lányai gratulálok az esküvő anyja saját szavaival

lányai gratulálok az esküvő anyja saját szavaival

Esküvő - ez egy nagyon izgalmas esemény, nem csak nászutasoknak, hanem a szüleik. Végtére is, anyukák és apukák, melyben a gyerekek a felnőttkort, és gyakran vesznek részt szervezésében a fesztivál. Mindig ezen ünnepe tulajdonított nagy jelentőséget gratulálok a szülőknek.Nagyon gyengéd és megható szavakkal várható a menyasszony anyja. Végtére is, ő a kapus a tűzhely, meg tudja mondani ezeket a bátorító szavakat, amelyek a lánya emlékezni fog a családi élet és teszi házassága igazán boldog.

Ebben a cikkben, akkor nem ad példát gratulálok esküvő napján, amivel tele az egész interneten. Sokkal jobb, hogy fontolja meg, hogy mit kell mondani, és ad néhány tipp, hogy lehet, hogy a bemutató emlékezetes.

Mi a feladata a menyasszony anyja

Annak ellenére, hogy az anyám az esküvőjén a lánya egy vendég, mielőtt az ünneplés a vállára bizonyos feladatokat, „előírt” a szülői kötelesség:

 1. lányai gratulálok az esküvő anyja saját szavaival
  Az első támogatási lánya. Előkészületek az esemény igényel sok időt és erőfeszítést igényel. Lányok, mert a finom lelki szervezet, gyakran aggódj, aggódj, ideges, a végén. Ki más, mint az anya képes megnyugtatni és nyugodt a menyasszony, hogy a megfelelő tanácsot. Ez magában foglalhatja a véleménye a választott ruhák, kiegészítők, frizura, esküvői helyszín, és így tovább. D.
 2. Segítségével lehet nemcsak szóval, hanem tettel. Mi ez jobban csinálni, meg kell kérni a jövő ifjú. Ez olyan lehet, hogy inkább ezt az egészet magad, és hajlandó segítséget nyújtani. Itt nem kell ragaszkodni: ez a nap, és azok megoldására. Nos, ha valami bízni, a legfontosabb dolog - nem sikerül.
 3. Az esküvő előtt, egy ismerős a szülők. Anya és apa a vőlegény fel a menyasszony otthonában. Az anya a menyasszony kell készíteni mindent erre az eseményre: rendet a házban, az asztalt, és megállapította, méltó az matchmakers.
 4. Feltételezhető, hogy ismertesse az anya a jegyes, hogyan kapcsolódnak a férje, hogy fut a háztartás, és ad más tipp, ami segít, hogy a jövőben a boldog családi élet.
 5. Vegye fel a kapcsolatot a jövőben a Swat, hogy osztja a kapcsolódó feladatok előkészítése az ünnepre.
 6. Az esküvő az ifjú, hogy biztosítja a szükséges segítséget, hogy a gazda és a vendég.

Továbbá, jövendőbeli anya nem, hogy néhány dolgot, akármilyen tiszta szándékait:

 • lányai gratulálok az esküvő anyja saját szavaival
  Válogatás a gyerekek nem mindig boldog szülők, de ez nem ok arra, hogy visszatartsa, vagy elítélik a lánya neki döntést. Akárhogy is, ha valami elromlik, hiszen egy menyasszony, akkor lehet bűnösnek, és senki más.
 • Minden tudnia kell, mikor kell abbahagyni, beleértve a szándékkal, hogy segítsen. Tehát vigyázni minden a felkészülés az esküvő - nem a legjobb megoldás. Ideális, hogy korlátozza a segítség mértékét ahol szükség van rá a fiatalok.
 • Nem kell összehasonlítani a lánya leendő férje vele ex-barátja, azonban rasprekrasnym ember volt az utolsó. Ez a lánya esküvőjére, és ő már meghozta a döntését, és az összes többi meg csak beletörődik a megoldás.

A vers vagy próza?

És most folytassa közvetlenül a nagyon gratuláció lánya az anyja. Tehát az első kérdés, ami felmerül - az, hogy milyen formában kell utalnia az ifjú, és úgy hangzik, szép, és őszintén, és nem banális.

Minden attól függ, a tehetség az előadó. Akkor biztosan talál egy szép üdvözlő versben az interneten, írd be a kártyát, és olvassa el a nyilvánosság előtt. Azonban anyák szavakat kell szólalnia a szív, úgy, hogy olvas a kiságy nem a legjobb megoldás. Ez megbocsátható csak távoli rokonok és ismerősök.

lányai gratulálok az esküvő anyja saját szavaival
Természetesen verses munka jobb gyakorolni, és próbálja meg elolvasni a megfelelő érzelmek. Ebben az esetben kell bölcsőt a szöveget, akkor nem tudom, mi van kéznél.

Ha nem vagyunk a tanulási időt, vagy egyáltalán nem memória sem sikerül, akkor lehet, hogy az esküvő gratulálok formájában egy szép üzenetet nyomtatás szokatlan (talán a régi) papír vagy a színes borítékokat. Így a fiatal marad emlékbe, és a vendégek - csodálatos emlékek a menyasszony anyja beszédét.

A második kiviteli alak gratuláció próza. Itt megint, akkor a World hálózatot, és nem szól a saját szavaival. De még a legújabb verzió lánya gratulálok kell előre elkészített, és biztos, hogy írásban.

lányai gratulálok az esküvő anyja saját szavaival


Ha úgy gondolja, hogy csak a megfelelő időben, és felkelni szavak fognak jönni, hogy ez nem így van. Izgalom, kicsi (és talán több) teszi a fáradtság fáradsággal. Tehát jobb, ha elkészíti az előadás előtt, és csak olvasni.

 • A mi korunkban, gratulálok a szöveget, akkor nem csak írni magukat, vagy megtalálni a különböző forrásokból, hanem nálunk a szakmai copywriters vagy akár költők. Egy kis díjat fognak levelet kívánság egy esküvői az Ön számára.
 • Akkor is vonatkozik a TOASTMASTER, akkor minden bizonnyal van néhány üres, vagy legalábbis hasznos tanácsokat ebben a tekintetben.

Így, a költészet és a próza a választás congratulator, a legfontosabb dolog -, hogy megőrizze az őszinteséget és a kedvességet, ami beszélni. A jó megoldás az lenne, hogy a vers és a próza formában. Útközben mondani, bizonytalan. Most tekintsünk, mit mondjon.

Főbb üdvözlet

Természetesen a pontrúgások gratulálok nem létezik. Mindenki azt mond, amit akar. De meg kell ragaszkodni az etikett és tartsa tiszteletben a vendégek és a hősök az alkalomra.

Ezért annak érdekében, hogy ne felejtsük el valamit, vagy valakit, nem fáj, akkor jobb, hogy tartalmaz néhány pillanatig beszédében az esküvőjén lánya:

 1. lányai gratulálok az esküvő anyja saját szavaival
  Már a kezdet kezdetén jobb megköszönni az összes vendég számára, hogy időt és a lehetőséget, hogy részt vegyen az eseményen. Végtére is, néhány rokonok és barátok messziről jönnek megosztani veletek az öröm. És ki tudja, mikor lesz már lehetősége van arra, hogy találkozzanak velük.
 2. A következő rész a beszéd jobb, hogy fordítsa menyasszony. Akkor beszéljünk egy kicsit róla, emlékszem a kellemes perceket a gyerekkori, hogy elmondja neki, mennyire büszke. Néhány anya emlékszik vicces történetek az én gyermekkorom. Ez elfogadható, de az ésszerűség határain belül, a lényeg - ne zavarba a menyasszony és ne tegye kellemetlen helyzetbe előtt a barátok és rokonok.

Minden szükséges összeget, amelyre egy felnőtt lánya és szép ebben a gyönyörű pillanatot.

 • Ügyeljen arra, hogy mondjuk egy jó szót a vőlegény. Ha a lánya egy választás nem tetszik, ez még mindig jobb, hogy tartsa be a szabályokat az illendőség: reagálni hízelgő, és üdvözlöm az új család. Azt lehet mondani, az ő öröme az ő lánya, a helyességét az általa kiválasztott, hogy elégedettek vagyunk, hogy valóra vált álom.
 • Ja, és ami a legfontosabb - ez a kívánsága a fiatalok. Annak ellenére, hogy az összes vendég lesz a lehetőséget, hogy gratuláljak a újdonsült család szülők szóból süllyedni a lelkét a friss házasok.
 • Ha Toastmasters program nem külön-külön az anya a lányát búcsú, akkor fel kell venni a gratuláció.
 • A végén, kívánatos, hogy elmondja valamiféle bölcsesség, mondván, idézet, énekelni egy dalt, és így tovább. D. Nem olyan fontos, hogy ez lesz. A legfontosabb dolog - közvetíteni érzelem, mindent meg kell őszinte és szívből jön. Igyunk a célba, hogy a fiatal.
 • Az ereje búcsú

  Ősidők óta, úgy véljük, hogy az anyja szavai a lánya esküvőjére, van egy nagy teljesítmény. Az anya képes tanácsot adni a magassága a mindennapi tapasztalat. Ki tudja, de a gyermek jobb, mint bárki más, és vegye fel az ilyen szavakat, hogy a lánya családja elégedett volt és az élet volt, nem teher.

  Búcsúzó szavai alapján két pontot:

  • Az első az átadása a pozitív hozzáállás, amelyen keresztül minden ember érzi példátlan hulláma az erő és az energia.
  • A második - ez a tanácsot szemszögéből női bölcsesség és nagy élettapasztalattal. Elvégre ez nem tanítják az iskolákban egy par a fizika és a matematika, és az értéke a tudás nem lehet eléggé hangsúlyozni.

  Nagyon gyakran a rituális használata az ikonra. Lehetnek bármilyen, az Ön választása szerint. Leggyakrabban azonban ez az ikon a Szűzanya. Ő kap az ifjú, így tartotta a házában.

  hasznos tippeket

  Néhány tipp, hogy a menyasszony anyja üdvözlő megható és emlékezetes:

  A humorérzék -, hogy rendben, de anyám telíti vicceket fellebbezni a pár nap a házasság nem szükséges. Számukra ez az esemény nagyon fontos, és ez jobb, hogy azt mutatják, hogy úgy érzi, róla a legnagyobb komolysággal.

  • Ha hirtelen olyan izgatott, hogy nem tud egy szót, vagy csak az összes ki a fejemből, akkor jobb, ha egy kis időt, és azt mondják, mit akarnak, egy kicsit később. Nos, és hogyan lehet legyőzni ezt izgalom később ismertetjük.

  Hogyan lehet megbirkózni a szorongás

  Mindannyian emberek, és mindannyian osztoznak az izgalom. Mert valaki ez kifejezettebb, és valaki kevesebb.

  lányai gratulálok az esküvő anyja saját szavaival
  Könnyek az anya a menyasszony esküvői
  lányai gratulálok az esküvő anyja saját szavaival
  Nyugtató kamillatea

  Még ha gratuláció a lánya esküvőjén van írva előre, idegek az árát. De ne izgasd fel magad, néhány a következő tippeket, hogy segítsen megbirkózni az érzéseket, és tartsa a helyzetet ellenőrzés alatt:

  • Meg kell találni az idő próbálni a beszéd, ez nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. És a szakértők előtt hozzáférést a nyilvánosság számára ajánlott veszíteni nem csak a szöveg a beszéd, hanem arckifejezések, hangnem és még néhány forgalmat. Sokkal jobb, ha megmutatod mindezt valaki a rokonok, vagy csak mondja el nekünk a tükörben.

  Beszéde alatt, illetve úgy gondolja, hogy csak körül a barátságos és ismerős emberek. Az esküvő, ez a különleges, nem szükséges, mert körül, így csak a közeli barátok és rokonok.

  • Akkor hogy nagy az izgalom a hangszóró, meg kell állapítani, csak neki, és nem a nyilvánosság számára. Ezért nem szükséges, hogy ápolják az értelemben a bizalom. Jobb, hogy csak pihenni és a beszéd, hogy mások voltak kíváncsiak.
  • egy pár egyszerű fizikai és a légzőgyakorlatok lehet tenni néhány perc megtérése előtt. Például, hogy pihenjen, és rázza a kezét őket. Ez segít, hogy elvonja, és az adót a kívánt módon. Jó segítség ebben az ügyben a torna az arc. Tökéletesen ellazítja az arc izmokat és az idegeket, segít megbirkózni az izgalom.
  • Az előadás során, jobb, hogy egy nyitott hozzáállás. Ehhez tegyük a kis karok és lábak, és tartsa egyenesen a fejét. Ezt a pozíciót fenn kell tartani az üdvözlést.

  Így az üdvözlést anyja az esküvőjén lánya - fontos része a gálaest, hogy melyik a jobb, hogy előre kidolgozzák. Nem kell sok idő, de a kapott teljesítmény emlékezni fognak az ifjú, és minden vendég.

  Üdvözlő szöveget formájában vers vagy próza megtalálható az interneten, vagy egy könyvet, szedd össze magad, vagy forduljon szakemberek. A legfontosabb dolog -, hogy tartalmazza több fontos pontot, és közben beszédet beszélni a szíve. Az izgalom, persze elkerülhetetlen, de kevés adott tippek segítenek csökkenteni.