Lány trükkös kérdés (trükk), férfi blogja

Mivel egy hullám a jó hangulat, viccel, és flörtöl egy nővel - ez jó. Vannak azonban olyan esetek, amikor egy lány kell kérni trükkös kérdés. ha azt szeretnénk felhívni bizonyos következtetéseket a választ. Miért is kérni egy ilyen trükkös kérdés. És akkor, hogy a levont következtetések is többet egy lány, akinek karaktere, preferenciák, és így tovább. Normális körülmények között, anélkül, hogy a kezdeményezést, akkor nem mutatja a rejtett oldala.Lány trükkös kérdés (trükk), férfi blogja

Ha igazán akar jó, minőségi kapcsolatot egy nővel, meg kell beszélni nem csak a kedvenc TV-műsorok.

Melyek a trükkös kérdés trükkel lehet kérni egy lány, hogy ő jobban tudja, és megérteni, hogy ő szeret, utálja, és hogy általában az a személy?

Kérd meg, hogy hol dolgozik vagy mennyi van hátra, hogy megtanulják kiadása előtt nem teszi a szívét verte gyakran. By the way, az ilyen kérdéseket nem érdemes feltenni a csábítás fázisban.

Bocs, persze, de ha megkérdezed a lány a különböző unalmas dolog - nem teszi rá gondol a korona, ő maszturbál 🙂.

Kérdezhetik idézik erős érzelmek. Tudasd vele, hogy ha érdekel az ő véleménye. Segíts neki jól érzik magukat. Kommunikáció a lányok, így látni a szokatlan oldalán.

Ha ezt megteszi, gondolta:

„Ez hihetetlen! Még soha nem találkoztam egy férfival, aki azt kérdezte erről. Ő volt az első fiatal férfi, aki ad Maine egyfajta gondoskodó rólam. Nem tudom, hogyan lehetséges, de van egy erős vonzerőt neki. "

Nézzük meg a legfontosabb trükkös kérdés

Ha lehetne választani, ahol szeretne lenni most?

Ez egy csodálatos és mély kérdés, hogy meg lehet kérdezni egy lány, aki szeret. Ha igazán szeret téged, ő azt fogja mondani, hogy ő akar itt lenni veletek, és sehol máshol.

Ha ő igazán válaszolni, hogy ő akar lenni itt és most körülötted, változtatni egy kicsit a kérdést. Kérdezd meg, mi ország és a környezet szeretne lenni.

Azt lehet mondani, sokat személyiségét.

Lány, aki beszél a vágy, hogy egy drága butik London központjában nagyon eltér a hölgy, hogy azt akarja, egy fából készült ház az erdőben, kandallóval. Ez a kérdés feltárja a vágy a helyét és életstílus.Mit legjobban félnek?

Kérdés a félelmek is segít megismerni a személyt. Azt is megmutatja, hogy van dolgunk, egy idióta, vagy egy lány, aki az összes több esze, mint Olga Buzova.

„Annyira félek, hogy egy nap a kedvenc TV show House 2 záródik. Én csak a szó szoros értelmében lógni magam! "

„Azt hiszem, a legnagyobb félelem - ez az, amikor kedves ember szenved, és nem tudok segíteni rajta.”

Remélem látod a különbséget a válaszokat. És remélem, akkor azonnal leesik egy lány, aki szeret House 2.

Mi a legerősebb szenvedély?

Tudom, hogy úgy hangzik, mint a közhely. Ma az egyik beszél, amely a célokat az életben és a hobbi. De ez még mindig egy jó kérdés.

Hogy a kapcsolatok harmonikus, van egy nő kell a közös hobbi.

Tisztában vagyok a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást. És nincs semmi baj, hogy akkor kicsit más. De saját tapasztalat azt mondanám, hogy a kommunikáció a lány, aki szereti shopitsya nap, és a srác vezető aszketikus életmód, nem lesz hosszú életű.

Ismerje meg a legerősebb vágyak az életben, és meg fogod érteni, hogy illik vagy sem.

Milyen gyakran látod a legjobb barátok?

A barátság nagyon fontos számomra. Természetesen nem tudok rendszeresen és gyakran találkozik barátaival a munkája miatt, és gyakran utazik. Azonban én mindig a kapcsolatot a barátaimmal, és ha szabadon időt, megpróbálom látni őket.

Ha a barátság fontos a számodra, ellenőrizze, hogy az új barátnője azonos vele kapcsolatban.

Miért akar időt tölteni a kommunikációt a lány, ami a barátai, hogy egy lámpa, vagy ha nem rendelkezik az összes fenti okok miatt?

Egy lány, aki nem törődik a barátság, akkor is kommunikálni másokkal, megjelenik az életében. Ebben az esetben meg kell találni egy másik lány, amelyre a „barátság” van beállítva.

Képzeld el magad 20 év múlva. Mit látsz?

Annak ellenére, hogy sok utálom ezt a kérdést, mert az előfordulási gyakoriság az interjúk foglalkoztatás, ő is sokat elárulnak egy személy.

Ne gyakoroljon nyomást a lány.

Javasoljuk, hogy neki, hogy csukja be a szemét, és képzelje el 20 év alatt.

Ha azt szeretnénk, hogy időt tölteni vele egy pár felejthetetlen éjszakát, akkor leszek boldog, hogy hallani, hogy ő volt 20 éves még mindig kilóg és az utazás. Ha szeretne egy komoly kapcsolatot, az ideális választás lenne egy jó férj, a két gyerekeket és egy tágas ház.

Előfordult már szeretett ebben?

Szerelem - ez egy természetes része az emberi élet. Sokkal jobb, hogy megfeleljen egy lány, aki tudja, mi a szeretet, és képes arra, hogy megtapasztalják az érzést, mint ahol a hideg szíve, és a megfelelő emberekhez való hozzáállásukat.

Találkoztam a lányokkal, akik még soha nem szeretett, nem akarom megismételni ezt az élményt.

Mert ő soha nem szerelmes. Ügyeljen arra, hogy a kapcsolat a hölgy szülei. Ha vannak-e húzva, és az apja és anyja szereti őt nem tanították, hogy ez még nehezebb, hogy ezt lesz az Ön számára.

Mit tennél másként, ha ő volt az esély, hogy kapcsolja vissza az órát?

Van valami, amit sajnálatosnak tartja? Ha valamilyen cselekvés a múltban, hogy ő szeretne csinálni, vagy másképp?

Ha egy lány semmi sajnálja - arra lehet következtetni, hogy ez teljes összhangban egymással.

Ha azt mondja, ezt a tényt, akkor meg kell dicsérni őt, hogy ő tisztában volt a törvény, és a szerzett releváns tapasztalat. Talán legközelebb ő csinál egy ilyen helyzetben a legjobb megoldás.

Most már tudja, hogy milyen nehéz kérdések (trükk), akkor kérheti a lány. Használd őket az első napon, és megtudhatja, sok érdekes dolgot.