Ahhoz, hogy a víz a tartályban nem volt hideg, logikusabb, hogy helyezze a zuhany épület a napfény megvilágított helyen. Ha inkább lezuhanyozni délután vagy este, akkor válassza ezt a részét a helyszínen, ahol a koncentráció naptevékenység megfigyelt délután. Jelentősen, ez az a hely, hogy védeni kell a szellőzést a szél.

A másik fontos tényező a rendelkezésre álló csap a felhasznált víz. Kültéri zuhanyzó tanúskodni kell állítani egy dombon a víz gyorsan lefolyik, és nem stagnál, vonzza a rovarokat. Működése minden lélek magában foglalja a nagy mennyiségű vizet, és ha ez mossa egy csomó ember (nagycsalád), ez árnyalatot kell számítani, és jól felszerelt.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Ha a tartály űrtartalma lelked lesz körülbelül 1-2 m³, majd engedje le a gödörbe kell kötelező. Abban elrendezése helyet vízáramlás fontos a megfelelő helyen - ez semmiképpen nem található az épület alatt. Szennyvíz vagy szeptikus tartály vízelvezető kell elhelyezni bizonyos távolságra az utastérben, viszont elfogultság menni az irányba.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

A jelenléte nem áteresztő réteg áramlási nagyon kívánatos: gidrostekloizol, PVC fóliák, tetőfedő vagy beton esztrich alkalmas erre a célra. A vízelvezető tartályt kell lennie egy minimális távolság 3 méterre a szekrények, mélysége legyen 2,5-3 méter, alsó szőnyeggel schebonkoy vagy vastag homokréteg. A tetején a verem mindig be kell borítani, és bekerített.

Hogyan építsünk egy nyári zápor - egy példa egy egyszerű tervezési

Változatok ez hasznos épült villa lehet sokféle - ott van a kérdés attól függ, hogy a kreativitást. Például, úgy véljük, a funkciók a „standard” változata a nyári szünet lelket.

A lélek kényelmesnek kell lennie, ezért a legtöbb minimális méreteit belső tér legyen legalább 100 × 100 cm-es Mozgalom nem kell bilincselve -., Olyan személy szabadon emelje fel a kezét, és sovány a folyamat mosás. Azt is meg kell osztani egy kis hely ruházat és törölközők (öltözködés), nem lenne elég ahhoz, hogy 50-60 cm. Ezért általában méretek zuhanyzó szalag lesz 160 × 100 cm, 2-3 m magas.

Tippek elrendezése nyár az országban lélek

  • Telepítse stabil és megbízható állvány - ez a biztonság, mint egy vízzel teli tartályba egy nyári zápor hatalmas tömeg. Erre a célra az ideális fagerenda 100 × 100.
  • Rack jobb ásni a földbe, előre feldolgozott zsírt tartalmazó iszap vagy eszközökkel. Fedjük le őket konkrét megoldásokat, mellesleg, az lenne a legjobb.
  • Ahhoz, hogy a tetején a tartály kell szerelni vízszintes platform.
  • A zsilip bármilyen anyagból készülhet, a legfontosabb dolog - meg kell fürdetni elrejteni a kíváncsiskodó szemek, és védi a huzattól.
  • Kapacitás nyári zápor lehet fém vagy műanyag. Érdemes megjegyezni, hogy a fém tartályt felmelegszik gyorsabban, de azt is rozsdásodik. Ahhoz, hogy a víz gyorsan felmelegszik, akkor ajánlott, hogy festeni a tartály fekete festékkel.
  • Ha a fenti a tartály, hogy a keret és takarja le műanyag fóliával, a víz fűtési folyamat sokkal gyorsabb lesz.
  • Crane a tank bármi lehet, de a legmegfelelőbb gömb alakú.


Az egész folyamat kezdődik jelölés a kerülete a jövőben a lélek, rack szerelt a sarkok és csatlakozik a tetején ligálásával ugyanazon sugár. Ezt követően, van viszont alacsonyabb kötszerek, tartsd észben, hogy meg kell elhelyezni a 10-15 cm-re a talajszint.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Kötelező keretet összes töredékek segítségével hosszú csavart - pozitív hatással van a teljes erejét a szerkezet.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Ezt követi egy lag elrendezés (emelet), ezen a fórumon kerül egy bizonyos intervallumon rést alkotnak, amelyen keresztül a víz jön ki a fülkéből.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Azonban, meg tudod csinálni könnyebb és telepíteni egy fém vagy akril tálca, a szennyvíz kerül sor egy tömlő.

Zuhanyozni ajtó zárva szűk, használja a tömítéseket. Zuhany egység és az öltözőben lehet osztani különleges függöny, ezért jobb lenne, ha a küszöböt a két rekesz között lesz kissé túlozva (hogy elkerüljük a felszívó vizet egy száraz helyiségben).

Zuhany évben, mint már említettük, a külső is teljesen díszített bármilyen anyagból. Lécek, műanyag, polikarbonát, vízálló rétegelt lemez, farostlemez, pala, fémlemez, iparvágány - ami a legfontosabb, hogy az épület beleolvad a többi épület a helyszínen.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Fa anyagok nem akadályozza, hogy előre nyitott védő vegyületek.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Ha a keret hegesztett egy fém, ez azt is jelenti, hogy lehet bevonva korróziógátló festék vagy foltos.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Ahhoz, hogy a víz a tartályban át melegítjük szer gyorsabb, mint a felső kötési lehet megállapítani szarufák, és tedd a tetejére a lap hullámos vas. A fém tükrözni fogja a napsugarak, ami a víz fűtési folyamat lesz aktívabb.

Kapacitás nyári zápor

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Azt is meg kell figyelni, hogy a víztartály - a választás határozza meg az egyén igényei és elképzelései szerint a fejlesztő. Ezek a kis és mnogolitrazhnymi, lapos és kerek, vas és műanyag. tartály mérete attól függ, hogy hány ember fog fürödni a zuhanyzó, gyakran a térfogata 100-200 liter is elég az átlagos család. Mint már említettük, akkor jobb, ha választani a tartály sötét színű, vagy akár fekete -, így a víz hamar felmelegszik.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Az ilyen tartályok kell a fedelet különböző típusú szemetet és rovarok ne kerüljön. Az alján a tartály fel van szerelve egy csap a csap, amely be van csavarva Lake diffúzor.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Aztán ott van a lényeg - a csapot kell elhelyezni alján a tartály, hogy minden a víz folyt ki a tartályból, és nem stagnál.

Felszerelése zuhanyzó nyáron a kezét, akkor vásárolhat egy kész tank egy speciális osztályán a piac épületben. Rendelkezésre álló kapacitás is rendelkezésre áll ezen zuhanyzók, minden szükséges alkatrész a készlet.

Ha van rendelkezésre megfelelő méretű fém vagy műanyag hordó, miután bizonyos manipulációk kaphat egészen elfogadható tartályt a lélek. Ezekre a célokra, a felső oldalon rögzített hordók vágott Bay Hatch, hogy a víz, és ő kezelték akril zománc (vagy azt jelenti, javítására fürdők) belsejében - a találmány egy fémtartály.

És akkor nem kell fektetni a hordó oldalán. Mind az erők, ha a „kéz nőnek, ha az szükséges.”

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Szintén ebben a szerepben is „jogszabály” tankok mosógépek kopott. Annak ellenére, hogy a hangerő elég 2 fürdő, hamar alkalmazkodott a walk-in tank, köszönhetően a bemeneti és kimeneti csövek, valamint a szükséges technikai lyukak. Így tartályok korróziója nem szörnyű.

Felszerelése egy nyári zápor az ország a saját kezét, és a fénykép méretét, és a minta rajzok jobban felkészülni előre. Így látni fogod az összes munkát lépést egyértelműen és képes nagyon pontosan kiszámítani a végeredményt. A látvány egy ilyen terv a munka, akkor tudja, hogy mennyi anyag van szüksége a külső és belső befejező fülkék és a leeresztő lyuk.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek

Figyel a funkcionális része, ne feledkezzünk meg az esztétikai megjelenését a nyári lélek - mindent meg kell nemcsak kényelmes, hanem a jó szemét.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - a fotó és méretek