lányai gratulálok az esküvő anyám versben

Esküvő - a szakszervezet a szívek, családi nap születésnap ünnep a szeretet és a boldog esemény! De a szülők mindig nehéz elengedni a gyerekek a szabad úszás. Ez különösen igaz az anyák, akik adnak lányaikat a házasságban. Ellentétes érzelmek gyakran zavarja, hogy ellenőrizzék magam, hogy megbirkózzanak a nyaralás cég. De neki, hogy továbbra is szükség van, hogy áldja meg a fiatal, hogy dolgozzon ki egy szép üdvözlő a lánya esküvőjén az anyja. Her búcsúzó szavak nagyon fontosak a menyasszony, nagyon megható, tender pillanatban. Hogyan készítsünk egy üdvözlő megbirkózni a szorongás és hogy jól? Ez lesz szó tovább.Esküvői anya feladatai

Szülői adó - gyermekek segítésére esküvőszervezés. Fő anyai feladatait az esküvőjén lánya:

 1. erkölcsi
  lányai gratulálok az esküvő anyám versben
  támogatásra van szükség minden menyasszony, mert felkészülés egy ilyen izgalmas esemény történik egy csomó energiát. Nyugtassuk lánya segít felvidul. Ha segítséget kér, hogy válasszon egy ruhát, kiegészítők, frizura, egy étterem a menyegzőt.
 2. lányai esküvő - ez egy fontos esemény történik, egyszer az életben, és így a pár anyagi támogatása, ha szüksége van rá.
 3. A régi hagyomány házasság megismerni a szülők a fiatalok. Matchmakers jöjjön a lány otthon, és így az anya fel kell készülnie erre az eseményre. Meg kell tisztítani a házat, fedjük le egy nagyvonalú asztal, barátságos a vőlegény szülei.
 4. Anya az esküvő előtt, hogy a lánya jó tanács: hogyan kell viselkedni a férjével, hogy megbirkózzanak a házimunkát, hogy úgy, hogy a családi élet teljes a boldogság.
 5. Meg kell kommunikálni általában egy anya a vőlegény, esküvő megosztani felelősséget.
 6. Segítése, hogy tartsa a vezető násznép és az ifjú.
 7. Írd meg, mert gratuláció a menyasszony anyja - ez is nagyon fontos hagyomány!

És ne feledd, még ha elégedetlen a választás lányuk, ne ítélj, ne gátolják, ezért csak elidegeníteni őt.

Tiszteld a választás, hogy a lánya, csak fogadd el, és meg kell tartani a rászorulók.

Rhyme vagy próza?

Gratulálok a szülőknek kell őszinte, szívből menni. Meg kell választani a forma egy esküvői beszédet búcsú volt az eredeti és szép. Minden attól függ, hogy mennyire vagy tehetséges. Az anya a menyasszony Ez lehet formájában próza vagy vers. Mindkét lehetőség jó, ami a legfontosabb - pihenni és úgy érzi, a nyaralás hangulatát.

Ha talál egy szép rímelő dal az interneten, akkor nem nehézségei vannak a tanulásban szó, olvassa el a termék a megfelelő intonáció. De csak abban az esetben, elrejti a zsebében levél szövegét annak érdekében, hogy kém, ha a kopogás.

lányai gratulálok az esküvő anyám versben

Ha nincs ideje tanulni a szavakat, majd másolja azokat a szép, mesterségesen érlelt papírlapot, és olvasni kifejezést. Ami a design, akkor legyen egyfajta üzenet formájában a scroll kötve egy szép szalaggal.

Gyönyörű üdvözletek írhat a saját szavaival. Akkor egy gyönyörű szöveget az interneten, vagy írjon magad. Nem számít, hogy melyik lehetőséget választja, írja egy papírlapra. Egyes anyukák reméljük, hogy a szép szavak fognak jönni az előadás során, de ez nem az. Hatása alatt a fáradtság és az izgalom, hogy elveszíti egy gondolat, vagy zavaros. Így időt a felkészülésre, készítsen egy üdvözlő szöveget.

Szabályzat, hogy egy üdvözlő beszéd

Esküvői gratulálok - ez egy komoly része a nyaralás program, és ezért kell a felelősséget annak fejlődését. Szöveges szerint az etikett, hogy exuded tekintettel az összes jelen.

A fő összetevői a szöveg gratulálok:

 1. első
  lányai gratulálok az esküvő anyám versben
  minden mindenkinek megköszönni, amit jött, hogy támogassa a fiatalok. Ez különösen igaz a vendégek, akik jöttek messziről, hogy gratuláljak a menyasszony és a vőlegény.
 2. anyja szavai - ez elsősorban az üzenetet a lánya, és így figyelni rá. Ne feledje, a gyermekkori menyasszony, lánya beszél, mint te büszke rá, és szeretem. A legfontosabb dolog - ne vigyük túlzásba, hogy nem zavart fiatal. Befejezni ezt a részét a köszönés is, amit most egy gyönyörű menyasszony.
 3. Vegyen részt gratuláló beszédet, a vőlegény, hogy Ön elégedett a választás, hogy a lánya, akár nem. Beszéljen csak jó, üdvözölje a szülei.
 4. Nem fukarkodik a jó szó, nászutas lakosztály, mesélni a születés egy új család. A szavak nagyon fontos, hogy a fiatalok.
 5. Ha a szabadság program nem tartalmazza az anya búcsúzó szavai, hogy a lánya, biztos, hogy tartalmazza azt a beszédét.
 6. Befejezés bókokat lehet közmondás, árajánlatot vagy a dal.

A fő feladata -, hogy átadják érzelmek a jókívánságok megérintette a szívét minden jelen van. Végén az ital a fiatal, és továbbra is ünnepelni.Az ereje a szülő üzenet

Sokan úgy vélik, hogy az anyja lánya búcsú, kimondott egy esküvő, nagy teljesítmény.

lányai gratulálok az esküvő anyám versben

Miután az anya egy nagy élettapasztalat, és ezért jó tanácsot adni. Különben is, ő jobban tudja, mint bárki a lányom, hogy igaza van, hogy küldjön.

Kiemeli a búcsú:

 • Először is, az anya az ő üzenetnek kell közvetíteni a pozitív hozzáállás, hogy felvidítsa a menyasszonyt.
 • Másodszor, tanácsot, hogyan lehet harmóniában élni a férjével.

Búcsúzó szavai gyakran beszélnek az ikon a Szűzanya (vagy bármi más). Ezután ikon kerül átvitelre talizmán fiatal család jólétét.

hasznos tippeket

A szülők szerint - ez nagyon megható és emlékezetes része a szabadság program. Ez teljesítménye jó volt, az alábbiakat:

Hogyan lehet nyugodt az izgalom?

Esküvői lánya - ez egy nagyon fontos esemény, és így az izgalom - ez elég egy normális reakció. Valaki aggódott, és valaki megy keresztül olyan mértékben, hogy nem tudta présel ki egyetlen szót sem. Az izgalom akkor is előfordulhat, ha az üdvözlés a lánya esküvőjén már előre elkészített. Hogyan ellenőrzik az érzelmek az előadás előtt?

Tippek pszichológusok:

 1. Meg kell, hogy végezzen egy próbán a beszédét. Ehhez állni a tükör előtt, és elkezdi mondani a szavakat, mintha már felvette a kapcsolatot a fiatalok.
  lányai gratulálok az esküvő anyám versben
  Nézd meg arckifejezések, gesztusok, hallgatja a hangját. Ha a tükör nincs jelen, végre egy próba előtt valaki a vendégek.
 2. Ne szedje ezt a kijelentést, mint a fő esemény az életében. Még ha letér és elfelejti a szöveget, nem halálos, a lényeg, hogy te őszinte. Ne felejtsük el, akkor viszont a család és a barátok, hanem a kemény bírálói.
 3. Gratulálunk Mom - ez mindig megható, hogy nyugodt az izgalom, nem légzőgyakorlatok. Pihenjen a fegyvert. Tudod, hogy Mahi kezét az oldalára, vagy a teljes 10 felülést - semmit, csak pihenni. Ne feledkezzünk meg a hatékony gyakorlatok az arc.
 4. A teljesítmény ajánlott nyitott testtartást. Egyenes, a vállát, tartsa a fejét egyenesen, kezek egymástól, láb váll szélessége egymástól. Fenntartása ebben a helyzetben, amíg a végén a teljesítmény.

Gratulálunk próza

Szép anya tudja kifejezni az érzelmeket saját szavaival:

 • lánya,
  lányai gratulálok az esküvő anyám versben
  saját! Ma a legünnepélyesebb itt az élet, a születésnapját a fiatal család! Úgyhogy az ég ezen a napon házasodtak, hogy szeressétek egymást, és elválaszthatatlanok voltak végéig nap! Ez nem a viharok és a bajok nem legyőzni téged! Türelemmel, a gyerekek, a megértés, a kölcsönös tisztelet! Szeressétek egymást! Lehet az öröm és a jólét nem hagyja el a házat!
 • Szeretett lánya! Ön most házas! És most egy nagyon boldog és szép menyasszony az egész világon! Ne légy szomorú, mert az a tény, hogy én vagyok egy kicsit szomorú, bánatom fényes, mint ez a nyaralás! Bocsáss meg, amit nem tudok visszatartani a könnyeit, de tudja, hogy sírok a boldogságtól, mert most volt egy kedvenc fia! Ne aggódj, mert az én szorongó típus, mert vigyázni fog nektek, gyermekeim, és ez nagyon szép! Szívből kívánjuk a család az út sima volt, hosszú és vidám! Ahhoz, hogy a ház hamarosan tele van jó, családi jólét és a gyerekek!
 • Ma, a lányom, akkor írja be a házba egy idegen. De tudom, hogy minden házban - egy külön állam, tiszteletben tartja mások jogait, a becsület a férje, egy jó háziasszony. És te, az új fiú, vigyázni felesége, szeretem őt, védelme, amint azt kell megvédeni. Szilárdan tartsa a kezét és tartsa egymást még a legsötétebb napokban!
  lányai gratulálok az esküvő anyám versben
  Senki viharok és a bajok nem lehet elválasztani te! Hagyd, hogy a szeretet és a bizalom, amit a megfelelő döntést, minden évben egyre több! Tanácsom: hogy a szeretet a család!
 • Szeretett lánya! Aztán eljött az a pillanat, mikor kell elengedni egy új, felnőtt életre. Ma, több mint valaha, emlékszem a gyerekkori, a szeme előtt - egy kis kép egy szőke lány nagy meglepett szemét, és chubby cheeks. A gyermekkori nem tért vissza, és azt szeretném, ha elégedett a kiválasztott. Ön tett egy méltó választás! És azt hiszem, hogy a mi gyermekeink lesznek boldogok együtt, beszélünk róla a szemed ragyog szerelmeseinek! Ápolja egymást, védelme és élvezd! Hagyd érzések előbb-utóbb lesz csak erősebb! Bölcsességet, türelmet és jólétét a fiatal család!

rímes gratulálok

Nagyon megható, és óvatosan gratulálok esküvő napján hallható a verseket.

Nos, drágám, hadd menjen, mint egy hófehér galamb. Minden repülni.

Ó, nem akarja beismerni, de túl későn, akkor már az úton.

Ne sírj, én frissíteni a szíve. Tudom, hogy biztos kezekben!

Mi egy erős férfi vállára fedezi, ha legyőzni a félelmet!

Kérem, a gyerekek, annál kevesebbet kell esküszöm, ne félj bevallani hibákat!

Siess együtt őrölni, és megtanulják tisztelni és bízz!

Meg aggódva egymásra hozzáállás, a szeretet keresztül vinni az év!

Hirtelen nehéz? Állj mosollyal. Összejönnek, hogy örökre!

lányai gratulálok az esküvő anyám versben

Lánya, hogyan lehet gyorsan nőtt fel! Amint a gyerekek már kirepültek a évben!

Kislány masnival az első osztályban én vezettem, és olyan volt, mintha tegnap.

Ma van egy gyönyörű menyasszony, a fátyol a fején.

Mint egy hattyú tender, szép mosoly, és a szája.

Van gyerek, azt áldja meg, kívánom, hogy az unió erős volt!

Én téged, a családom, óvatosan ölelés, szeretnék az utat Angel világít!

A fehér csipke ruha és fátyol koronás kaszával

Úgy tűnik, minden a lángok a mágia, tűz és éget a szemét.

Nézzük egy mosollyal nézett rá, hogy az a személy, akivel életed van kötve,

Egy ilyen hű és szeretett. Ön rendeltetése, hogy együtt, akkor tudta meg!

lányai gratulálok az esküvő anyám versben

Azzal a szándékkal, egészséget és boldogságot a tenger! Határtalan, égő szerelem!

Nem lehet elválasztani semmilyen rossz időjárás, Uram, kérlek áldja meg!

Nos, mi segítünk, a család és támogatás esetén a szerencsétlenséget.

Te olyan fiatal, bölcsességet, türelmet és sok boldogságot!

Mindenki megérti, hogy a szó anya - fontos részét képezi a hivatalos program. És így a szülő alaposan felkészülni egy ilyen világos és szép ünnep. Ki más, mint az anya felveszi a megfelelő szavakat, hogy nyugodt és megnyugtatni a gyermeket.

Ami a gratulációkat, akkor írd meg magad, a sorrendben egy szakmai vagy megtalálni a megfelelő beállítást az Internet.

A legfontosabb dolog -, hogy ebbe a gratuláció saját érzelmeit, úgy, hogy hangzott az őszinte és megérintette a szívét a lánya.