Lassú internet, a böngésző megnyitja az oldalt hosszú

Lassú internet, a böngésző megnyitja az oldalt hosszú

Nemrégiben egy csomó vevőktől kapott ebből az alkalomból: a lassú munka az internet, a böngésző megnyitja az oldalt lassan. Mit kell tenni? Pro felgyorsítja a számítógépes munkát, már szóltunk. Ha az ügy imeeno az interneten, akkor vegye fel velünk a szolgáltató központ. vagy kövesse az alábbi javaslatokat:Nézzük az okokat. Ezek a következők:

A számítógépes vírusok, trójaiak, rootkitek és más fertőzés.

Háttér programokat. akik adnak / kapnak információkat a hálózatról. Ez lehet szükség, például torrent-kliens vagy Download Master, és bevezetett egy programkód, például SkyMonk. Ne töltse le ezt softinu, és ha le, távolítsa el! Ez is szerepel a listán a program célja, hogy frissítse a rendszer szoftver (Google Update, a Windows Update és a Bonjour t. H.).

Zsúfolt a böngésző cache (cookie), meghajtó C: \, egy csomó felesleges registry bejegyzéseket.

Aktív tűzfal, a tűzfal van telepítve aprólékos antivírus, amely letapogatja minden fájlt át a hálózaton.

A hálózati kártya használ egy egzotikus protokoll (valami más, mint a TCP / IP).

Fizikai erőforrások hiánya. Ez lehet az egyik csatorna egy útválasztó 10 számítógépek vagy nagyapja tarifa sebességgel 256 kbit / s anlim vagy Athlon 750 MHz PC 256 MB RAM-mal, és így tovább. N.

Alapján saját tapasztalat fogom leírni néhány lépést dlyaresheniya lassú kapcsolat.

Átvizsgálja a számítógépet a vírusok. Sama egyszerű módon - töltse le a programot a mágikus Dr.Web nevű sureit. Töltse futtassa a lapolvasó nem egy gyors ellenőrzés a meleg helyen a számítógép. Ennél is fontosabb, hogy is néz ki a hosts fájlt, így azt is nyit hozzáférést oldalakat, amelyek nem nyitottak. Ahogy CureIt fejezi be az alsó részén a programot válassza ki a fájlokat, és törölje őket. Reboot, nézd. Ha nem működik, akkor a leolvasó csökkentett módban (F8 a számítógép indításakor). Vannak még bonyolultabb és hatékony módon. Ez a használat és a kapcsolódó AVZ Trojan-elkapó. Elemzés a bemutatott munka a AVZ honlap létrehozója. Megnézzük, hogy ha a böngésző megnyílik egy oldal hosszú. Ha nem működik, lépjen 2. bekezdés.Járatos a letöltési menedzser, frissítő-ah, és így tovább. N. jobb alsó sarkában nézte a programok listáját. Ha van egy torrent kliens, adja meg, lásd tájékoztatás a versenyek / kézzel. Ha nincs erős aktivitás (nincs letöltés, nincs keze 500 kb / s, és így tovább. D.), zárja be. Nézd ugyanazon a területen a kék folt.

Ez az ikon SkyMonk. Ha igen, akkor zárja be a programot (via Exit), lépjen a Programok hozzáadása / eltávolítása és távolítsa el. Ha van csendes, nyissa meg a Feladatkezelő (ctrl + alt + del), fül folyamatok kirak mindenféle frissítő-s. Lehet google, vályog, alma (bonjuer) és hasonló cégek. Miután ellenőriztük, hogy az internet lassan dolgozik. Ha mindegy, folytassa a 3. lépéssel.

Ahhoz, hogy tiszta süti a böngésző idiskovogo tér korábban használt Total Commander és egyenes karok. Most van a háztartási CCleaner programot. amely nem a piszkos munkát. Letölteni, telepíteni, futni. Egy ablak jelenik meg, kattintson Analysis, majd tisztítás. Minden felesleges bejegyzés törlésre kerül. Csak ne felejtsük el, hogy mentse / megjegyezhető jelszavak és értesítési címe, azaz a. A. minden formája jelszavak + böngészési előzmények törlődnek. Csak softina tisztítja a Temp mappát, és a Lomtár. A Registry azonos manipuláció hogy tisztítsa meg a rendszerleíró felesleges bejegyzéseket. Azt nézze meg, ha weboldalakat megnyitni lassan. Ha nem működik, akkor 4 bekezdés.

Megjegyzés A hálózati szkenner, tűzfal, anti-vírus szoftver. Átlagos felhasználói képzelni megy, hogy egy tűzfal, anti-vírus, de mindenkit, nem? Vannak különböző vírusvédelmi szoftvert, minden részlet azt fizikailag nem tud átfogni, így az algoritmus a következő: nyissa ki a víruskereső szoftvert, akkor a beállítások, és az internetes tűzfalat fülre. Kikapcsolja a két szolgáltatás. Ellenőrizze a kapcsolat sebességét. Kérjük, vegye figyelembe a Windows-és a tűzfal, akkor tiltsa le, és törölje a lelkiismeretem. Keresünk tűzfalak, tiltsa a monitoring forgalmat. Ha a helyzet nem változik, akkor biztos, hogy visszatér minden vissza! Ellenőrizze, hogy az oldalt nyitott sokáig. Ha igen, 5. bekezdés.

Nyissa meg a tulajdonságait a hálózati interfész. Ellenőrizze, hogy a hálózati protokollok és szolgáltatások telepítése neki. Normális mindent kell lenni, mint az alábbi képen + forgalom szkennelés szolgáltatást a vírusölő.

Lassú internet, a böngésző megnyitja az oldalt hosszú

Ha vannak itt, az azt jelenti, vagy azt, hogy valami baj van, vagy azt, nem akkor nem kell a kézi segíteni. Csak a fizikai bővítése a teljesítmény - egy nagyszerű keveréke a csatorna, nagyobb teljesítményű számítógép, kapcsolja ki az extra ügyfelek a sorban.

Általában az Ubuntu.

Minden a tiéd, Eugene