Külvárosi területen a lejtőn a szabályok elrendezése és kialakítása

Az elővárosi területeken a lejtőn elővárosi kényelmetlen terep gyakran a természeti táj dekoráció, díszítő tér körül egy vidéki házban. Ahhoz azonban, hogy hozzon létre egy kényelmes életet hatékony kert egy lejtőn kell törekednie. Lehet, hogy ez annak szükségességét, hogy a magasabb költségeket a letelepítés egy nagy hátránya a villák, a többi ígér mesés létrehozásának lehetőségét nem csupán egy jól felszerelt, de a látványos szépsége a területen.Külvárosi területen a lejtőn a szabályok elrendezése és kialakítása

A telek egy lejtőn, akár 15 0 tervezési irányelvek gyakorlatilag megegyezik a normál sík terület, fogunk összpontosítani az esetekben, ahol a szintkülönbség fenti, speciális intézkedések szükségesek kerttervezés és a rendezési. Jellemzően ezek a helyek közelében található vizekbe, vagy a lejtőin szakadékok, ahol jelenléte miatt a torzítás igényel feltárás.

A ferde rész teraszolás

Device teraszok - az optimális megoldást az elővárosi területeket egy magasság különbség. Bár a munka munkaigényes, de az időt a készülék vízszintes teraszok időt és pénzt fektetett, akkor is indokolt az eredményt: egy-két év föld lesz rendkívül szép, átváltozik egy ember alkotta hangulatos sarok. Ilyen parcellák teraszos sokat. Mielőtt bármilyen munkát a helyszínen, kívánatos, hogy konzultáljon szakértőkkel, mert fontos lesz elérni több gól:

  • helyesen zónás lejtőn létre saját nyaraló pihenésre, kerti és növényi kultúrák;
  • megvédeni földet a talajerózió és optimális vízelvezetés;
  • létrehozása megbízható támfalak;
  • biztonságot nyújt a háztartások lefelé a lejtőn;
  • figyelembe veszi az uralkodó szélirányra, építeni rekreációs területek hátszélben.

A megfelelő teraszos kertvárosi övezetben, egy lejtőn, különösen a ferde ellenőrzött: a magasság különbség osztva a méret a vízszintes alapon. Ezután a helyszínen szelekciót végzünk különböző csíkok - teraszok, minden terasz szélessége, és biztosítania kell az elhelyezés erről tervezett között hazai hozpostroek, ágyak, ágyak, utak.

Geoplastika külvárosi terület lépésenként. Először hozzon létre a felső teraszok a lejtőn vagy dombon, majd fokozatosan mögöttes. Land, levágta a tetejét, lefelé mozog, ami egy platform-terasz az alsó szinten. teraszok magassága tág határok között: a modern rendszerek megerősítésére érünk el, növelve a magassága támfalak 150 cm-nél, de nem szabad megfeledkezni saját költségvetése, mivel az építési magas falai igényel komolyabb költség ..

Layout külvárosi területen lejtőn lehet végezni úgy, hogy a terasz magassága a domb egy lépcsőzetes vagy ferde. Mi már korábban közzétett példákat udvarok kialakítása oldalán. ahonnan könnyedén összegyűjti egy szép ötlet teraszos.

Külvárosi területen a lejtőn a szabályok elrendezése és kialakítása

Megtartása falrész a lejtőn

Támfalak csúszásmentes őrölt ferde rész. Alacsony támfalak lehet fából, fémlemez, kő, beton és sánckosárként. Fém és fa jobban védve van a nedvességtől festékek és lakkok. Szerkezet falazat létrehozott száraz módszerrel, vagy kövek ragasztott cementhabarcs. Ha az egyedi kövek a falban gipszkarton oka, vagy esik, akkor könnyen ki lehet cserélni másokkal. Az ilyen támfal jobb, hogy korlátozza a magassága 100 cm. Amikor a nagyítás a támfal van szükség (több, mint 100 cm), a kötőanyag cement.Külvárosi területen a lejtőn a szabályok elrendezése és kialakítása

Vízelvezető az ország helyén a lejtőn

Tavaszi áradás és a heves esőzések lejtőin domboldalak alkotnak vízfolyások, amelyek felhalmozódnak a „padlón” teraszos mezők és elmosta a talajt. Ennek elkerülése érdekében tegye a vízelvezetést. Többlet víz fog folyni, miközben az alsó teraszon. Vízelvezető készült azbeszt vagy fémcsövek (10 cm átmérőjű), amelyeket az említett alsó falán mintegy 2,5 méter. Néha, ahelyett elhelyezett csövek sírnak lyukak.

Ha azt tervezi, felszerelésében a medence mellett, a vízelvezető rendszer úgy lehet kialakítani, hogy a víz szűrt és táplálják be a medencébe, az alsó teraszon kertvárosi övezetben. Így a nyáron lesz képes ellensúlyozni a természetes víz elpárolgása a medencéből. Azt is gyűjteni a víz csak egy tartályba, és ezután az öntözés.

Dizájnja lépcsőn az oldalon a lejtőn

A meredek lejtők párhuzamosan a telepítés megtámasztó szerkezetek emelt magas létra a fő vasúti átjárók - rámpák egyik terasz a másikra. Létrák nemcsak egy kényelmes átmenetet a szintek között, de ezek jelentős vételi díszítő táj, így a tervezési kell adni kellő figyelmet.

Méretek létrák amelyek nem egyeznek a szabványos méretű (30-40 cm-es - futófelület, 10-12 cm - a felszálló). Gyakran előfordul, hogy egy költségvetési gyártási létrák között teraszok használt fa rönk és fűrészáru. A szerepét a felszálló telepítve a szélén a tábla tartott mindkét fél által kalapált csapok, a szerepe a futófelület - keményre döngölt talaj. A merevség a létra tartógerenda létrehozott: fektetni a szélén a hosszanti oldalán a fedélzeten, azok megverték kelők. Hossztartók vannak nyomva a földbe, és a további fix kampókat.

Több látványos létrák téglából, kőből vagy vasbeton, ami által meghatározott tervezési fejlesztési tervet. Monolit rendezett fa zsaluzat. Ha nem tud létrehozni egy kellően sekély lépcsőn, akkor kell vigyázni az elrendezés a korlát legalább az egyik oldalon. Ha azt szeretnénk, hogy hozzon létre egy lépcső egy több szakaszban 12-15, előnyös törni felfelé ível a 8-10 fok az átmeneti területre pihenni emelkedés közben. Talán érdemes telepíteni egy ilyen területeken padon.

Külvárosi területen a lejtőn a szabályok elrendezése és kialakítása

Tulajdonságok elővárosi területen javulás a lejtőn

Jellemzők táj világítás

Egyértelmű, hogy az ősszel a sötétben egy hagyományos kerti úton biztonságosabb, mint a magas lépcső között teraszok. Meg kell világítani a területet, hogy minden lépést voltak láthatók. A jó világítás kétszeres, kapaszkodók különösen veszélyes folyosón. Az is kívánatos, hogy megvilágítsa a szélén a teraszok, amelyeket az esti órákban. Ne feledje, hogy tudod használni az elektromos világítás és lámpák segítségével a nap- vagy szélenergia.

Termesztés zöldségnövények a lejtőn

Sok ez egy lehetőség, hogy a kamionosok kézírásos zöldségtermesztésben lesz a fő ösztönző telek megvásárlása. Ha elment a terület az oldalán, ez nem jelenti azt, hogy a növényi kultúrák nem termeszthetők a megfelelő mennyiségben. Éppen ellenkezőleg, a kertészeti lejtőn kényelmesebb lehet foglalkozás, mert az ágyak lesz található kényelmes szintre működését. Néhány példa a díszkertekhez a nagy dobozokat lehet látni a korábbi cikkünkben. Erőteljes támfal belső alapréteg - egy másik módja elrendezése növényi ágy.

Külvárosi területen a lejtőn a szabályok elrendezése és kialakítása

Helye a fő szabadidős területeken

A különleges varázsa a vidéki élet - lehetőséget a pihenésre, és enni a szabadban. Ország birtok egy domboldalon lehetővé teszi, hogy felkészítse üdülőövezetektől így létrehozza a maximális diszkréciót (az alsó teraszok), vagy pedig, hogy egy gyönyörű kilátás nyílik a táj (a felső teraszok). Ugyanakkor a ház általában megmaradnak a nagy áttekintést az összes zóna, azaz kényelmes tartani látvány és a játszó gyerekek, és a folyamat a locsolás az ágy, és egy lépést a töltés a medencét vízzel.

Külvárosi területen a lejtőn a szabályok elrendezése és kialakítása

Külvárosi területen a lejtőn a szabályok elrendezése és kialakítása

Külvárosi területen a lejtőn a szabályok elrendezése és kialakítása

Nemcsak vonzó első külvárosi területen a lejtőn a helyes elrendezés lenne szép, kényelmes és hatékony területen. Bármi legyen is az ideális képviselete a tulajdonosok a ház, lejtőkön, akkor lenyűgöző tervezési projektek.