Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - lépésről lépésre fotókkal, méretezett rajzok és videó

Típusai zuhanyok kertvárosi övezetben

Nyári zuhany szekrény lehet négyféleképpen:

 • Egy hordozható zuhanyzó álló fémrudak a hasított falai vízálló anyagból, egy gumi szőnyeg és egy víztartályt, zuhanyfejek és a daru. Ez stand víz kezelések szabadban az országot kezdetén a nyár, majd eltávolítjuk. Ez a legegyszerűbb típusú nyári lélek, mint a design a szerelvény szükséges egy óra. De az a tény, hogy az ilyen lelkek évekig, nem lehet kérdés;
Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - lépésről lépésre fotókkal, méretezett rajzok és videó
Anyaga a zuhany biztosítja a szilárd film
 • Zuhany a külső fal a ház. Opció szokatlan, mivel a szerkezet mentes falak (ezek helyére egy ideiglenes képernyő) található és a ház falán, megszenteli a napot. Természetesen, a fal védve nedves csempe vagy más nedvesség-ellenálló anyag, és egy víztartályt csatolt a helyre, ahol esik több, mint a napfény. Azonban egy zuhanyozó megfagyhat, mert a szél, és a vizet a tartályban csak ritkán melegítjük a kívánt hőmérsékletet;
Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - lépésről lépésre fotókkal, méretezett rajzok és videó
Shower szomszédos házban található a tető alatt
 • Carcass zuhany. Ez a kialakítás inkább csinálni a legtöbb kertészek. Ez áll a halom alapja áll egy fém keret, és az anyagot a burkolat szekrények, amely lehet műanyag panel, tábla vagy polikarbonát. Azonban ez a zuhany marad egy rövid ideig, ellentétben a tőkeszerkezet;
Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - lépésről lépésre fotókkal, méretezett rajzok és videó
váz tartja a zuhanyfülke
 • Tőkeszerkezet épülő szalag alapjait és falazott, szigetelt és felszerelt melegített víz. Számára táplált csatorna csövek, vízvezeték és elektromos vezetékek, mert ez a zuhany használata nem csak nyáron, hanem télen is. Az építési megbízható szerkezetek igényel sok időt és anyagot.

A belső szerkezet a nyári kabinok

Zuhany szánt vízkezelő szabadban, olyan szerkezet négy részből: 1. Drain pit ásott mély és két láb széles. Ha egy mélyedés a földben minőségű, támaszkodva hosszú távú használatra, szükség van, hogy megkapjuk a lökhárítók téglából. Kőműves kell végezni egy lépcsőzetes módon, mivel javítja a felszívódását a talajvíz folyik le;
 2. födém, fekvő tetején a leeresztő nyíláson, és kiegészíti a csatorna padlóösszefolyó;
 3. Zuhanyfülke, amely a falak nem nagyobb mint 2, 2 méter. Fontos, hogy shed ütötték együtt egy erős anyag, amely nem laza és ellenálljon a tömeg a hordó víz;
 4. Nagy kapacitású, tele vízzel. A térfogata kell kiválasztani alapján hány ember akarja, hogy egy zuhany egy nap alatt. Általában egy személy tölti be a víz kezelések körülbelül 25 liter. Ebben a hordó kell biztosítani két lyukat - a víz töltelék a víz vagy vödrök és beállítására a csapot egy perforált fúvókával öntözéssel.

Mivel a víztartály alkalmazásával egy hordó vagy más tartály fekete. A sötét hordó víz felmelegszik rövidebb idő alatt, mint a fény.

Minden felsorolt ​​részei a nyári zápor lehet rögtönzött anyagokat. Például semmi sem akadályozza meg, hogy összegyűjtsék a fülke fémlemezek maradt a megállapodás a kerítés a ház felé. Tartók ez lehet egy cső.

A nyári zápor, készült, könnyen hozzáférhető anyagokból, mint a vásárlás fülkében, érdemes megjegyezni a következő előnyökkel jár:

 • olcsó anyagok az épület;
 • a lehetőséget, hogy egy zuhany, egyedi design és forma, alkalmazkodik a helyi táj;
 • zuhanyfülke bizonyos anyagok (polikarbonát, vagy a film) könnyen át egy másik helyre, vagy el kell távolítani;
 • összeszerelés rögtönzött lélek ahelyett, hogy a komplex rajzok;
 • lelkiismeretes építése, mert a kabin élvezni fogja a legtöbbet.


Azonban egy rögtönzött szerkezetű nyári zápor van egy nagy hátránya - a nagy energiaráfordítás és időt építeni.

Felkészülés építése nyári zápor: projekt rajzok, méretek, programok

Az első dolog - felvázolni egy tervezet a jövő szerkezetek. Vázlatos illusztrációk és rajzok megtalálhatók a terek az internet, ha nem hisznek a saját képességeit tervezők.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - lépésről lépésre fotókkal, méretezett rajzok és videó
Ez a zuhany van méretezve 0,7h1,2 m
Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - lépésről lépésre fotókkal, méretezett rajzok és videó
Zuhany áll öltözők és zuhanyzók

Ha azt szeretnénk, hogy zuhany, eltérő kialakítású Más méretek, folytassa a szabályok szerint. Gondolkodás áramkörök felépítése, lehet definiálni az anyagok. Ez azért fontos, mert néhány építési alapanyagok, mint a polikarbonát vagy hullámos különböző nagy útnak, hogy miért van szükség ahhoz, hogy további felszerelését jumper.

Elkészítése előtt a rajz meg kell vizsgálni minden dimenzióját a tartály, és válassza ki a megfelelő hangerőt. Ugyanakkor azt kell megvizsgálni, a telepítés helyét és méreteit az ajtó kifelé nyíló.

Készítsen egy tágas zuhanyzóval vagy már - üzlet tulajdonosa. De a jogot, hogy tartsák be a szabványos méretek:

 • Szélesség - mérő (a lehetséges 20 cm). Amikor eldönti, hogyan kell zuhanyozni szélessége, szükséges, hogy figyelembe vegyék a méretei az ajtón, és a különbség, hogy az ajtókeret (7-10 cm);
 • Hosszúság - 80 cm (adhatunk hozzá egy másik 40 cm). Ha azt tervezi, és mossa és átöltözni, akkor nem lehet szűk a zuhany alatt. A méretei 80x80 cm csak alkalmas kabinok, amely mellett van egy öltözőben;
 • Magasság - nem kevesebb, mint 2 méter. Ez a paraméter nem szigorú keretet, mivel ez határozza meg a legnagyobb növekedés az emberi család felemelt karokkal. Mivel befolyásolja a helyét a hordó víz, mert ez általában fel a tető az épület. A magasság a zuhany növelhető, ha fel van szerelve egy tálcát.

A szükséges anyagok és eszközök. számítás

Az alapítvány, kavicsos-homokos párnák alatt, és szennyvízelvezetés lesz szüksége a következő:

 • cement;
 • Tisztított homok;
 • kavics;
 • Tömítőanyag (tetőfedő papír és PVC-fólia);
 • Acélcső.

Az épület a keret egy nyári zápor, akkor megy két módon -, hogy gyűjtse be a fagerendák vagy hegesztett fémcsövek. Mindkét esetben az anyagválasztás szüksége illetékes megközelítés:

 • A fakeret nyári lélek bölcsebb gyűjteni a bárok, fenyő fűrészáru fák. Mennyi zsírt kell minden fűrészáru függ a lemezvastagság és súlya polikarbonát tartályt vízzel. Standard paraméterek a bárban - 5x5 cm;
 • Fém váz épített függőleges oszlopokat -. Cső átmérő 4 cm falvastagságú ezek a fémrészek legalább 2 mm. Továbbá, a keret lehet szerelni intermedierek - átmérőjű csövek 2, 5 cm és vastagsága 1 és 2 mm.

Ön visszautasíthatja a két lehetőséget, és egy keret alumínium profilokból. Ez az anyag nem borította rozsda, de többe kerül, drága fa és fém.

Ahogy anyagok befejező a zuhanyfülke általában:

 • Deszkák és gerendák. Anyagok fa tartósítószer és óvatosan kezeljük taszító hibákat;
 • Öntött;
 • Slate;
 • Polikarbonát. Meg kell bevonva egy réteg ellenáll az ultraibolya sugarak;
 • Deszkázat, de csak jó minőségű, különben az anyag nem bírja a nedvességet.
Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - lépésről lépésre fotókkal, méretezett rajzok és videó
Egy másik lehetőség az elrendezés. De építeni egy fülkében kell egy sor anyagok

Ezen túlmenően, a lélek lesz szükség a jövőben beilleszkedés:

 • az ajtót;
 • A fúvóka a kannával;
 • Keret egy ablak (opcionális);
 • Víztartályt.

A tartály kapacitása 50-220 liter lehet vásárolni a piacon. A legalkalmasabb anyag a hordó zuhanyzó - acél, műanyag vagy alumínium. Kívánatos, hogy a tartály hengeres, hanem kör alakú, mivel ez lehetővé teszi a víz gyors felmelegítését.

Az eszközöket az építkezés egy nyári zápor lesz szüksége:

 • lapát;
 • kalapács;
 • fémfűrész;
 • drill;
 • bolgár;
 • Csavarok és szögek;
 • Épület szint és egy függőleges;
 • Vezeték és simítóval.

Lépésről lépésre útmutató: hogyan lehet egy nyári design a saját kezét. Pan, hogy befejezze

Zuhany víz kezelések szabadban konstrukció az alábbiak szerint:

Kezelési tippek fakeret lélek az ország

A lényeg az, hogy zuhany, jól szellőző, különben a padló és a falak gyorsan borított penész és progniyut. Ha a fa elemeit a nyári építkezés nem festett, akkor kell időt, hogy ellenőrizze a integritását az idő. Felfedezett korhadt deszka meg kell tisztítani, és másokat a helyükre. Ez fogja megmenteni a terjedését rothadás az egész szerkezet.

Kültéri zuhany az ország saját kezűleg - lépésről lépésre fotókkal, méretezett rajzok és videó
Miután a zuhanyozás lehetséges, sőt szükséges, hogy felrobban az ajtó száradni a szerkezet

Létra mászni a tetőre a lélek, kívánatos, hogy egy szó, biztonságosan rögzíthető az épület falán. Meg kell biztonságos és könnyen öntse a vizet hordó a tömlőt, feszített a vízellátás, könnyű volt.

A tank tudja kezelni fertőtlenítő. Mivel jobb használni gidropirit - egyszerű hidrogén-peroxid vagy kálium-permanganát, vízben oldjuk.

Rendszer bélés zuhanyzó fúvókák a fúvóka eltömődését lehet akadályozni, ha a dob belsejében mossa periodikusan, mint az alján a tartály lehet gyűjteni a csapadékot. Néha meg kell tisztítani és zuhanyrózsák, mivel gyakran romlik, mivel a víz keménységét.

Abból a tényből, hogy a töltés közben a hordó tartalmát fut szélére, predosterezhot állítsa szintmérő. Ezek lehetnek a vízvezeték szelep a WC-tartályba, amellyel az időt lekapcsol a víz áramlását.

Most már tudja, hogyan kell építeni egy tégla ház zuhanyzó. A lényeg az, hogy meghatározza a méretet, vásárolni anyagok és pontosan kövesse az utasításokat. Néhány nappal a munka - és élvezheti a vízi kezelések a forró nyári napokon.