Lágy tető zsindely és csomópontok, telepítés, oktatás

A tető az egyik legfontosabb részeit bármely épületben. Ez megvédi a légköri csapadék, a káros napsugárzás, és lehetővé teszi a mögöttes tényező meglétét, ameddig csak lehetséges. Meg kell jegyezni, hogy a lágy zsindely nem csak megbirkózni ezeket a feladatokat jobb, mint más bevonatok, hanem javítja az esztétikai mutatók kialakítása.Mi az övsömör?

Lágy tető zsindely és csomópontok, telepítés, oktatás

Bárki, aki látta már valaha a tetőfedő anyag lehet benne, hogy sorolja fel a hasonlóságok tekercstermék és csempe, de a különbség még mindig ott van. Az első és legfontosabb az, hogy ezeket az anyagokat rangsorolva, mint az MMA. Ezek formájában forgalmazzák a zsindely (kis méret négyzet vagy téglalap alakú). Megjelenésük eltérhet egymástól, ez kapcsolódik a faj legtöbb csempe.

A második funkció a tananyag összetételét. Gyakorlatilag minden típusú lágy csempe van jelen legalább 2 réteg módosított bitumen. Adnak az anyag a szükséges rugalmasságot, ami a zsindely lehet megállapítani, még a kupolás tető rendszerek.

A harmadik különbség a rögzítési módot. Ha a tetőfedő anyag, hogy képes legyen használni gázégővel, a telepítés a fedél, akkor nem lehet használni. Az a tény, hogy a lágy csempe szinte mindig helyezzük szilárd bázist, amely előállított fa, ezért kezelni a tűz felülete minden esetben lehetetlen. A legtöbb esetben a rögzítés zsindely az alkalmazott bázis Tolev szögek, széles fejű, rövid csavar vagy speciális tűzőgép.

Jellemzők övsömör

A területen a zsindely van egy csomó név, mint például a tető cserép, zsindely, vagy egyszerűen Shinglas puha fedél.

A szerkezete, a takarólap lehet osztani a következő komponenseket:

 • Üvegszálas. Ez az alapja minden bitumenes anyagok, a mai napig, még a tetőfedő eltávolítjuk természetes cellulóz és a helyére üveg. Ez növelte eltarthatóság és ezzel egyidejűleg az összes indexek továbbra is eredeti helyükön.
 • Módosított bitumen. Jellemzően, az ilyen rétegek kell zárni 2. egy első bázissal egyrészről, és a második, a másik.
 • A felső védőréteg az esetben feltétlenül kell, hogy tartalmazza a pala vagy ásványi chipek posypku. A védelem lehetővé teszi a bitumen megőrzik tulajdonságaikat még extrém meleg vagy hideg. Ezen túlmenően, ez lesz védve a mechanikai behatások, amelyek esetlegesen a szállítás során, vagy szóló bevonattal.

Lágy tető zsindely és csomópontok, telepítés, oktatás

Meg kell jegyezni, hogy ott vannak a nem minden réteget alkotó a zsindely. Ahogy elveszett tárgyak említhetjük speciális bitumen, amely megakadályozza, hogy a kötőanyag tárolás és szállítás során. A telepítés során eltávolítják és csak ezután termelnek csomagolásban.

Előnyök és hátrányok

Bármilyen építőanyag megvannak az előnyei és hátrányai, ezt nem lehet elkerülni.

FONTOS: Olvasd el figyelmesen a hátránya az anyag a vásárlás előtt, akkor lehet, hogy minimalizálja a telepítés során.

Erősségek zsindely:

 • Ha összehasonlítjuk ezt a többi csempe tetőfedő anyagok, lehetséges, hogy osztja el a gazdasági előnyöket. Amikor telepíti az anyag, gyakorlatilag nincs hulladék, ami pozitív hatással van a költségvetésre. Ezen túlmenően, a telepítés a zsindely meglehetősen egyszerű, akkor ezt a munkát magad. Minden bitumenes nagyon nagy karbantarthatóság, ezért megszünteti az áramlás nem lesz nehéz.
 • A bitumen szinte tökéletes vízszigetelés, amelynek során intakt felülete képes ellenállni hosszú ideig nedvességgel történő.
 • Minden puha tető egy magas hangszigetelés és hőszigetelés.
 • Miután eltávolítottuk a természetes cellulóz anyagösszetétel, és a helyére üveg, élettartam nőtt 50 év. Aszfalt felülete nagyon ellenálló a penész és a vegyi anyagok, így soha nem látni a moha vagy penész.
 • Hőmérséklet-ingadozások gyakorlatilag nem okoz semmilyen károsodást a rétegelt anyagot.


Lágy tető zsindely és csomópontok, telepítés, oktatás

 • Ha a fém tető lehet felhalmozni statikus elektromosság, ez az anyag nem képes, ezért biztonságosnak tekinthető.
 • Alacsony súly az anyag lehetővé teszi, hogy a padló bevonat könnyű rácsos szerkezet.
 • Esztétika bármely fajta puha csempe elég magas. Mivel a különböző minták és formák zsindely, akkor létrehozhat egy egyedülálló épület.
 • Nagy rugalmasság lehetővé teszi, hogy fektetőhabarcsok ezen rácsos rendszerek komplexitás.

A hátrányok sorolható az alábbiak szerint:

 • Base. Lerakásához tetőfedő anyagok esetében kötelező folyamatosan kell használni. Általános szabály, hogy létrejön egy vízálló rétegelt lemez vagy OSB. Egyes fejlesztők sikerül alkalmazni a kalibrált táblák, de meg kell mondani, hogy egy ilyen alapítvány lesz elég költséges, és a magassági változások hozzájárulnak a gyors pusztulását a tetőfedés.
 • Az övsömör nem hozhatók minden típusú tetők. A minimális dőlésszöge 12 fok tekintetében a felső küszöbértéket, akkor offline.

Lágy tető zsindely és csomópontok, telepítés, oktatás

Hol és hogyan lehet használni a zsindelyt?

Mivel a nagy részét az anyag bitumen zsindely lehet használni, mint a javítás szövet. Az övsömör tudja javítani kisebb kárt a puha tető, de olyan kevés ember vesz részt, mert ez a legcélszerűbb használni ezt a terméket a kívánt célra.

Mint korábban említettük, meghatározott zsindely lehet gyakorlatilag bármilyen rácsos rendszer. Lényeges, hogy a minimális tető lejtése 12 fok. Abban az esetben, ha a mértékét lejtő kisebb ez az érték, akkor fordul elő egy tetőfedő elszívja a nedvességet pite tetőfedő ezért nem lesz semmilyen védő tulajdonságokkal rendelkezik.

Hogyan illeszkedik a puha tető? Szerelési utasítás árnyalatok

Minden önérzetes fejlesztők igyekeznek menteni a lakásépítés. Érdemes megjegyezni, hogy meg kell menteni bölcsen és nem szerez alacsony minőségű anyagok a kezét, és megpróbál mindent megtenni magad. Azonban, ha nem vagyunk az építőiparban, akkor mindig olvassa el a szakemberek, de ha kezelik az emberek, akik szeretnének mindent a kezeddel, akkor olvassa el a következő ajánlásokat.

Feküdt az övsömör meg kell felelnie bizonyos óvatossággal, és kövesse az utasításokat épület előírásoknak.

 • Mivel minden építési munkálatok kezdődnek előkészítési folyamat, nem felesleges megismételni a biztonsági magasban dolgozó. Ha biztos benne, a képességeikben, akkor viselni speciális cipőt, övet szerelés, munka overall és elkezd csomagolás.
 • Bázisként ez leginkább célszerű használni padlók a vízálló rétegelt lemez vagy OSB. A tábla lehet megállapítani kalibrálni alternatívaként.

Lágy tető zsindely és csomópontok, telepítés, oktatás

 • Ha él a régióban folyamatosan kapnak nagyobb esőzések, meg kell gondolni a szóló szőnyegalátétként. Ez az anyag lehetővé teszi a felületet, hogy megszerezzék a simított vonalak és szolgál majd kiegészítő vízszigetelés. Litter lehet elhelyezni, mint sugarak az egész gépet, és helyben: a helyeken leginkább hajlamos a nedvességet.
 • A rácsos rendszer léteznie kell szellőzést. Célszerűbb használni egy összetett rendszer, amely két mozog. Az első lesz az eresz alatt, a tető, a tiszta levegő bejutni a padlástérben és ki a hideg háromszög található, a gerincen a tető. A második fogás lesz a tetőfedő pite. Nagyon fontos, hogy ez jobb, mint ez függ nemcsak az eltarthatósága hőszigetelő anyag, hanem a működését az egész tető egészére.

FONTOS: rétegelt lemez aljzat kell halmozott lemerült ládákat. A rétegek között szükségszerűen elrendezett szigetelő.

Junction lágy tető a falhoz legyen olyan vastag, és minden esetben, hogy ne hagyja a nedvességet. A maximális teljesítmény ezen a területen különleges kárpitok használnak. Planck contiguity puha tető is csatolni kell minden olyan építőelem hardveres úton. Formájának köszönhetően viselethez Zadran egy darab a tető membrán lesz védve káros hatásai nedvesség.

A nagyon folyamat szóló zsindely meglehetősen egyszerű. Minden munka kezdődik az első sorban. Általános szabály, hogy különleges zsindelyt használnak erre a célra. A töltés után az eresz folytassa a második és így tovább, amíg a teljes rámpa van zárva. Meg kell jegyezni, hogy amikor rögzítése az első sor kell hagyni 2-3 cm-re a szélétől. Akkor ezt a helyet kap egy csepp.

Vezetni köröm a földbe van szükség annak érdekében, hogy a kalapot nem fulladt tetőfedő anyagok. Ha mindent jól csinálunk, akkor egy felette zsindely közel metiz alacsonyabb. A legjobb idő anyagmozgató tekinthető napos, de nem meleg időjárás. Üzemi hőmérséklet között kell lennie +5 és +25 fok. Legyen óvatos, mert az intenzív hő így nagyobb rugalmasságot anyagot, és ez elkezd folyni, tekintettel a rendkívüli hideg, akkor kezd összeomlani bitumen.

 • Lágy tető zsindely és csomópontok, telepítés, oktatás
 • Lágy tető zsindely és csomópontok, telepítés, oktatás