Lassan nyissa meg az oldalt egy böngészőben okoz és hibaelhárítás

Lassan nyissa meg az oldalt egy böngészőben okoz és hibaelhárítás

Üdvözlünk! Mi továbbra is úgy a problémát, és egyéb nehézségek a munka az internet böngészőt. Idő olvasod ezt a cikket, valószínűleg megfigyelt vagy személyesen szembe egy ilyen pillanat.Bizonyos esetekben egy vagy minden böngésző, van egy erős lassulás. Egyszerűen fogalmazva, ezek gátolják. Miért történik ez? Lehetnek más.

Ha látja, hogy lassan nyissa meg az oldalt a böngészőben, Yandex, Google Chrome, Mozilla Firefox, az Opera vagy más, nem szükséges hozzájuk. Meg tudja tippelni, hogy miért? Azt javaslom, hogy kezd gondolja meg, majd a megoldás az újbóli kényelmes munkavégzés a hatalmas globális hálózat.

Hibák okainak

  1. szoftverek (szabálytalanságok munkáját egy vagy több program, beleértve az operációs rendszer);
  2. hardver (zavar a chip).

Felsorolja gyakori oka a szoftver hibák, amelyek befolyásolhatják a teljesítményt a böngésző:

Ennek alapján a gyakorlati tapasztalatok is jelöljön ki egy másik igen gyakori oka a böngésző egy hosszú letölthető.

Annak illusztrálására, a Feladatkezelő megnyitásához. Ehhez használja a Ctrl, Alt, Del.

Lassan nyissa meg az oldalt egy böngészőben okoz és hibaelhárítás


Most több lap van megnyitva a Chrome. Az igazgató azt mutatja, néhány folyamatokat. Nyisson meg egy új lapot fog eredményezni a megjelenése más. Minden folyamatot használ véletlen hozzáférésű memória (RAM) és a hatalom a CPU (CPU). Erőforrások korlátozottak, és amikor a végén böngésző kezd lassulni.

Nem érdemes figyelni, hogy egy külön folyamat. Vessen egy pillantást a teljes százalékos a CPU és a dedikált memóriával. Amikor a dolgok kezdenek lassulni, sok esetben már túl van terhelve, vagy az összes rendelkezésre álló erőforrásokat.

Módon, hogy gyorsítsák fel a böngészőt

Nyisd ki a Chrome, Opera, Yandex, vagy egy másik böngészőt. Záróirányú, hogy nem szükséges, hogy a jelenlegi állás:

Gondoskodunk arról, hogy minden szükségtelen zárva. Böngésző nem lassítja? Ha igen, most már világos, hogy miért történt - lenyűgözte a rendelkezésre álló számítási teljesítmény.

Ha ezek a lépések nem oldják meg a lassú nyitás oldalakon, én először is, tegye a következőket:

  • Azt kitakarította a böngésző cache;
  • végezte el a keresést és eltávolítását vírusok.

Ha ez nem működik, akkor lett teljesen eltüntette a world wide web böngésző, és tisztítják meg profilját. Ezek és más intézkedésekkel lehet tenni, ha a böngésző nem nyit vagy lassan forog, mondta egy konkrét példát egy cikk címe «A Mozilla nem indul el.”

Pro szoftver okozza ezt befejezni. Ami a kérdéssel kapcsolatban, hogy a hardver a számítástechnikai eszköz.

Lassan nyissa meg az oldalt egy böngészőben okoz és hibaelhárítás

Véletlenül látta a feladatkezelő, melyet a fent tárgyalt, hogy a források nem elég? Ha igen, akkor gondolja át a kiterjesztést. Ebben az esetben lehet, ha hasznos anyag a sebesség a számítógép.

By the way, a technika nem örök. Chips korban kezdődik az információ feldolgozása, vagy még rosszabb is törhet. Általában az idő múlásával, a teljesítmény is jelentősen csökkenni. Meg kell venni az azonosítása és okainak lassú munkaprogramok.

Remélem az információ segített, és most az oldalt a böngésző betölti nem lassú, de egy tisztességes sebességgel. Ez nem mindig olyan nehéz, mint amilyennek látszik első pillantásra.